-
Εγώ δεν θέλω να σβηστεί, και να φάει ένα ωραίο 3-0
-
Εγώ θέλω να έρθουν τρίτοι και να έρθει 2-0 στον ημιτελικό.
Για 3-0 κόμπαζαν φέτος, 0-3 τους ήρθε.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Εγώ θέλω να έρθουν τρίτοι και να έρθει 2-0 στον ημιτελικό.Για 3-0 κόμπαζαν φέτος, 0-3 τους ήρθε.
Χλωμό να τους σκουπίσει ο ΠΑΟΚ ή ο Πανιώνιος
-
http://www.dailymotion.com/video/x12x8r ... E%B1_sport
send from me
-
καποια ψυχη ελεγε οτι δεν εχουμε καλη επιθεση...για να δουμε τι εκανε η εθνικη στους 3 τελευταιους αγωνες λοιπον (και χωρις σπανουλη στη συνθεση της):
Στα τρία πρώτα της τεστ είχε υψηλή παραγωγικότητα, με 82 πόντους κατά μέσο όρο και πολύ καλά ποσοστά. Συγκεκριμένα είχε 82/162 στα σουτ (δίποντα και τρίποντα), ήτοι 50,6%, 25/56 πίσω από τα 6,75μ., δηλαδή 44% και 57/71 βολές, που μεταφράζεται σε 80,2%.
παλι δικιο ειχε αυτη η μπασκετοψυχη
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
καποια ψυχη ελεγε οτι δεν εχουμε καλη επιθεση...για να δουμε τι εκανε η εθνικη στους 3 τελευταιους αγωνες λοιπον (και χωρις σπανουλη στη συνθεση της):Στα τρία πρώτα της τεστ είχε υψηλή παραγωγικότητα, με 82 πόντους κατά μέσο όρο και πολύ καλά ποσοστά. Συγκεκριμένα είχε 82/162 στα σουτ (δίποντα και τρίποντα), ήτοι 50,6%, 25/56 πίσω από τα 6,75μ., δηλαδή 44% και 57/71 βολές, που μεταφράζεται σε 80,2%.
Θα γυρίσει ο MVP και θα λυθεί το πρόβλημα, μην ανησυχείς.
Πες την αλήθεια, αγωνιουσες όλη μέρα να γράψεις ε; Με βλέπεις και στον ύπνο σου; Φωτογραφία μου δε σου στέλνω να το ξέρεις!
-
καποια ψυχη ελεγε οτι δεν εχουμε καλη επιθεση...για να δουμε τι εκανε η εθνικη στους 3 τελευταιους αγωνες λοιπον (και χωρις σπανουλη στη συνθεση της):
Στα τρία πρώτα της τεστ είχε υψηλή παραγωγικότητα, με 82 πόντους κατά μέσο όρο και πολύ καλά ποσοστά. Συγκεκριμένα είχε 82/162 στα σουτ (δίποντα και τρίποντα), ήτοι 50,6%, 25/56 πίσω από τα 6,75μ., δηλαδή 44% και 57/71 βολές, που μεταφράζεται σε 80,2%.
Θα γυρίσει ο MVP και θα λυθεί το πρόβλημα, μην ανησυχείς.
Πες την αλήθεια, αγωνιουσες όλη μέρα να γράψεις ε; Με βλέπεις και στον ύπνο σου; Φωτογραφία μου δε σου στέλνω να το ξέρεις!
διακρινεις ακομα προβλημα επιθετικο και λες οτι θα λυθει δηλαδη ;! θα χεις inside information παλι!
μπασκετανθρωπε...επειδη εχεις ενα κολλημα με τον σπανουλη, σου θυμιζω οτι ελειπαν επισης ο μπουρουσης κι ο καιμακογλου
κατα τα αλλα...ουτε στον υπνο μου σε βλεπω, ουτε στον ξυπνιο μου, ουτε πουθενα. αν δεν σου αρεσει να σου χτυπαω πισω τις αηδιες που λες, απλα μην τις λες! διαφορετικα..τα γραπτα μενουν!
καληνυχτα σου τωρα και ονειρα σπανουλικα να κανεις!
-
Παραδοσιακά λοιπόν η Εθνική διακρίνονταν για το επιθετικό της παιχνίδι στα επίσημα παιχνίδια, σωστά;
Κι ας έχουν υπάρξει φιλικά που έπαιζε καλά επιθετικά, στα επίσημα όλα αυτά πανε περίπατο.
Συνέχισε πιτσιρίκο.
-
Παραδοσιακά λοιπόν η Εθνική διακρίνονταν για το επιθετικό της παιχνίδι στα επίσημα παιχνίδια, σωστά;Κι ας έχουν υπάρξει φιλικά που έπαιζε καλά επιθετικά, στα επίσημα όλα αυτά πανε περίπατο.
Συνέχισε πιτσιρίκο.
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΡΕΝΤΖΕΠΗ
ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣKWSN_Men....εσυ ;!;!
-
ε τώρα και εσύ σε τρώει ο κώλος σου να σου πει ο άλλος για κουρτίνες και τέτοια..
κοφτε το και οι 2 , καταντάτε κουραστικοί.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ε τώρα και εσύ σε τρώει ο κώλος σου να σου πει ο άλλος για κουρτίνες και τέτοια..
κοφτε το και οι 2 , καταντάτε κουραστικοί..απο ποτε στο οτι λεμε για εθνικη εχει να κανει με κουρτινες κτλ σαν λογικο αντεπιχειρημα δηλαδη;
-
έλα μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ..
τέσπα , μιας και μίλησες για Εθνική , πολύ καλός ο Μαυροκεφαλίδης , νομίζω έχει βελτιωθεί πολύ από όταν έφυγε από τον γαύρο.. ο Φώτσης από την άλλη , τα 3ποντάκια του τα έχει ακόμα ... -
οχι δεν καταλαβαινω. σχολιασα το οτι αναφερθηκε οτι η εθνικη εχει επιθετικο προβλημα (προκειμενου να υποστηριχθει η φυγη του υπερπαιχτη παππα ) το οποιο ως τωρα δεν φαινεται πουθενα. το αν θα προκυψει μετα η οχι...δεν το ξερω, ουτε μπορω να το ξερω. οι εκλογολογοι-μελλοντολογοι (η αλλιως μετα χριστον προφητες) ας ανοιξουν μια γραμμη 090 να κονομησουν κιολας.
κατα τα αλλα...ναι καλα παμε, χωρις ομως να μας δημιουργουνται μεγαλες προσδοκιες κτλ. σεμνα και ταπεινα, να δουλεψουν και να φτασουν οσο ψηλοτερα μπορουν. στην επιθεση δειχνουν να τα πηγαινουν καλα, να δεσουν λιγο καλυτερα και στην αμυνα και θα ειμαστε, το λιγοτερο, δυσκολοκαταβλητοι αντιπαλοι.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
κοφτε το και οι 2 , καταντάτε κουραστικοί..απο ποτε στο οτι λεμε για εθνικη εχει να κανει με κουρτινες κτλ σαν λογικο αντεπιχειρημα δηλαδη;
τα τελευταία χρόνια τώρα δείχνει η εθνική το εκπληκτικό της επιθετικό ταλέντο σε κάτι τουρνουά Κύπρου και Ακρόπολης. Έχει κάτι ποσοστά 45+%, ο Ζήσης κάνει τα παιχνίδια της ζωής του, ενώ ο Βασιλειάδης συγκρίνεται με Μαρκ Πράις και πάνω. Βέβαια στα επίσημα, χτίζει νέες συνοικίες και το γυρνάει σε άμυνα, να περιορίσει τον αντίπαλο στους 67-68 πόντους, ώστε με τους 70 να κλέψει το παιχνίδι. Οπότε μην μου αναφέρεις τα φιλικά σαν δείγμα γραφής. Δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά πριν 'κολλήσεις' τον KWSN στον τοίχο περίμενε και κανα επίσημο.
Αν τυχόν και η εθνική πάει καλύτερα επιθετικά και δε μας βγάλει τα μάτια με το αντιτουριστικό μπάσκετ, μην κοπανάς και μένα μετά . Δεν είπα ότι είναι ΓΤΠΚ, απλά είμαι επιφυλακτικός. Δεν είναι η πρώτη φορά που σαρώνει τα τουρνουά και μετά αναρωτιόμαστε γιατί παίζει μέσα ο Ζήσης κλπ.
-
Κουραζετε με οπαδιλικια ρε παιδια.ελεος..
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Έλα ντέ...!!!!!Μάλλον,δεν έχουν χωνέψει το repeat....
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
τα τελευταία χρόνια τώρα δείχνει η εθνική το εκπληκτικό της επιθετικό ταλέντο σε κάτι τουρνουά Κύπρου και Ακρόπολης. Έχει κάτι ποσοστά 45+%, ο Ζήσης κάνει τα παιχνίδια της ζωής του, ενώ ο Βασιλειάδης συγκρίνεται με Μαρκ Πράις και πάνω. Βέβαια στα επίσημα, χτίζει νέες συνοικίες και το γυρνάει σε άμυνα, να περιορίσει τον αντίπαλο στους 67-68 πόντους, ώστε με τους 70 να κλέψει το παιχνίδι. Οπότε μην μου αναφέρεις τα φιλικά σαν δείγμα γραφής. Δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά πριν 'κολλήσεις' τον KWSN στον τοίχο περίμενε και κανα επίσημο.
Αν τυχόν και η εθνική πάει καλύτερα επιθετικά και δε μας βγάλει τα μάτια με το αντιτουριστικό μπάσκετ, μην κοπανάς και μένα μετά . Δεν είπα ότι είναι ΓΤΠΚ, απλά είμαι επιφυλακτικός. Δεν είναι η πρώτη φορά που σαρώνει τα τουρνουά και μετά αναρωτιόμαστε γιατί παίζει μέσα ο Ζήσης κλπ.
Μην του τα λες απότομα, θα πάθει τίποτα
Κατα τα αλλά, ρε το. Μπαρτζώκα...
-
ρε το μπαρτζωκα:
http://www.gavros.gr/article/58793/ayth ... -alhtheia/
Νόμιζαν κάποιοι ότι με τη δημοσίευση του προσύμφωνου του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη Φενέρμπαχτσε, θα προκαλούσαν αναταραχή στον Ολυμπιακό. Μάταια όμως, αφού οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν τα πάντα και η διοικούντες την ΚΑΕ ήταν ενήμεροι με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα.
Μάλιστα είχε υπάρξει και επικοινωνία μεταξύ των δύο διοίκησεων, όταν οι Τούρκοι «χτύπησα» την πόρτα του Ολυμπιακού και πρόσφεραν 1 εκατομμύριο ευρώ ως μπάι άουτ για να αποκτήσουν τον Έλληνα προπονητή. Οι Αγγελόπουλοι φυσικά και αρνήθηκαν αφού επιθυμία τους ήταν να κρατήσουν τον Έλληνα κόουτς.
Και βέβαια στο προσύμφωνο που είχε υπογράψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους Τούρκους,** υπήρχε ένας σημαντικός όρος **που φυσικά ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα! Ο όρος αυτός ανέφερε πως το προσύμφωνο του κόουτς με την Φενέρ, θα ίσχυε μόνο σε περίπτωση που έμενε ο ίδιος ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Αυτά όμως δεν τα λένε...
Φυσικά όμως ο Μπαρτζώκας ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν και το προσύμφωνο που είχε υπογράψει ο κόουτς με τους Τούρκους, είναι πλέον σαν να μην υπήρξε ποτέ από τη στιγμή που υπήρχε αυτός ο όρος...
Άρα όλα αυτά αποδεικνύουν ότι και η διοίκηση γνώριζε την υπογραφή του Μπαρτζώκα στο προσύμφωνο με τη Φενέρ.
-
Καλα συγνωμη κιολας , διαβαζεις Γαυρο;
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)