-
Ο Γκάλης νομιζε ότι κάνει κουμαντο, αλλά η πράξη έδειξε ότι αυτό ήταν πλάνη. Πάντως και με τον Γιαννάκη που έφαγε κοτζάμ Γκάλη από τον Άρη γιατί ο Μητρούδης νόμιζε ότι είναι ο πραγματικός ηγέτης, αποδεικνύεται αυτό που έλεγες παραπάνω.
-
Μπορεί να έκανε κουμάντο στην αρχή (όταν πχ. έφερε το Γιαννάκη) αλλά αργότερα να 'πέρασε η μπογιά του' δεν είναι απαραίτητο να ήταν πάντα το ίδιο.
Σίγουρα βέβαια ο σταρ της ομάδας με την έννοια του MJ ή του Σπανούλη ήταν ο Γκάλης και όχι ο Γιαννάκης.
Και ομολογώ ότι ένα που μου άρεσε στον ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς ήταν ότι, τηρουμένων των αναλογιών, ο σταρ της ομάδας ήταν ο ίδιος (ίσως και στην αρχή ο Μποντιρόγκα), ούτε ο Διαμαντίδης (που μάλλον δεν τον νοιάζει) ούτε ο Σάρας ούτε βέβαια και ο Σπανούλης (και μάλλον γιαυτό και έφυγε ο Σπανούλης) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Που είναι το κακό να έχει άποψη για αυτά ο σταρ της ομάδας ? Δηλαδή δεν έκανε κάτι αντίστοιχο ο Νικ στον Αρη ή ο MJ στους Bulls ?Για μενα ειναι κακο να θελει και να ζηταει να εχει αποψη οταν διαπραγματευεται το συμβολαιο του.Αυτα τα πραγματα γινονται μεσα απο τις προπονησεις και μεσα απο δυο κουβεντες που θα πεις.Κουμαντο στην ομαδα = σκεφτεται ο Αγγελοπουλος να φερει τον ταδε και αν θελει με παιρνει και ενα τηλεφωνο να με ρωτησει.Οχι να με ρωταει ποιον θελω εγω να φερουμε.
Ουτε να καθοριζω εγω τι συστηματα θα παιχτουν,ουτε,ουτε..Αυτη τη στιγμη ειναι παιχτης,προπονητης ειναι αλλος.Ας εχει ενα λογο παραπανω απο τον Κατσιβελη π.χ,αλλα το οτι συζητηθηκε κ ο μεταγραφικος σχεδιασμος μαζι του μου δειχνει οτι θελει κατι περισσοτερο απο ενα λογο στην ομαδα..Anyway.Καθε ομαδα πορευεται οπως θεωρει καλυτερα.
-
Ε καλά για 'άποψη' και 'λόγο' μιλάω, όχι για 'συνπροπονητή'. Αν πχ. σου πει ο σταρ 'κοίτα πρόεδρε μη φέρεις τον τάδε γιατί τον ξέρω ότι είναι μεγάλος μαλάκας και αποκλείεται να μπορέσω να συνεργαστώ μαζί του' ε πρέπει να το λάβει υπόψη του.
-
Η αλλη οπτικη γωνία ειναι οτι ο καθε Σπανουλης ειναι σε πολυ καλυτερη θεση να εκφερει αποψη απο τον καθε Αγγελοπουλο.
Ο ενας ειναι επαγγελματιας μπασκετμπολιστας που εχει μεγαλωσει μεσα στα γηπεδα,ο αλλος απλα κανει το χομπυ του. -
Γιαυτό πληρώνει προπονητή όμως.
-
και manager kai scouter kai assistant coach
-
Αυτοι παντως που διαλεγαν αραπηδες στον ΟΣΦΠ τα τελευταια χρονια,αποδειχθησαν ανικανοι.
Η ομαδα καθε χρονια ειχε ως αδυναμο κρικο τον αμερικανο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτοι παντως που διαλεγαν αραπηδες στον ΟΣΦΠ τα τελευταια χρονια,αποδειχθησαν ανικανοι.
Η ομαδα καθε χρονια ειχε ως αδυναμο κρικο τον αμερικανοΔε μας λεει κανεις βεβαια οτι τον Hines π.χ τον διαλεξε ο Σπανουλης.Οποτε καθενας τη δουλεια του.
-
εγω προβλεπω να κανει το μπαμ ο Τρακης κ να κλεισει τον ψηλο της Χιμκι.. αλλο ονομα στο στυλ που ψαχνει ο Αρτζυ δεν ακουγεται..
-
http://www.sport24.gr/Basket/Eurobasket/to_eyrwmpasket_ths_slovenias_ston_ant1.2326570.html
H καναλάρα πήρε το Ευρωμπάσκετ!
-
Ο Ζελικο απο που θα ψωνισει ρε παιδες;
Και πως γινεται ο Ιτουδης να κλεινει στην Μπανβιτ να δινει συνεντευξη οτι δεν μοπρουσα να περιμενω αλλο τον Ομπραντοβιτς ηθελα να βρω ομαδα και μετα απο 2-3 ημερες να κλεινει ο Ζελικο στην Φενερ;
Τι επαιξε με αυτους τους δυο; Ο Δημητρακης γιατι ειπε ανεπιθυμητο τον Ιτουδη στον ΠΑΟ;
Για δωστε κανενα inside info
-
Για τον Ιτουδη τα ειπε ολα ο Γιανακοπουλος,δεν ειναι κατι κρυφο
Τον κατηγορει οτι πανικοβαλε τους παντες οτι θα χρεοκοπησει ο ΠΑΟ και ετσι εφυγε κι ο ΟμπραντοβιτςΟ Ζελικο λογικα πηρε διαβεβαιωσεις οτι θα υπαρχει χρημα να σκορπισει στην Τουρκια,κυνηγουσε και τον Περπερογλου απο οτι λεγεται
-
Προς τι οι πανυγηρισμοί άραγε για το Μαυροκεφαλίδη?
-
Καλη μεταγραφη και μια επικοινωνιακη νικη εις βαρος του ΟΣΦΠ
Επιπλεον ο Ολυμπιακος συνεχιζει να ψαχνει 2 ψηλους,υπαρχει βεβαια χρονος αλλα σε αυτες τις θεσεις οι χρησιμοι παιχτες δεν φυτρωνουν στα δεντρα -
Σιγά τα ωά. Οι επικοινωνιακές νίκες δεν βάζουν καλάθια παρά μόνο στα μυαλά των ελλήνων οπαδών και παραγόντων.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επιπλεον ο Ολυμπιακος συνεχιζει να ψαχνει 2 ψηλους,υπαρχει βεβαια χρονος αλλα σε αυτες τις θεσεις οι χρησιμοι παιχτες δεν φυτρωνουν στα δεντραΣύμφωνα πάντως με χτεσινες δηλώσεις μπαρτζωκα , ψάχνει για έναν ψηλό και μετά, χαλαρά, έναν περιφερειακό. Δεν είπε πουθενά για δύο ψηλούς.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Επιπλεον ο Ολυμπιακος συνεχιζει να ψαχνει 2 ψηλους,υπαρχει βεβαια χρονος αλλα σε αυτες τις θεσεις οι χρησιμοι παιχτες δεν φυτρωνουν στα δεντραΣύμφωνα πάντως με χτεσινες δηλώσεις μπαρτζωκα , ψάχνει για έναν ψηλό και μετά, χαλαρά, έναν περιφερειακό. Δεν είπε πουθενά για δύο ψηλούς.
Σωστα,ειχα ξεχασει οτι πηρε και τον Σεντρικ Σιμονς.
Ο περιφερειακος παιχτης παντως για μενα ειναι υπερ το δεον απαραιτητος,διαφορετικα θα δουμε παλι το θεαμα Σπανουλης εναντιον 5 και η μπαλα στο δοκαρι -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σωστα,ειχα ξεχασει οτι πηρε και τον Σεντρικ Σιμονς.
Ο περιφερειακος παιχτης παντως για μενα ειναι υπερ το δεον απαραιτητος,διαφορετικα θα δουμε παλι το θεαμα Σπανουλης εναντιον 5 και η μπαλα στο δοκαριΣυμφωνούμε, κάποιον που να έχει πολύ (πολύ ομως) αξιοπιστο τρίποντο. Κι ας μην είναι κάνας τρομερός αμυντικός , τέτοιους περιφερειακούς έχουμε ήδη. Να μπαίνει, να κάνει αυτή τη δουλειά (κάποια μείωση διαφοράς, άνοιγμα αντίπαλης αμυνας) και να βγαίνει μετά εστω.
-
Γκετσεβιτσιους δλδ.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)