-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έπεσες από τα σύννεφα;Πάντως τώρα λένε ότι έχουν κλείσει Βεζένκωφ από Άρη και Κούπερ από ΠΑΟΚ και ότι έχει γίνει μεγάλη πρόταση στον Καλάθη.
που ακουσες για Βεζενκωφ;
μακαρι να ερθουν κ αυτος (μου αρεσει ο παιχτης αυτος) κ ο Καλαθης.. -
Ματσιουλις μενει;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα του δινει ο προεδρος
Δε φτιάχνει ψυχοφάρμακα ο πρόεδρος.
Δε μας κάνουν τα αντικαταθλιπτικά λέμε ρε, αντιψυχωσικά θέμε.
Εντάξει, έχει και ένα Ribex, αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί καν. Άσε που είναι και light.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ματσιουλις μενει;Θα δείξει. 1+1 έχει, μακάρι και να διώξουν Μπράμος που παίζει πόσο καιρό τώρα σαν παλαίμαχος και έθεσε και θέμα συμβολαίου άκομψα.
Έπεσες από τα σύννεφα;
Πάντως τώρα λένε ότι έχουν κλείσει Βεζένκωφ από Άρη και Κούπερ από ΠΑΟΚ και ότι έχει γίνει μεγάλη πρόταση στον Καλάθη.
που ακουσες για Βεζενκωφ;
μακαρι να ερθουν κ αυτος (μου αρεσει ο παιχτης αυτος) κ ο Καλαθης..Από τον ίδιο που λέει ότι έκλεισε και ο Κούπερ.
Για τον Καλάθη και την μεγάλη πρόταση λέει ο Καρύδας. Δύσκολο μου φαίνεται πάντως (όπως έλεγα και οτ χειμώνα που το έλεγε ο Ανάργυρος που έκανε σχεδιασμό, τρομάρα του).
-
Απ οτι εχω διαβασει ο Καλαθης του χρονου χανει μονο 13 παιχνιδια του χρονου στο NBA. Οποτε για ποιον λογο να φυγει απο εκει οταν χανει τοσα παιχνιδια σε συνολο 80+; τι δεν εχω καταλαβει καλα;
Η μηπως το παιδι δεν κανει για NBA και το παρουσιαζουν για δικαιολογια τη τιμωρια του;
-
Το contra γραφει τωρα για Βεζενκωφ για 4ετες συμβολαιο. Σουπερ επενδυση.
Ο Μπραμος μετα τα 7 τριποντα εκεινο το βραδυ λες κ συνταξιοδοτηθηκε... -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Απ οτι εχω διαβασει ο Καλαθης του χρονου χανει μονο 13 παιχνιδια του χρονου στο NBA. Οποτε για ποιον λογο να φυγει απο εκει οταν χανει τοσα παιχνιδια σε συνολο 80+; τι δεν εχω καταλαβει καλα;Η μηπως το παιδι δεν κανει για NBA και το παρουσιαζουν για δικαιολογια τη τιμωρια του;
Τον είχες δει να παίζει;
Έπαιξε σε κάποια παιχνίδια βασικός επειδή ο βασικός ήταν τραυματίας και δεν ήταν απλά αξιοπρεπής αλλά πολύ καλός. Σε κακή ομάδα ΝΒΑ και όχι Μέμφις ήταν βασικούρα.
Κι εγώ δεν είπα ότι θα έρθει όπως και τον χειμώνα που είχα γράψει ότι θα του κάνουν πρόταση δεν πίστευα ότι θα έρθει.
Ο Καλάθης δεν είναι καν περίπτωση Κουφού, κλασσικού Ελληνοαμερικάνου δηλαδή, είναι Αμερικάνος που μικρότερος είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι έχει περίεργο επίθετο επειδή κάποιος παππούς του ήταν Έλληνας.
Στον Παναθηναϊκό θα γυρίσει ΜΟΝΟ αν δει ότι δε μπορεί να τα καταφέρει στον ΝΒΑ. Εθνική θεωρώ ότι αν δεν έρχεται σε αντίθεση με το πρόγραμμα του με την ομάδα του θα παίζει (στη θέση του, και μετά την ξεφτύλα που είχε υποστεί πιτσιρικάς, μπορεί να μην έπαιζα).
-
Αυτό που πρέπει να είναι μεγάλη μούφα και το είχα ακούσει πολύ κι εγώ από ντεμέκ insiders είναι η περίπτωση Μάντζαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει βάζελο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό που πρέπει να είναι μεγάλη μούφα και το είχα ακούσει πολύ κι εγώ από ντεμέκ insiders είναι η περίπτωση Μάντζαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει βάζελο.Ο Ανάργυρος το έλεγε σε κολλητούς του.
-
Δεν εχω αποψη για NBA, δεν παρακολουθω καθολου απλα μου φανηκε γελοια η δικαιολογια που πανε να πλασαρουν οι δημοσιογραφαρες μας οτι θα γυρισει Ευρωπη λογω τιμωριας και επειδη ειχε διαβασει για καλες παρουσιες που εκανε εντυπωσγ.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αυτό που πρέπει να είναι μεγάλη μούφα και το είχα ακούσει πολύ κι εγώ από ντεμέκ insiders είναι η περίπτωση Μάντζαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει βάζελο.
Ο Ανάργυρος το έλεγε σε κολλητούς του.
Εγώ από αλλού το χω ακούσει που υποτίθεται έχουν άμεση επαφή με την οικογένεια των ζουμπάδων. Παπάρια μέντολες.
-
Αφου ο Μαντζαρης θεωρητικα εχει συμβολαιο με ΟΣΦΠ
-
Αυτό ακριβώς. Για κάποιο λόγο είχε επικρατήσει ότι θα τον διώξουν και θα κλείσει στο βάζελο αλλά πρόκειται για μούφα ολκής. Άσε που δεν κάνει για το βάζελο. Καλύτερα να κρατήσουν τον Ούκιτς. Με την ίδια δυσκολία σκοράρουν και κατεβάζουν τη μπάλα και οι δύο. Άντε ο Μάντζαρης να παίζει λίγο καλύτερη άμυνα.
-
Τα γράφαμε πριν κανα διμηνο ότι ήταν μουφα αλλά εσείς επιμένατε να διαβάζετε τις πληρωμένες πένες.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ. -
Ωχ βγήκε απ' το λαγούμι του.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Ανάργυρος το έλεγε σε κολλητούς του.
Εγώ από αλλού το χω ακούσει που υποτίθεται έχουν άμεση επαφή με την οικογένεια των ζουμπάδων. Παπάρια μέντολες.
Οκ ρε φίλε, ξέρεις καλύτερα αυτό που στο τέλος είδα και με τα ίδια μου τα μάτια.
-
Μαλλον τα μπερδεψες. Παπαρια μαντολες ειναι η φημη τελικα αφου κ αυτος απο αλλη μερια του ΠΑΟ ειχε την ιδια πληροφορια-φημη με σενα.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μαλλον τα μπερδεψες. Παπαρια μαντολες ειναι η φημη τελικα αφου κ αυτος απο αλλη μερια του ΠΑΟ ειχε την ιδια πληροφορια-φημη με σενα.Άλλο λέει και το έχει ξαναπεί.
Στην τελική στα @@ μου.
Εγώ όταν το είχα γράψει έλεγα επίσης ότι δε μου αρέσει σαν παίκτης.
Η μόνη γέφυρα επικοινωνίας ήταν ο Άρτζι; Ο Άρτζι έλεγε άλλη μία μαλακία για να πουλήσει εκδούλευση; (το πιθανότερο)
Πάντως και πρόταση κάνουν στον Καλάθη και ο Βουγιούκας φαίνεται κοντά.
-
Ο Καλάθης έμπαινε στο γήπεδο μέχρι τις γιορτές και έπεφτε το γέλιο της αρκούδας (γκρίζλι). Ξαφνικά τραυματίστηκε ο Κόνλι και μπήκε και έβγαζε μάτια. Στο per 36' που κάνουν αναγωγή για να μην αδικούν παίκτες με λιγότερα λεπτά συμμετοχής έχει 10 πόντους, 6 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε κάθε παιχνίδι.
Πήγε φέτος με 400,000 δολάρια μεικτά, δηλαδή 200.000 ευρώ. Δεν τα έπαιρνε αυτά τα λεφτά στην Ευρώπη; Άρα το θέμα δεν είναι τα χρήματα. Για του χρόνου έχει unguaranteed $800,000 δηλαδή περιπου μισό μύριο ευρά καθαρά. Αυτά τα υπέγραψε πριν πάει εκεί άρα το να περιμένεις ότι θα έρθει γιατί θα του τάξεις χρήμα είναι αστείο, πήγε εκεί με το μισθό του ρούκι 2ου γύρου. Το ήξερε.
Αρα η μόνη περίπτωση είναι να τον διώξει το Μέμφις (δε βλεπω το λόγο - με τόσα λίγα δύσκολα θα βρουν καλύτερο αναπληρωματικό PG) και να μη βρει άλλη ομάδα (επίσης δύσκολο). Αν φέτος παίξει καλά το επόμενο συμβόλαιο θα είναι της τάξης των 10εκ για καμμιά τριετία. Και μικρό θα είναι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Καλάθης έμπαινε στο γήπεδο μέχρι τις γιορτές και έπεφτε το γέλιο της αρκούδας (γκρίζλι). Ξαφνικά τραυματίστηκε ο Κόνλι και μπήκε και έβγαζε μάτια. Στο per 36' που κάνουν αναγωγή για να μην αδικούν παίκτες με λιγότερα λεπτά συμμετοχής έχει 10 πόντους, 6 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε κάθε παιχνίδι.Πήγε φέτος με 400,000 δολάρια μεικτά, δηλαδή 200.000 ευρώ. Δεν τα έπαιρνε αυτά τα λεφτά στην Ευρώπη; Άρα το θέμα δεν είναι τα χρήματα. Για του χρόνου έχει unguaranteed $800,000 δηλαδή περιπου μισό μύριο ευρά καθαρά. Αυτά τα υπέγραψε πριν πάει εκεί άρα το να περιμένεις ότι θα έρθει γιατί θα του τάξεις χρήμα είναι αστείο, πήγε εκεί με το μισθό του ρούκι 2ου γύρου. Το ήξερε.
Αρα η μόνη περίπτωση είναι να τον διώξει το Μέμφις (δε βλεπω το λόγο - με τόσα λίγα δύσκολα θα βρουν καλύτερο αναπληρωματικό PG) και να μη βρει άλλη ομάδα (επίσης δύσκολο). Αν φέτος παίξει καλά το επόμενο συμβόλαιο θα είναι της τάξης των 10εκ για καμμιά τριετία. Και μικρό θα είναι.
Αυτό που έδιξε κυρίως είναι ότι χρειάζεται να παίζει για να αποδίδει, δεν είναι παίκτης των 5-10 λεπτών. Και όντως όσο έπαιζε λίγο είχε κάποια παιχνίδια που ήταν συμπαθητικός αλλά κυρίως ήταν τραγικός (ούτε για 3ος). Και μετά μπήκε βασικός και έβαζε και τρίποντα από τα 9 μέτρα. Οπότε χρειάζεται ομάδα που αν δεν είναι βασικός, να μοιράζεται τον ρόλο.
Πάντως όντως του κάνουν καλή πρόταση και προσπαθούν να τον φέρουν, δεν είναι για τα μάτια του κόσμου (άλλο αν είναι χλωμότατο).
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)