-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Γκετσεβιτσιους δλδ.Είδες εσύ κάποιο αξιόπιστο τρίποντο του τη φετινή χρονιά; ούτε αυτό δεν έκανε σωστά.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Και ο Γιαννοπουλος πρέπει να είναι διαθέσιμος γι' αυτή τη δουλειά...
-
Με κενα η Ισπανια,αλλα καθε αλλο παρα αδυναμη
Χωρίς τους Πάου Γκασόλ, Κάρλος Ναβάρο, Σέρτζ Ιμπάκα και Νίκολα Μίροτιτς έγινε η πρώτη επιλογή για την εθνική Ισπανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22/9).
Αναλυτικά οι κλήσεις του Αντόνιο Ορένγκα: Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν (Ντάλας Μάβερικς), Ρίκι Ρούμπιο (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ), Άλεξ Μουμπρού (Μπιλμπάο), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα), Βίκτορ Κλαβέρ (Πόρτλαντ Μπλέιζερς), Χερμάν Γκαμπριέλ (Εστουντιάντες), Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), Πάμπλο Αγκιλάρ (Βαλένθια), Τσάβι Ρέι (Γκραν Κανάρια).
* -
Μαυροκεφαλιδης το 2011:
Τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό ήθελες πολύ, αλλά πέραν των δύο Κυπέλλων, δεν καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Tι έφταιξε;«Με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα ήμασταν αποτυχημένοι όλοι μας.** Αν δεν υπήρχαν “βρομιές” που γίνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά**. Θεωρώ πως μας στερήθηκαν πρωταθλήματα».
Μαυροκεφαλιδης σημερα
'Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά η επιλογή μου ήταν ο Παναθηναϊκός, γιατί μου παρείχε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες
-
Εντωμεταξυ αλλη μια αποδειξη ποιος ειναι ο κορυφαιος ελληνας μπασκετμπολιστας
Οιαδηποτε συγκριση με ενα μουσατο ταποεισπρακτορα ειναι εντελως ατοπηΣυνεχίζει τις προπονήσεις ο Διαμαντίδης
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης την ώρα που άλλοι απολαμβάνουν τα μπάνια τους αυτός συνεχίζει τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ.
Στα 33 χρόνια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φροντίζει να υπενθυμίζει πως η παρουσία του μεταξύ των κορυφαίων δεν είναι τυχαία. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνει το παράδειγμα και αποδεικνύει πως για να παραμείνεις στην κορυφή χρειάζεται πολλή δουλειά, ακόμα κι όταν η εποχή προσφέρεται για βουτιές στις θάλασσες κι όχι για βάρη και για παρκέ. -
Επειδη εχω inside info ,ο ΔΔ ηταν περιγελος στο σχολειο του
Το βλαμμενο με την μπαλα ή καπως ετσι
Ειναι μονιμα με μια μπαλα στο χερι,ψυχαναγκαστικη περιπτωση -
Ελληνικα αθλητικα site....
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Μαυροκεφαλιδης το 2011:
Τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό ήθελες πολύ, αλλά πέραν των δύο Κυπέλλων, δεν καταφέρατε να πάρετε ένα πρωτάθλημα. Tι έφταιξε;«Με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια σαν ομάδα ήμασταν αποτυχημένοι όλοι μας.** Αν δεν υπήρχαν “βρομιές” που γίνονται κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά**. Θεωρώ πως μας στερήθηκαν πρωταθλήματα».
Μαυροκεφαλιδης σημερα
'Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά η επιλογή μου ήταν ο Παναθηναϊκός, γιατί μου παρείχε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες
Αυτα τα δυο ειναι απολυτως συμβατα μεταξυ τους,διαβασε προσεκτικοτερα αυτα που εσυ εγραψες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μαυροκεφαλιδης το 2011:
Μαυροκεφαλιδης σημερα
Αυτα τα δυο ειναι απολυτως συμβατα μεταξυ τους,διαβασε προσεκτικοτερα αυτα που εσυ εγραψες
Ε ναι μωρέ έχεις δίκιο Μέσα στη βρωμιά η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.....το αποδεικνύουν κιόλας τα μόνο έξι ευρωπαϊκά σε 13χρόνια...
Βρώμα και δυσωδία του ΠΑΟ η ιστορίαΣτάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Οιαδηποτε συγκριση με ενα μουσατο ταποεισπρακτορα ειναι εντελως ατοπηΣυνεχίζει τις προπονήσεις ο Διαμαντίδης
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης την ώρα που άλλοι απολαμβάνουν τα μπάνια τους αυτός συνεχίζει τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ.
Στα 33 χρόνια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φροντίζει να υπενθυμίζει πως η παρουσία του μεταξύ των κορυφαίων δεν είναι τυχαία. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνει το παράδειγμα και αποδεικνύει πως για να παραμείνεις στην κορυφή χρειάζεται πολλή δουλειά, ακόμα κι όταν η εποχή προσφέρεται για βουτιές στις θάλασσες κι όχι για βάρη και για παρκέ.Θα πάει τελικά με την Εθνικη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στα 33 χρόνια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φροντίζει να υπενθυμίζει πως η παρουσία του μεταξύ των κορυφαίων δεν είναι τυχαία. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνει το παράδειγμα και αποδεικνύει πως για να παραμείνεις στην κορυφή χρειάζεται πολλή δουλειά, ακόμα κι όταν η εποχή προσφέρεται για βουτιές στις θάλασσες κι όχι για βάρη και για παρκέ.Θα πάει τελικά με την Εθνικη;
+1
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Oxι αφου παει δε παει,παλι πιπες θα του κανει η Gazzetta και το sport24 και οι fan του θα ειναι περηφανοι για το ποσο επαγγελματιας ειναι
-
Το κεφάλαιο Εθνική έχει κλείσει για τον ΔΔ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με κενα η Ισπανια,αλλα καθε αλλο παρα αδυναμηΧωρίς τους Πάου Γκασόλ, Κάρλος Ναβάρο, Σέρτζ Ιμπάκα και Νίκολα Μίροτιτς έγινε η πρώτη επιλογή για την εθνική Ισπανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22/9).
Αναλυτικά οι κλήσεις του Αντόνιο Ορένγκα: Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν (Ντάλας Μάβερικς), Ρίκι Ρούμπιο (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ), Άλεξ Μουμπρού (Μπιλμπάο), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα), Βίκτορ Κλαβέρ (Πόρτλαντ Μπλέιζερς), Χερμάν Γκαμπριέλ (Εστουντιάντες), Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), Πάμπλο Αγκιλάρ (Βαλένθια), Τσάβι Ρέι (Γκραν Κανάρια).
*Tι να πάει να κάνει ο Παου; Να είναι αλλαγή του πρώην μικρού Γκασόλ νυν σκέτο Γκασόλ; Να του κουβαλάει τις πετσέτες;
-
Ο Παου ειναι απο τους πιο ακριβοπληρωμενους παιχτες στον κοσμο
Αλλα η Ισπανια εχει δειξει οτι μπορει καλλιστα και χωρις αυτον,μπασκετομανα. -
Ακριβοπληρωμένος ναι, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν είναι καν ο καλύτερος παίκτης που γέννησε η μάνα του
Aν πήγαινε ο Μίροτιτς δε θα υπήρχε θέμα, ο Ιμπάκα δε θα ξαναπάει, αλλά τώρα θα τον χρειάζονταν. Εξαρτάται από την ομάδα που θα κατεβάσει η Γαλλία, είναι η τεράστια ευκαιρία της.
-
Η Γαλλια εχει μια παραδοση ανικανοτητας που δεν ειναι ευκολο να σπασει
Θα παιξει ρολο αν ο προπονητης τους μπορει να τους τιθασευσει ή θα ειναι εκει μονο για να τους δινει πετσετες -
Ο Pau πλεον ειναι η ντροπη της οικογενειας,μπροστα στο μικρο.Δε τον θεωρω απωλεια απο την εθνικη.Προφανως αν πηγαινε ο Ibaka σε συνδιασμο με Marc Gasol,θα μιλουσαμε για ενα απο τα καλυτερα διδυμα της δεκαετιας σε ευρωπαϊκο επιπεδο εθνικων.
Ο Rubio θα κατεβει?
-
Είχα διαβάσει μια ιστορία για τον Πελέ και ένα μάγο...
-
Αυτός με το μπλε πουκάμισο δίπλα στον Γαλάτη ποιος είναι; Αφήστε τα παιδιά να ξεσπάσουν ρε σεις! Αυτό το παρεάκι έκανε το back to back μην ξεχνάτε!
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)