-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έχεις πάει πολλές φορές φέτος; Είχε πολλούς τζαμπατζήδες;ΥΓ: Έλεος με τα υβριστικά, στο γήπεδο πας, όχι στην όπερα.
Είπα για τα συγκεκριμένα ματς, που έχουν ΠΑΝΤΑ πολλούς τζαμπατζήδες, οι οποίοι ΠΑΝΤΑ κάθονται όπου νομίζουν, και φυσικά είναι τα γνωστά καλόπαιδα. Έχω διαρκείας ακριβώς για να πηγαίνω όποτε θέλω, να κάθομαι στη θέση μου και να βλέπω μπασκετάκι. Κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ σε τέτοια ματς (γαύρο, μπάρτσα, μακάμπι κλπ).
Όσο για τα υβριστικά, μια χαρά μπινελικώνω και εγώ, δεν είμαι Παναγίτσα, όταν όμως υπάρχουν τριγύρω μικρά παιδιά, ή/και τα δικά σου παιδιά, ε όσο να'ναι καλό δεν είναι να συγκρατούμαστε λίγο ?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Έχεις πάει πολλές φορές φέτος; Είχε πολλούς τζαμπατζήδες;
ΥΓ: Έλεος με τα υβριστικά, στο γήπεδο πας, όχι στην όπερα.
Είπα για τα συγκεκριμένα ματς, που έχουν ΠΑΝΤΑ πολλούς τζαμπατζήδες, οι οποίοι ΠΑΝΤΑ κάθονται όπου νομίζουν, και φυσικά είναι τα γνωστά καλόπαιδα. Έχω διαρκείας ακριβώς για να πηγαίνω όποτε θέλω, να κάθομαι στη θέση μου και να βλέπω μπασκετάκι. Κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ σε τέτοια ματς (γαύρο, μπάρτσα, μακάμπι κλπ).
Όσο για τα υβριστικά, μια χαρά μπινελικώνω και εγώ, δεν είμαι Παναγίτσα, όταν όμως υπάρχουν τριγύρω μικρά παιδιά, ή/και τα δικά σου παιδιά, ε όσο να'ναι καλό δεν είναι να συγκρατούμαστε λίγο ?
ΦΕΤΟΣ, πήγες και είχε τζαμπατζήδες;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έχεις πάει πολλές φορές φέτος; Είχε πολλούς τζαμπατζήδες;
ΥΓ: Έλεος με τα υβριστικά, στο γήπεδο πας, όχι στην όπερα.
ΦΕΤΟΣ, πήγες και είχε τζαμπατζήδες;
Και στα δύο ματς με τον γαύρο, ναι. Μιλάω για το 109, προφανώς δεν ξέρω τι γίνεται στο υπόλοιπο γήπεδο. Στο πρώτο ματς ήταν 3-4 παληκάρια που προφανώς είδαν συνεχόμενες άδειες θέσεις (είμαστε παρέα) και επειδή δεν τους άρεσαν οι δικές τους έκατσαν στις δικές μας, και στο δεύτερο οι παραδιπλανοί μας που φέρνουν τα παιδάκια τους (και καλά κάνουν), τα οποία όμως είναι 3-4 όλα μαζί και προφανώς δεν χωράνε στις δύο θέσεις που έχουν.
Όχι, ο κακός χαμός που έγινε πέρσι και πρόπερσι δεν έχει γίνει -ακόμα- φέτος, ελπίζω να μην το μετανιώσω στο σημερινό ματς...
-
Φέτος όντως είναι αρκετά βελτιωμένα τα πράγματα με τους τζαμπατζήδες αν και το πρόβλημα είναι το κάθε ζώο που παίρνει εισιτήριο 5€ και πάει και κάθεται όπου γουστάρει. ΟΚ κι εγώ το κάνω αλλά το κάνω σε ματς με λίγο κόσμο και αφού περάσει η πρώτη περίοδος και έχω σιγουρευτεί ότι είναι άδειες οι θέσεις.
Σήμερα θα πάω τελειταία στιγμή και είναι 99% σίγουρο ότι κάποιος θα έχει κάτσει στις θέσεις μας και φυσικά θα σηκωθεί και θα ψαχνει θέση λίγο πριν το τζάμπολ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σήμερα θα πάω τελειταία στιγμή και είναι 99% σίγουρο ότι κάποιος θα έχει κάτσει στις θέσεις μας και φυσικά θα σηκωθεί και θα ψαχνει θέση λίγο πριν το τζάμπολ.ε ναι ρε φίλε, δεν τους καταλαβαίνω, δεν τους ενοχλεί αυτό? φέτος έδιωξα κόσμο 5-6 φορές 2 λεπτά πριν το παιχνίδι
-
Έχει να κάνει και με το που κάθεσαι αλλά και με το ποιός έχει κάτσει στην θέση σου. Δεν είναι λίγες οι φορές, που έχω ακόυσει ιστορίες απο κόσμο που προσπάθησε να διεκδικήσει τις θέσεις των εισητηρίων του και κατέληξε είτε δαρμένος, είτε ταπεινωμένος ψάχνοντας να κάτσει αλλού, καθώς στην θέση του καθόντουσαν φανατικά γομάρια που τσαμπουκαλεύτηκαν.
-
-
Εισιτήρια 5 ευρώ για Ευρωλίγκα και Ολυμπιακό ΔΕΝ έχει. Μόνο για κάποια Ελληνικού πρωταθλήματος.
-
Τζαμπατζήδες ΔΕΝ έχει.
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tρεχει; Αυτό που τρέχει είναι ότι μιλάμε για τα πάντα εκτός από το άθλημα, ασχολούνται όλοι με όλα εκτός από αυτά που πρέπει να ασχοληθούν. Παίζει τελικό Α1 μεταξύ 2 κορυφαίων ευρωπαικών μεγαθηρίων που προσφέρουν θριλερικά, γκρανγκινιολικά, χιτσκοκικά ματσάκια και ασχολούνται μόνο οι οπαδοί τους, αντε και λίγοι ακόμα μπασκετόφιλοι και από αυτούς πόσοι πραγματικά ασχολουνται με το μπάσκετ;+1000
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Tρεχει; Αυτό που τρέχει είναι ότι μιλάμε για τα πάντα εκτός από το άθλημα, ασχολούνται όλοι με όλα εκτός από αυτά που πρέπει να ασχοληθούν. Παίζει τελικό Α1 μεταξύ 2 κορυφαίων ευρωπαικών μεγαθηρίων που προσφέρουν θριλερικά, γκρανγκινιολικά, χιτσκοκικά ματσάκια και ασχολούνται μόνο οι οπαδοί τους, αντε και λίγοι ακόμα μπασκετόφιλοι και από αυτούς πόσοι πραγματικά ασχολουνται με το μπάσκετ;
+1000
Δεύτεροι σε θεαματικότητα στην Ευρώπη μετά τους τελικούς του ΝΒΑ οι τελικοί της Α1, αλλά με το πείτε του greo γιατί θα στεναχωρηθεί.
-
καλα greo κοιταει μονο ΚΚΕ κ NBA
-
Ποιος το λέει αυτό ινσάιντερ; Ο Πεδουλάκης στο φραπέ;
-
Έχετε δίκιο ρε σεις, μαλακίες γράφει ο greo.
Αυτό το υπέροχο μπασκετικό και όχι μόνο υπερθέαμα που προσφέρουν οι ομαδάρες σας, είναι τόσο φανταστικό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
Κάποιοι που τους αρέσει το μπάσκετ, και δεν αντέχουν ούτε τηλεοπτικά να δουν τον οχετό των μεγαλοεπενδυτών και των αγνών οπαδών των δύο υπερομάδων, μαλάκες είναι και αυτοί.
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που φυτοζωούν και το κακό ανέκδοτο που λέγεται Α1. είναι ευθύνη των υπολοίπων.
Το τόπικ αυτό είναι το στολίδι του forum, σωστό αδαμαντορυχείο που ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αλιεύσει κάθε είδους χρήσιμη πληροφορία από τους ΓΝΩΣΤΕΣ που γράφουν εδώ (και φυσικά έχουν παίξει μπάσκετ σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο).Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας, γιατί ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει ποιος την έχει μεγαλύτερη την διαιτητική εύνοια.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιος το λέει αυτό ινσάιντερ; Ο Πεδουλάκης στο φραπέ;Εγώ κι ο Πεδουλάκης βλέπουμε. Κοιμήσου τώρα γιαγιούλα.
-
Χριστοδούλου, Αναστόπουλο και Φούφη δέρνουμε;
Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλλε ποινή τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τις δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... olympiakos
Θα πανε και αυτοί σαν φίλαθλοι στο γήπεδο; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παίζει τελικό Α1 μεταξύ 2 κορυφαίων ευρωπαικών μεγαθηρίων που προσφέρουν θριλερικά, γκρανγκινιολικά, χιτσκοκικά ματσάκιαΠες μου οτι δεν τρολαρεις μονο τωρα!! Πες μου!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Παίζει τελικό Α1 μεταξύ 2 κορυφαίων ευρωπαικών μεγαθηρίων που προσφέρουν θριλερικά, γκρανγκινιολικά, χιτσκοκικά ματσάκια
Πες μου οτι δεν τρολαρεις μονο τωρα!! Πες μου!
εχει το μομέντουμ τώρα,άστον.
-
Ο Κάρυ παραλίγο θα τον έχανε τον τελικο. Έσφαξε ένα παλιοστόπ έξω απ' το γραφείο μου και θα γινόμασταν μαλλιοκούβαρα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Κάρυ παραλίγο θα τον έχανε τον τελικο. Έσφαξε ένα παλιοστόπ έξω απ' το γραφείο μου και θα γινόμασταν μαλλιοκούβαρα!ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΦΡΕΝΟ;;;;; ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ;
-
Ο Διαμαντίδης σε όλη την σειρά μέχρι στιγμής έχει κάνει συνολικά 7 φάουλ σε 138:04 λεπτά συμμετοχής δηλαδή ένα φάουλ ανά 20 λεπτά.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Παίζει τελικό Α1 μεταξύ 2 κορυφαίων ευρωπαικών μεγαθηρίων που προσφέρουν θριλερικά, γκρανγκινιολικά, χιτσκοκικά ματσάκια
Πες μου οτι δεν τρολαρεις μονο τωρα!! Πες μου!
Για σε παρακαλώ!
Αμφισβητείς τον κορυφαίο έλληνα μπασκετικό σχολιαστή, διανοητή, ποιητή;
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)