-
ΝΑΙ ΡΕ MASSA!
-
-
μηπως το σεταπ της ΦΕΡΡΑΡΙ δεν ειναι για αδεια ρεζερβουαρ?
-
1000 χιλιομετρα δοκιμων για λοτους και φεραρι τωρα!
-
Χαχαχαχα! Δεκατος και καταιδρωμενος ο 'μπορω να οδηγησω χωρις πτερυγα'.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Χαχαχαχα! Δεκατος και καταιδρωμενος ο 'μπορω να οδηγησω χωρις πτερυγα'.εσυ οταν θα ποσταρεις...θα βαζεις πρωτα αυτο και μετα θα γραφεις...πιριποκο
-
θα περιμενω και τον αγωνα αυριο...για να βεβαιωθω τελικα οτι με την κλαψα καποιων και τα παρανομα αλλα ατιμωρητα τεστ...
φερραρι και λοτους χασανε το πλεονεκτημα...και οτι κατι εχουν αλλαξει στα λαστιχα στην ζουλα
-
Βρε παιδιά γιατί τέτοιο μίσος! Τα Σάββατα τα είχαμε ούτως ή άλλως πολύ πριν το τεστ! Τι μ@λ@... λέμε τώρα!!
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Βρε παιδιά γιατί τέτοιο μίσος! Τα Σάββατα τα είχαμε ούτως ή άλλως πολύ πριν το τεστ! Τι μ@λ@... λέμε τώρα!!αν αναφερεσαι σε μενα δεν ειναι μισος αλλα...αδικια!!!
ναι τα ειχατε αλλα αυτο το 1,5'' πισω και επισης ρενο στο πουθενα με μας μου δειχνει οτι κατι εχει γινει εις βαρος μαςβεβαια ειναι και θεμα μοτερ...μεχρι και οι φορσ μας περασε...δηλ στην μοντσα θα εχουμε στο τσεπακι 2δευτ στο κεφαλι
-
να ακυρωθει ο Lewis.
και να ερθει πρωτος ο Αλονσο.
το ποστ ειναι γενικης φυσης δεν αναφερομαι σε κανεναν ειδικα
-
Αν είχε γίνει το οτιδήποτε περίεργο θα είχε σηκώσει επανάσταση ο Λούκα. Απλά δεν τραβάνε οι Φερραρι και οι Λότους με τα σκληρά λάστιχα. Δεν σημαίνει ότι άλλαξε τίποτα. Λίγο τα σκληρά λάστιχα, λίγο η δροσιά της Αγγλίας και όπως είναι λογικό μπροστά είναι οι ομάδες που ζεσταίνουν πιο εύκολα τα λάστιχά τους. Να δούμε αν θα αντέξουν τα λάστιχα στις Μερσέντες, γιατί στις Ρεντ Μπουλ θα αντέξουν σίγουρα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
να ακυρωθει ο Lewis.και να ερθει πρωτος ο Αλονσο.
το ποστ ειναι γενικης φυσης δεν αναφερομαι σε κανεναν ειδικα
αν και εχθες τσιμπησε και μια επιπληξη παλι ο λουις...τι θα γινει αυτες οι επιπληξεις ειναι στανταρακι σε καποιους
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
Βρε παιδιά γιατί τέτοιο μίσος! Τα Σάββατα τα είχαμε ούτως ή άλλως πολύ πριν το τεστ! Τι μ@λ@... λέμε τώρα!!
αν αναφερεσαι σε μενα δεν ειναι μισος αλλα...αδικια!!!
ναι τα ειχατε αλλα αυτο το 1,5'' πισω και επισης ρενο στο πουθενα με μας μου δειχνει οτι κατι εχει γινει εις βαρος μαςΚαι γιατί βρε φίλε μου να μην φταίνε τα τσακάλια σας στο Μαρανέλο? Δηλαδή φταίει ο Brawn που το Ferrari ήταν λες και έτρεχε σε πάγο?
-
ειναι πολλααα τα 1,372 διααα
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
ναι τα ειχατε αλλα αυτο το 1,5'' πισω και επισης ρενο στο πουθενα με μας μου δειχνει οτι κατι εχει γινει εις βαρος μαςΚαι γιατί βρε φίλε μου να μην φταίνε τα τσακάλια σας στο Μαρανέλο? Δηλαδή φταίει ο Brawn που το Ferrari ήταν λες και έτρεχε σε πάγο?
θα σου απαντησω με χιουμορ....ας εκανε και η φερραρι..κ.α 1000χιλ δοκιμες και θα βλεπαμε αν κανανε πατιναζ
**και να σε διορθωσω...δεν ειναι το φερραρι ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΡΡΑΡΙ **
-
ειναι πολλααα τα 1,372 διαααΚάποιος τότε δε κατάφερε να πάρει το 170% του μονοθέσιου
-
θα σου απαντησω με χιουμορ....ας εκανε και η φερραρι..κ.α 1000χιλ δοκιμες και θα βλεπαμε αν κανανε πατιναζ
Εδώ θα είμαστε, θα το δούμε
Απευθυνόμουν στο μονοθέσιο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είχε γίνει το οτιδήποτε περίεργο θα είχε σηκώσει επανάσταση ο Λούκα. Απλά δεν τραβάνε οι Φερραρι και οι Λότους με τα σκληρά λάστιχα. Δεν σημαίνει ότι άλλαξε τίποτα. Λίγο τα σκληρά λάστιχα, λίγο η δροσιά της Αγγλίας και όπως είναι λογικό μπροστά είναι οι ομάδες που ζεσταίνουν πιο εύκολα τα λάστιχά τους. Να δούμε αν θα αντέξουν τα λάστιχα στις Μερσέντες, γιατί στις Ρεντ Μπουλ θα αντέξουν σίγουρα.Όχι.
Στη Βαρκελώνη με τα σκληρά ο Alonso ήταν πρώτος,και με τα μεσαία ο Kimi.
Σίγουρα βελτιώθηκαν στην Merc,επίσης η Red Bull πετάει από τον Καναδά πια,και χωρίς προβλήματα με τα εμπρός ελαστικά.Την ίδια ώρα η Ferrari έκανε χειρότερο το αμάξι.Άμα έτρεχαν με το ίδιο μονοθέσιο της Βαρκελώνης καλύτερα θα πήγαιναν.
Η Lotus πολύ ξίνεται στο πάτωμα,και το PDRS είναι ερώτημα αν βοηθάει ακόμα.TLDR: H RED BULL ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ,Η ΜΕΡΚ ΕΝΑ,Η ΦΕΡΡΑΡΙ ΔΥΟ ΠΙΣΩ.
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
Αν είχε γίνει το οτιδήποτε περίεργο θα είχε σηκώσει επανάσταση ο Λούκα. Απλά δεν τραβάνε οι Φερραρι και οι Λότους με τα σκληρά λάστιχα. Δεν σημαίνει ότι άλλαξε τίποτα. Λίγο τα σκληρά λάστιχα, λίγο η δροσιά της Αγγλίας και όπως είναι λογικό μπροστά είναι οι ομάδες που ζεσταίνουν πιο εύκολα τα λάστιχά τους. Να δούμε αν θα αντέξουν τα λάστιχα στις Μερσέντες, γιατί στις Ρεντ Μπουλ θα αντέξουν σίγουρα.
Όχι.
Στη Βαρκελώνη με τα σκληρά ο Alonso ήταν πρώτος,και με τα μεσαία ο Kimi.
Σίγουρα βελτιώθηκαν στην Merc,επίσης η Red Bull πετάει από τον Καναδά πια,και χωρίς προβλήματα με τα εμπρός ελαστικά.Την ίδια ώρα η Ferrari έκανε χειρότερο το αμάξι.Άμα έτρεχαν με το ίδιο μονοθέσιο της Βαρκελώνης καλύτερα θα πήγαιναν.
Η Lotus πολύ ξίνεται στο πάτωμα,και το PDRS είναι ερώτημα αν βοηθάει ακόμα.TLDR: H RED BULL ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ,Η ΜΕΡΚ ΕΝΑ,Η ΦΕΡΡΑΡΙ ΔΥΟ ΠΙΣΩ.
Λάθος, ο Ισπανός 5ος και ο Κίμι 4ος.
-
μου δειχνει οτι κατι εχει γινει εις βαρος μαςAδικια εις βαρος της ασπιλης και της αμολυντης φεραρι!! Να μηδενιστουν αμεσα ολοι πλην της φεραρι και να απονεμηθει απο τωρα ο τιτλος στον μοναδικο αξιο πρωταθλητη φερναντο (παιρνω το 170% απο το μονοθεσιο) αλονσο
2013 - Santander British Grand Prix