-
Το 1991εποχής πρώτης απόσυρσης, ο πεθερός μου είχε ένα DKW 900cc https://en.wikipedia.org/wiki/DKW_Junior του 1963 παρατημένο σε μιά αλάνα για έξι περίπου χρόνια καθώς είχε πάρει ένα citroen gs, τα χόρτα είχαν μπει μέσα απο το σάπιο πάτωμα αλλά αυτοφερόμενο σασί ακόμη κρατούσε,πάνω του είχα μάθει να οδηγώ πραγματικά, πάμε στην αστυνομία της Χαριλάου μου το μεταβιβάζει,φουσκώνω με μια τρόμπα ποδιού τα πατημένα λάστιχα, βάζω μια παλιά μπαταρία και δυό τετρόλιτρα βενζίνη, λάδι στο έξτρα δοχείο,νεράκι και λεω σιγά μη πάρει, γυρνάω μίζα και στη τρίτη μιζιά παίρνει ο τρικύλινδρος δίχρονος γερμαναράς, το αφήνω κανένα δεκάλεπτο και το πάω μιά γύρα στην γειτονιά, την επομένη παίρνω ένα κιλό μουσταρδί λαδομπογιά και το βάφω με πινέλο καθότι στην άδεια ήταν μουσταρδί ενω ήταν βαμένο ουρανί, μετά από δύο μέρες το πήγα οδηγόντας το στο ΟΔΔΥ Καλοχώρι, απόσταση 20ΚΜ, χωρις κανένα πρόβλημα, αν το διαβάσουν οι του ιστορικού μάλλον κράξιμο θα φάω.
Υ.Γ Ήταν το πρώτο και τελευταίο της οικογένειας vw που είχα στην κατοχή μου έστω και για λίγες μέρες. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είναι καλό, κανένα διχιλιαρο το πιάνει.Απιθανο. Μονο σα να λεμε οτι ηταν Citroen XM αριστο και απευθυνοταν σε τυπους σαν εμενα
:offtopicviii: Το 1991εποχής πρώτης απόσυρσης, ο πεθερός μου είχε ένα DKW 900cc https://en.wikipedia.org/wiki/DKW_Junior του 1963 παρατημένο σε μιά αλάνα για έξι περίπου χρόνια καθώς είχε πάρει ένα citroen gs, τα χόρτα είχαν μπει μέσα απο το σάπιο πάτωμα αλλά αυτοφερόμενο σασί ακόμη κρατούσε,πάνω του είχα μάθει να οδηγώ πραγματικά, πάμε στην αστυνομία της Χαριλάου μου το μεταβιβάζει,φουσκώνω με μια τρόμπα ποδιού τα πατημένα λάστιχα, βάζω μια παλιά μπαταρία και δυό τετρόλιτρα βενζίνη, λάδι στο έξτρα δοχείο,νεράκι και λεω σιγά μη πάρει, γυρνάω μίζα και στη τρίτη μιζιά παίρνει ο τρικύλινδρος δίχρονος γερμαναράς, το αφήνω κανένα δεκάλεπτο και το πάω μιά γύρα στην γειτονιά, την επομένη παίρνω ένα κιλό μουσταρδί λαδομπογιά και το βάφω με πινέλο καθότι στην άδεια ήταν μουσταρδί ενω ήταν βαμένο ουρανί, μετά από δύο μέρες το πήγα οδηγόντας το στο ΟΔΔΥ Καλοχώρι, απόσταση 20ΚΜ, χωρις κανένα πρόβλημα, αν το διαβάσουν οι του ιστορικού μάλλον κράξιμο θα φάω.
Υ.Γ Ήταν το πρώτο και τελευταίο της οικογένειας vw που είχα στην κατοχή μου έστω και για λίγες μέρες.Το τρως απο μενα τωρα, αλλα τουλαχιστον το χατε αντικαταστησει με Τζεσυ
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ