-
Καλησπερα ..εχω το εξης κουφο προβλημα και δεν ξερω αν το εχει συναντησει ποτε αλλος να μ δωσει τη λυση ...σε καθε ανηφορα με ελαχιστη κλιση αδειαζει το παγουρακι του νερου για τα τζαμια απο το πισω μπεκακι της πορτας..μην πειτε τραβα σε συνεργειο γιατι πηγα σε εξουσιοδοτημενο και με κοιταγανε σαν χανοι....το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα και το μοτερ π δινει πισω νερο δουλευει κανονικα...αναγκαζομαι ολη την ωρα να γεμιζω το δοχειο.εβγαλα το παγουρακι το καθαρισα ελενξα τα σωληνακια..ολα καλα μ φαινονται....τι να πω???το εχει συναντησει ποτε αλλος κανεις??
-
Καλησπερα ..εχω το εξης κουφο προβλημα και δεν ξερω αν το εχει συναντησει ποτε αλλος να μ δωσει τη λυση ...σε καθε ανηφορα με ελαχιστη κλιση αδειαζει το παγουρακι του νερου για τα τζαμια απο το πισω μπεκακι της πορτας..μην πειτε τραβα σε συνεργειο γιατι πηγα σε εξουσιοδοτημενο και με κοιταγανε σαν χανοι....το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα και το μοτερ π δινει πισω νερο δουλευει κανονικα...αναγκαζομαι ολη την ωρα να γεμιζω το δοχειο.εβγαλα το παγουρακι το καθαρισα ελενξα τα σωληνακια..ολα καλα μ φαινονται....τι να πω???το εχει συναντησει ποτε αλλος κανεις??
-
-
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
Καλησπερα ..εχω το εξης κουφο προβλημα και δεν ξερω αν το εχει συναντησει ποτε αλλος να μ δωσει τη λυση ...σε καθε ανηφορα με ελαχιστη κλιση αδειαζει το παγουρακι του νερου για τα τζαμια απο το πισω μπεκακι της πορτας..μην πειτε τραβα σε συνεργειο γιατι πηγα σε εξουσιοδοτημενο και με κοιταγανε σαν χανοι....το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα και το μοτερ π δινει πισω νερο δουλευει κανονικα...αναγκαζομαι ολη την ωρα να γεμιζω το δοχειο.εβγαλα το παγουρακι το καθαρισα ελενξα τα σωληνακια..ολα καλα μ φαινονται....τι να πω???το εχει συναντησει ποτε αλλος κανεις??καπου στο σωληνακι του νερου εχει μια ανεπιστροφη βαλβιδα για να κραταει το κυκλωμα πιεση (μπορει να ειναι και ενσωματομενη στο πιτσιλιστηρι) και να μην περιμενεις να γεμισει το κυκλωμα νερο οταν πατας το μπουτον, καθαρισε την ή αλλαξε την.
-
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
Καλησπερα ..εχω το εξης κουφο προβλημα και δεν ξερω αν το εχει συναντησει ποτε αλλος να μ δωσει τη λυση ...σε καθε ανηφορα με ελαχιστη κλιση αδειαζει το παγουρακι του νερου για τα τζαμια απο το πισω μπεκακι της πορτας..μην πειτε τραβα σε συνεργειο γιατι πηγα σε εξουσιοδοτημενο και με κοιταγανε σαν χανοι....το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα και το μοτερ π δινει πισω νερο δουλευει κανονικα...αναγκαζομαι ολη την ωρα να γεμιζω το δοχειο.εβγαλα το παγουρακι το καθαρισα ελενξα τα σωληνακια..ολα καλα μ φαινονται....τι να πω???το εχει συναντησει ποτε αλλος κανεις??Μήπως κατουράει έτσι;....
-
χαχαχα κλασσικά Τζίμνυ!Και εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα και το πήγα ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ(!) και το έφτιαξε.Αν είσαι από θεσσαλονίκη πες μου για να σε στείλω κάπου..
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ JIMNY -