-
Γεια σας.Ψαχνω για αγροτικο με 1ή 1.5 καροτσα.Δεν θα το χρειαζομαι καθε μερα αλλα περιστασιακα για μεταφορα ξυλων και καποιες μικροδουλειες,πιστευω δηλ περιπου στους δυο μηνες καθε χρονο.Ψαχνω για αυτη την περιοδο μοντελων για να μου πεσει φθηνα ,δεν με ενδιαφερει το πετρελαιο γιατι δεν εχω τα χρηματα γι'αυτο.Εχω βρει ενα NISSAN king cub 1.5 καμπινα 2000cc 200000 χιλ στα 1400 ευρω και ενα Toyota hilux 1800cc '91 140000χιλ στα 1700 με 2000 ευρω καθως δεν εχω κανει ακομα τα παζαρια.Και τα δυο ειναι καθαρα αυτοκινητα.Σκεφτομουνα για το πρωτο καθως η τιμη ειναι χαμηλη και σκεφτομουνα αν χρειαστει καθως δεν ειμαι σιγουρος ποσο θα το χρησιμοποιω να του βαλω μετα υγραεριο.Μερικοι μου λενε οτι οι κινητηρες σε αυτα τα μοντελα τα παλια δηλ δεν αντεχουν και θα εχεις προβληματα με τον κινητηρα,δηλ δεν θα αντεξει και στο ενα και στο αλλο.Επισης ξερω οτι θα καινε τα αντερα τους, αλλα οι διαδρομες που θα κανω θα ειναι μικρες περιπου στα 110 χιλ πηγαινε ελα.Ποια η γνωμη σας?
-
Γεια σας.Ψαχνω για αγροτικο με 1ή 1.5 καροτσα.Δεν θα το χρειαζομαι καθε μερα αλλα περιστασιακα για μεταφορα ξυλων και καποιες μικροδουλειες,πιστευω δηλ περιπου στους δυο μηνες καθε χρονο.Ψαχνω για αυτη την περιοδο μοντελων για να μου πεσει φθηνα ,δεν με ενδιαφερει το πετρελαιο γιατι δεν εχω τα χρηματα γι'αυτο.Εχω βρει ενα NISSAN king cub 1.5 καμπινα 2000cc 200000 χιλ στα 1400 ευρω και ενα Toyota hilux 1800cc '91 140000χιλ στα 1700 με 2000 ευρω καθως δεν εχω κανει ακομα τα παζαρια.Και τα δυο ειναι καθαρα αυτοκινητα.Σκεφτομουνα για το πρωτο καθως η τιμη ειναι χαμηλη και σκεφτομουνα αν χρειαστει καθως δεν ειμαι σιγουρος ποσο θα το χρησιμοποιω να του βαλω μετα υγραεριο.Μερικοι μου λενε οτι οι κινητηρες σε αυτα τα μοντελα τα παλια δηλ δεν αντεχουν και θα εχεις προβληματα με τον κινητηρα,δηλ δεν θα αντεξει και στο ενα και στο αλλο.Επισης ξερω οτι θα καινε τα αντερα τους, αλλα οι διαδρομες που θα κανω θα ειναι μικρες περιπου στα 110 χιλ πηγαινε ελα.Ποια η γνωμη σας?
-
-
Eκεινης της εποχης τα Toyota ηταν πραγματικα σκυλια και αθανατα,εγω θα προτεινω καποιο hi lux και αν βρεις πετρελαιο ακομα καλυτερα αλλα δεν ειναι και απαραιτητο μιας και δεν κανεις χιλιομετρα.Aπο αποψη αντοχης εχω πολλα παραδειγματα απο hi lux εκεινης της γενιας που εχουν περασει απιστευτες ταλαιπωριες και συνεχιζουν να βγαζουν μεροκαματο.
Παρε καποιο που να μην θελει πολλα εως καθολου πραγματα για ειναι ασφαλες να μπαινει στο δρομο,αλλαξε λαδια και υγρα φρενων κανε και ενα καθαρισμο σε καρμπυρατερ να δουλευει σωστα το μοτερ και εισαι αρχηγος. -
Νομίζω ότι το 'ψάχνεις' υπερβολικά πολύ το θέμα. Μιλάμε για φορτηγάκι 20 χρονών το οποίο θα χρησιμοποιείς 2 μήνες όπως λες. Μην περιμένεις να αγοράσεις κάποιο και να μην έχεις προβλήματα. Όλα τα φορτηγάκια, ειδικά αυτής της περιόδου, ήταν σκυλιά ανεξάρτητα από μάρκα. Όσο για το υγραέριο, για να το βάλεις θα πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να κάνεις απόσβεση των χρωμάτων σου. Θα κάνεις τόσα πολλά 2 μήνες το χρόνο? Αγόρασε λοιπόν όποιο θες να ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σου και μην το πολυψάχνεις!!!
-
Αγορασα ενα NISSAN KING KAB 2000 κυβικα 1995 μοντελο .Ξεκινησα με αλλαγη ψυγειου,κολαρα και βαση θερμοστατη,δυο λαστιχα μπροστα αλλαγη ολων των υγρων (βαλβολινες ,λαδια ,υγρα συμπλεκτη,υγρα φρενων).Ειχα προβλημα με καρμπυρατερ το οποιο επαιρνε αερα απο τον αξονα και δεν μπορουσα να ρυθμισω το ριλαντι και εβαλα ενα απο 1800 κυβικα.Καπνιζει λιγο οταν παταω γκαζιες αλλα θα το δουλεψω και θα δουμε τι γινεται με το λαδι.Εδω και τρεις ημερες χτυπαει κατι στην μηχανη (πιθανον βαλβιδες ,δεν το ειδε ακομα κανενας).Το αμαξι ηταν παρατημενο για 3χρονια .Μεχρι τωρα εχω πληρωσει 2000 αγορα + 270 λαδια ,ψυγειο κολαρα βαση θερμοστατη +190 λαστιχα+190 λαστιχα σουστες,υγρα γενικα,καθαρισμα φρενων κ.λ.π.,καρμπυρατερ ,θερμοστατη,και επεται συνεχεια. Γενικα την πατησα αρκετα στον μηχανικο τομεα τον οποιο απο οτι βλεπω θα κανω καινουριο
-
Nissan πήρες φίλε μου!καλώς ήρθες στο κλαμπ!
-
Υπερβολές. Πήρε αμάξι 18 χρονών σε στάση 3 χρόνια. Αναμενόμενα τα έξοδα του μέχρι τώρα. Καλορίζικο και καλοφόρτωτο!!!!
-
Ευχαριστω φιλε να εισαι καλα
-
Πηγα στον μαστορα γι αυτο που χτυπαγε στην μηχανη και μου ειπε οτι ειναι τα μεταλλα μπιελας νομιζω.Το ελυσε απο κατω και τα ειδε.Μποε ειπε οτι μαλλον το ζεστανα το αυτοκινητο ή καποιος αλλος.Οταν το πηρα το ψυγειο ηταν βουλομενο και ανεβηκε η θερμοκρασια πανω απο 85 βαθμους.Μου χτυπαγε οταν ηταν κρυο το αυτοκινητο και μολις ζεσταινοταν σταματαγε.Ελπιζω να σταματησω εδω και να μην βγαλει κατι αλλο
Αγορα αγροτικου ΄90 με '93 μοντελο