-
Ο τίτλος δείχνει το αυτοκίνητο μόνο, δεν έχει δηλώσεις τύπου 'ανακατασκευή', 'αποκατάσταση' κλπ...
Είναι ένα 128 που παρά τα 38 του χρόνια, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτά τα λίγα που έχει, μπορώ να τα μαζέψω σιγά σιγά κάνοντας το χόμπυ μου και χωρίς τον κίνδυνο να το χαλάσω (κίνδυνος που ήταν σοβαρός όσον αφορά στο Moretti)...
Το ραντεβού μας ήταν 9 η ώρα το πρωί...Θα ερχόμασταν απο 3 διαφορετικά σημεία του ορίζοντα της Αττικής. Η σκέψη ήταν σε όλους κοινή (Στέλιος, μεταφορέας και εγώ) και βρεθήκαμε στο γνωστό οικόπεδο στις 8,15Η πρώτη σειρά φωτογραφιών είναι απο την φόρτωση:
Τον τελευταίο καιρό έχει γνωριστεί με τον μεταφορέα και βρίσκει τον δρόμο μόνο του...
Έτοιμοι και δεμένοι για το τελευταίο ταξίδι σε πλατφόρμα...Τα επόμενα θα τα κάνει αυτοκινούμενο...
-
Ο τίτλος δείχνει το αυτοκίνητο μόνο, δεν έχει δηλώσεις τύπου 'ανακατασκευή', 'αποκατάσταση' κλπ...
Είναι ένα 128 που παρά τα 38 του χρόνια, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτά τα λίγα που έχει, μπορώ να τα μαζέψω σιγά σιγά κάνοντας το χόμπυ μου και χωρίς τον κίνδυνο να το χαλάσω (κίνδυνος που ήταν σοβαρός όσον αφορά στο Moretti)...
Το ραντεβού μας ήταν 9 η ώρα το πρωί...Θα ερχόμασταν απο 3 διαφορετικά σημεία του ορίζοντα της Αττικής. Η σκέψη ήταν σε όλους κοινή (Στέλιος, μεταφορέας και εγώ) και βρεθήκαμε στο γνωστό οικόπεδο στις 8,15Η πρώτη σειρά φωτογραφιών είναι απο την φόρτωση:
Τον τελευταίο καιρό έχει γνωριστεί με τον μεταφορέα και βρίσκει τον δρόμο μόνο του...
Έτοιμοι και δεμένοι για το τελευταίο ταξίδι σε πλατφόρμα...Τα επόμενα θα τα κάνει αυτοκινούμενο...
-
-
Η συνέχεια με λεπτομερείς φωτογραφίες που περιγράφουν την ακριβή κατάσταση, το απόγευμα...Πάω για μπανάκι καίει ο ήλιος...
-
Με το καλό Αργύρη να το χαρείς!
-
Καλορίζικο
-
Κουκλί το Ιταλάκι, με το καλό και στους δρόμους.
-
Με γειες με γειες.. καλοφτιαχτο χωρις δυσκολιες και γρηγορα στο δρομο
-
Ωραίο χρώμα!
Καλοτάξιδο, Αργύρη! -
Αυτο φαινεται 'σχεδον' ετοιμο..
Με το καλο να το βολταρεις σενιο και μαχιμο! -
Φαινεται και αρκετα απειραχτο..μεχρι και το εργοστασιακο χρωμα στις ζαντες εχει.
Καλοριζικο! -
Και ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση οταν το ειχα παρει απο τον 7pas100 , τωρα το χαλασα , το εσωσα , δεν ξερω παντως ηθελα να το φτιαξω αλλα η αγαπη για τα α112 δεν μου το επετρεψαν και μια δεν το εβλεπα να το φτιαχνω τα επομενα χρονια θεωρησα οτι ισως να ειναι καλυτερα να παει σε χερια που θα ασχοληθουν μαζι του .
Αργυρη μια και εχω ενα συναισθηματικο δεσιμο μαζι του ελπιζω να το δω ετοιμο συντομα
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές...Θα προσπαθήσω να είναι έτοιμο και ΣΩΣΤΟ το συντομότερο δυνατόν...
Ήδη έχω αρχίσει να κάνω σχέδια...εκ του: 'Δέκα μέτρα και ένα κόβε' -
Βρήκε προνομιακή θέση στο οικόπεδο και πήρα απόφαση ότι θα παραμείνω ο γραφικός που στην αυλή του έχει ένα σωρό αυτοκίνητα και μηχανές. Πάλι γεμίσαμε:
Τα όποια σοβαρά θεματάκια εντοπίζονται εδώ:
Το πόρτ μπαγκάζ θέλει άλλαγμα:
Ένα μικρό σαπάκι στιν πίσω δεξιά γωνία του χώρου αποσκευών:
Κατά τα άλλα: Θόλοι εμπρός, θόλοι πίσω, πατώματα μαρσπιέ, χώρος κινητήρα, πάτωμα πορτ μπαγκάζ, πλαίσιο τζαμιών μπρός πίσω (με εξαίρεση τις δύο γωνίες) είναι άψογα.
Το σαλόνι θέλει ντύσιμο και ίσως άλλαγμα στην πλάτη του πίσω καθίσματος που ξεφούσκωσε...Χρήσιμες θα μου φανούν και οι πληροφορίες για τον τρόπο επισκευής του καπακιού του ταμπλό, αν δεν βρω κανένα άλλο:
-
tsagry,καλορίζικο! Ενα κόκκινο 128 1300 nova,ηταν το πρώτο μου αυτοκίνητο Ακόμα θυμάμαι τις 'ειδικές' που είχα κάνει με αυτό.Εχω ένα μοτερ-σασμαν 1300 φτιαγμένο που δεν είχα τοποθετήσει ποτέ,αν σε ενδιαφέρει μου λες.Α! και καλή αρχή με την δουλειά που σε περιμένει
-
Ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω ότι περνάει απο τα χέρια μου να το μαζέψω, λόγω της σχετικά καλής κατάστασης. Αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω και αν δεν μου βγει, θα διορθώνεται...
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
tsagry,καλορίζικο! Ενα κόκκινο 128 1300 nova,ηταν το πρώτο μου αυτοκίνητο Ακόμα θυμάμαι τις 'ειδικές' που είχα κάνει με αυτό.Εχω ένα μοτερ-σασμαν 1300 φτιαγμένο που δεν είχα τοποθετήσει ποτέ,αν σε ενδιαφέρει μου λες.Α! και καλή αρχή με την δουλειά που σε περιμένειουπσ!!!!!!!!!...για πες (αν δεν ενδιαφερει τον tsagry )
-
Βίκτωρα, πόσο σίγουρος είσαι ότι το 75 έβγαιναν με λευκές ζάντες τα 128?
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου με αυτό το χρώμα, αλλά αν έβγαινε έτσι, θα τις αφήσω έτσι... -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
tsagry,καλορίζικο! Ενα κόκκινο 128 1300 nova,ηταν το πρώτο μου αυτοκίνητο Ακόμα θυμάμαι τις 'ειδικές' που είχα κάνει με αυτό.Εχω ένα μοτερ-σασμαν 1300 φτιαγμένο που δεν είχα τοποθετήσει ποτέ,αν σε ενδιαφέρει μου λες.Α! και καλή αρχή με την δουλειά που σε περιμένει
ουπσ!!!!!!!!!...για πες (αν δεν ενδιαφερει τον tsagry )
Σε πρώτη φάση και για το συγκεκριμένο, δεν με ενδιαφέρει γιατί θα το χαλάσω...απο εμένα ελεύθερα Στέλιο...
Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να πάρω κανένα rally τότε σίγουρα θα χρειαστώ φτιαγμένο κινητήρα. -
Με το καλό Αργύρη, να το δεις έτοιμο και να το χαρείς, αλλά βέβαια να χαρείς και τη διαδικασία μέχρι τότε!
Fiat 128 4door 1100cc