-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν πάει στα φρένα το λάδι;
Παίζει και αυτό ε;
Ως και φωτιά μπορείς να πιάσεις αν πάει στην εξάτμιση.
Παρέλειψα να αναφέρω πως παλιότερα είχα τέτοιο θέμα, δηλαδή έπεφτε λάδι πάνω στην εξάτμιση και έβγαζε καπνούς το καπό. Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα εδώ. Αλλά τότε το είχε επισκευάσει ο μηχανικός μου επιτόπου και δεν ξαναστάζει στο σημείο αυτό.
Οι κρεμαγιέρες ανακατασκευάζονται - κάποιος έδωσε και λινκ παραπάνω.
και ειναι και πολυ καλος, και δεν σκιζει στις τιμες, **αν κανεις πρωτα συνενοηση και του ζητησεις να σου προτεινει αυτος τον μηχανικο που εμπιστευεται για τα βαλε βγαλε, και πας στο μηχανικο καρφι-συστημενος απο τον κρεμαγιερατζη **...δηλ. τους πετας το μπαλλακι πακεττο σε περιπτωση στραβης.
Φυσικά και το είδα το link, αλλά είμαι πολύ μακριά... Σε Θεσσαλονίκη και γύρω νομούς παίζει κάτι ανάλογο, ξέρετε; Α και επίσης, συμφέρει οικονομικά σαν λύση;;
-
300 ευρώ κάνει η γνήσια από την Fiat ή ιμιτασιόν;
-
Στα 300 ευρώ μου είπαν τιμή κρεμαγιέρας ιμιτασιόν. Ίσως κινηθώ σε αγορά γνήσιας μεταχειρισμένης με την ελπίδα ότι θα βγει καλή.
-
Απο 2013 πήγε 2016 και ακόμη το σκέφτεσαι. Για ξαναδες το το 2019 μαζί με την ανάπτυξη μπας και πάρεις του κουτιου.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Απο 2013 πήγε 2016 και ακόμη το σκέφτεσαι. Για ξαναδες το το 2019 μαζί με την ανάπτυξη μπας και πάρεις του κουτιου.Θα σε ενημερώσω το 2019, μην ανησυχείς...
ΥΓ. η κρεμαγιέρα είχε επισκευαστεί επί τόπου σε ορισμένα σημεία της αυτά τα χρόνια και δεν είχα τόσο θέμα.
Κρεμαγιέρα fiat punto