-
.
-
Άντε και 3ο θέμα το 2015.
-
Καλησπέρα σας,
Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να αγοράσω ένα sport αυτοκίνητο και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το αγαπημένο Mercedes SLK 200. Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο** R171, 1800cc **και τα χρήματα τα οποία διαθέτω είναι max 15.000 euro. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σε άλλα θέματα που έχουν ήδη ανοιχτεί αλλά πρέπει να πω ότι δεν είμαι τόσο έμπειρος με τα αυτοκίνητα όσο οι περισσότεροι σε αυτό το φορουμ, γιαυτό ζητώ από εσάς τις πολύτιμες συμβουλές σας, σχετικά με
Α) Το τι πρέπει να προσέξω για να διαπιστώσω ότι είναι σε καλή κατάσταση ένα μεταχειρισμένο SLK 200?
Όπως και
Β) Ποια είναι κατά προτεραιότητα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα θέλατε να έχει το δικό σας SLK200 ?
π.χ.- Airscraf
- Navi
- 17αρες ζάντες
- Amg
- Facelift
- Χρονολογία 2008, 184bhp
- Έως 70.000 χιλιόμετρα
- Ελληνικής αντιπροσωπείας
Thanks!! Ελπίζω να με βοηθήσετε και να παραμείνουμε στο θέμα μας
-
Edit ως offtopic [mod]
-
Ο χρήστης coner έγραψε:
Καλησπέρα σας,Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να αγοράσω ένα sport αυτοκίνητο και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το αγαπημένο Mercedes SLK 200. Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο** R171, 1800cc **και τα χρήματα τα οποία διαθέτω είναι max 15.000 euro. Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σε άλλα θέματα που έχουν ήδη ανοιχτεί αλλά πρέπει να πω ότι δεν είμαι τόσο έμπειρος με τα αυτοκίνητα όσο οι περισσότεροι σε αυτό το φορουμ, γιαυτό ζητώ από εσάς τις πολύτιμες συμβουλές σας, σχετικά με
Α) Το τι πρέπει να προσέξω για να διαπιστώσω ότι είναι σε καλή κατάσταση ένα μεταχειρισμένο SLK 200?
Όπως και
Β) Ποια είναι κατά προτεραιότητα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα θέλατε να έχει το δικό σας SLK200 ?
π.χ.- Airscraf
- Navi
- 17αρες ζάντες
- Amg
- Facelift
- Χρονολογία 2008, 184bhp
- Έως 70.000 χιλιόμετρα
- Ελληνικής αντιπροσωπείας
Thanks!! Ελπίζω να με βοηθήσετε και να παραμείνουμε στο θέμα μας
Πιάσε και διάβασε το παρόν θέμα για αρχή.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Αν δεν το κατάλαβες και ο φίλος νέο θέμα άνοιξε!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν δεν το κατάλαβες και ο φίλος νέο θέμα άνοιξε!!!
Το κατάλαβα.
Το οποίο όμως συγχωνεύτηκε.
-
όπως έγραψα στο αρχικό μου post, το έχω διαβάσει αυτό το thread, οπότε, όποιος θέλει ας μου απαντήσει σε αυτά που ρωτώ
Ευχαριστώ πολύ!
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ SLK200 R171...??