-
Ο χρήστης nass έγραψε:
H FIA είπε αυτό που είπε: 'μάγκες αν θέλετε να έχετε ελπίδες για το 15, πρέπει να μπείτε στο ευρωπαϊκό το 14' τα περί Eurosport είναι ας πούμε φιλική συμβουλή.Αν το εννοεί η FIA ή είναι κάποια μπανανόφλουδα ή ακόμα και λόγια κενά αντικρύσματος, δεν το ξέρει κανείς, αλλά πρέπει να ληφθεί σοβαρά η προτροπή νομίζω.
υπαρχει και η απαντηση....''Ναι θα το θελαμε και εμεις παρα πολυ να το διοργανωσουμε στο Ευρωπαικο,αλλα για φετος δεν μπορουμε να μαζεψουμε τα χρηματα.''
Δεν μπορω να καταλαβω,που θα βοηθησει να κανουμε το Ακροπολις στο Ευρωπαικο.Τι θα κερδισουμε ακριβως δεν εχω καταλαβει?
-
Έλα nass τώρα, μανατζεριλίκι είναι. Τέλος πάντων, το τι λέει η κάθε FIA είναι ένα θέμα, το τι πραγματικά αξίζει να γίνει ένα άλλο και το ποιος τελικά θα πληρώσει το μπάτζετ της διοργάνωσης ένα τρίτο. Πάντως τουλάχιστον με το Eurosport ξέρεις που ακριβώς και για πόσο θα φτάσει η εικόνα του αγώνα σου. Τα φίδια του WRC για παγκόσμια προβολή εδώ καλώς ή κακώς δεν παίζουν.
-
Σύμφωνοι
-
συμφωνα με καλη πηγη,το Ακροπολις στο Ευρωπαικο.Θα ειναι ο 4ος αγωνας.
-
Θα λεγεται Acropolis η καπως αλλιως; Θα ειναι χωμα η ασφαλτος;
-
χωμα θα ειναι.Για το ονομα δεν ξερω.Το Σαν ρεμο εκτός.Κυπρου μεσα σαν τελευταιος αγωνας της χρονιας.
-
Αν το κανουν χωμα θα εχουν κανει πατατα ολκης , αν δειτε συμετοχες το 2013 μονο οι ασφαλτινοι αγωνες εχουν μαζεψει συμετοχες και ονοματα .Ο Θεως Βοηθος !!!!!!!
-
Άσφαλτο ή χώμα, το επιλέγουμε ή μας το επιβάλλουν ?
-
Το επιλέγουμε
Μπορεί να είναι και μικτό.
-
θα ειναι χωματινο το δικο μας,μεικτο θα ειναι η Κυπρος.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Άσφαλτο ή χώμα, το επιλέγουμε ή μας το επιβάλλουν ?Δυστυχως ουτε το ενα ουτε το αλλο !!!
Μας επιβάλουν το μεικτό.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δυστυχως ουτε το ενα ουτε το αλλο !!!
'el-em'
Λωρη τ ειδους μεικτο? οπως στην Κυπρο που εκαναν τις ασφαλτινες ειδικες με χωματινο σεταπ/ελαστικα,ή οπως Ισπανια φετος?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δυστυχως ουτε το ενα ουτε το αλλο !!!
'el-em'
Λωρη τ ειδους μεικτο? οπως στην Κυπρο που εκαναν τις ασφαλτινες ειδικες με χωματινο σεταπ/ελαστικα,ή οπως Ισπανια φετος?
Οπως Ισπανια.
Φιλικα,
'el-em'
-
-
Λογικά στη Κορινθία δεν θα διεξαχθεί και φέτος;
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
.......
Μας επιβάλουν .........
Δύσπεπτη λέξη , θέλει διευκρινίσεις..
-
Ξεκαθαρίζω ότι για μένα το Ακρόπολις είναι η ετήσια γιορτή μου από το 1987 και έχω χάσει μόνο ένα. Σε αντίθεση με άλλους, ήθελα και θέλω τον αγώνα και μακάρι να μπορούσε να ξαναγίνει σαν το Ακρόπολις του 1990. Όμως, αυτά που διαβάζω μου φαίνονται περίεργα, ειδικά όταν βλέπω τους Σουηδούς να ακολουθούν άλλη πορεία.
Παρακαλώ τον el-em, αν το επιτρέπει η θέση του, να απαντήσει προς ενημέρωσή μας.- Τι όνομα θα έχει ο αγώνας;
- Έχει κάνει κάποιος οικονομικό προγραμματισμό ή μπαίνουμε στο χορό υπό την πίεση της FIA χωρίς να έχουμε τίποτα σίγουρο;
- Πού θα βρεθούν τα λεφτά για το ERC;
- Τι εξασφάλιση δίνεται από τη FIA ότι το 2015 θα επιστρέψει ο αγώνας στο WRC;
- Αν επιστρέψει στο WRC το 2015 με τριετές συμβόλαιο, είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να τελεστεί και τα τρία χρόνια;
- Αν μπορεί να τελεστεί, αυτό θα γίνει με ιδιωτικά κονδύλια ή με συμμετοχή δημοσίου χρήματος; (στα ιδιωτικά κονδύλια περιλαμβάνω και το εισιτήριο, αν επιλεγεί).
- Αν τελεστεί με δημόσιο χρήμα, θα υπάρχει όφελος ή ζημία για τους έλληνες φορολογούμενους; Με απλά λόγια, είναι εξασφαλισμένα έστω και προφορικά τα κονδύλια και η υποστήριξη από δημόσια ταμεία και, κυρίως, αυτή η υποστήριξη θα φέρει όφελος για τη χώρα ή απλώς θα πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας στο κάθε προμότερ για να περνάμε ένα ωραίο τριήμερο στα βουνά μερικοί ψωνισμένοι σαν εμένα;
Νομίζω ότι επειδή πλέον μιλάμε για διαχείριση δημοσίου χρήματος σε μια χρεοκοπημένη χώρα, οι αποφάσεις πρέπει να σταθμίζουν όλους τους παράγοντες.
EDIT
Υ.Γ. Τελευτία ερώτηση: Μας επιβάλουν το μικτό που είναι η πιο ακριβή μορφή αγώνα, με τις περισσότερες πιθανότητες για ανυπαρξία διεθνών συμμετοχών και τις περισσότερες πιθανότητες να μην έχει ούτε καν έλληνες αγωνιζόμενους. Αυτό είναι από βλακεία της FIA ή από πρόθεση να χαντακωθεί ο αγώνας;
(Για τα 80 χλμ του Αχαιός μαζευτήκαμε 26 συμμετοχές, οι μισοί για χάρη της Φτέρης, και στο τέλος πήραμε τα @ρχίδι@ μας. Για τα 120+120 του μικτού, πόσοι θα πάνε και με τι παράβολο; Υπάρχει περίπτωση σήμερα να βρεθούν έλληνες αγωνιζόμενοι σε ράλλυ 120 χλμ. εκτός Αττικής; Πλάκα κάνουμε; Ή μήπως θα βρει κανείς Ε.Δ. τόσων χλμ. εντός Αττικής; Άντε, ας πούμε ότι θα γίνει το όγδοο θαύμα, θα υποχωρήσουν οι διάφοροι δήμαρχοι και δασάρχες και θα δώσουν τις ασφάλτινες ειδικάρες της Αττικής, Μερκούρη, Σκούρτα, Στεφάνη, Φυλή κ.λπ., ώστε να μαζευτούν καμιά 40αριά ασφάλτινοι. Χωμάτινες πού θα βρεθούν στις οποίες να μπορεί να μαζευτεί ικανός αριθμός ελληνικών συμμετοχών και οι οποίες να μην είναι ένα από τα σπαστηροσπάστηρα της Αττικής που θα διαλύσουν όποιον κακομοίρη ξένο έρθει για το ERC; Ή μήπως εδώ 'μας παίρνει' να αναβάλουμε τον αγώνα την προηγούμενη Δευτέρα, όπως έγινε με το Κένταυρος και το Αχαιός;) -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Ξεκαθαρίζω ότι για μένα το Ακρόπολις είναι η ετήσια γιορτή μου από το 1987 και έχω χάσει μόνο ένα. Σε αντίθεση με άλλους, ήθελα και θέλω τον αγώνα και μακάρι να μπορούσε να ξαναγίνει σαν το Ακρόπολις του 1990. Όμως, αυτά που διαβάζω μου φαίνονται περίεργα, ειδικά όταν βλέπω τους Σουηδούς να ακολουθούν άλλη πορεία.
Παρακαλώ τον el-em, αν το επιτρέπει η θέση του, να απαντήσει προς ενημέρωσή μας.- Τι όνομα θα έχει ο αγώνας;
- Έχει κάνει κάποιος οικονομικό προγραμματισμό ή μπαίνουμε στο χορό υπό την πίεση της FIA χωρίς να έχουμε τίποτα σίγουρο;
- Πού θα βρεθούν τα λεφτά για το ERC;
- Τι εξασφάλιση δίνεται από τη FIA ότι το 2015 θα επιστρέψει ο αγώνας στο WRC;
- Αν επιστρέψει στο WRC το 2015 με τριετές συμβόλαιο, είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να τελεστεί και τα τρία χρόνια;
- Αν μπορεί να τελεστεί, αυτό θα γίνει με ιδιωτικά κονδύλια ή με συμμετοχή δημοσίου χρήματος; (στα ιδιωτικά κονδύλια περιλαμβάνω και το εισιτήριο, αν επιλεγεί).
- Αν τελεστεί με δημόσιο χρήμα, θα υπάρχει όφελος ή ζημία για τους έλληνες φορολογούμενους; Με απλά λόγια, είναι εξασφαλισμένα έστω και προφορικά τα κονδύλια και η υποστήριξη από δημόσια ταμεία και, κυρίως, αυτή η υποστήριξη θα φέρει όφελος για τη χώρα ή απλώς θα πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας στο κάθε προμότερ για να περνάμε ένα ωραίο τριήμερο στα βουνά μερικοί ψωνισμένοι σαν εμένα;
Νομίζω ότι επειδή πλέον μιλάμε για διαχείριση δημοσίου χρήματος σε μια χρεοκοπημένη χώρα, οι αποφάσεις πρέπει να σταθμίζουν όλους τους παράγοντες.
EDIT
Υ.Γ. Τελευτία ερώτηση: Μας επιβάλουν το μικτό που είναι η πιο ακριβή μορφή αγώνα, με τις περισσότερες πιθανότητες για ανυπαρξία διεθνών συμμετοχών και τις περισσότερες πιθανότητες να μην έχει ούτε καν έλληνες αγωνιζόμενους. Αυτό είναι από βλακεία της FIA ή από πρόθεση να χαντακωθεί ο αγώνας;
(Για τα 80 χλμ του Αχαιός μαζευτήκαμε 26 συμμετοχές, οι μισοί για χάρη της Φτέρης, και στο τέλος πήραμε τα @ρχίδι@ μας. Για τα 120+120 του μικτού, πόσοι θα πάνε και με τι παράβολο; Υπάρχει περίπτωση σήμερα να βρεθούν έλληνες αγωνιζόμενοι σε ράλλυ 120 χλμ. εκτός Αττικής; Πλάκα κάνουμε; Ή μήπως θα βρει κανείς Ε.Δ. τόσων χλμ. εντός Αττικής; Άντε, ας πούμε ότι θα γίνει το όγδοο θαύμα, θα υποχωρήσουν οι διάφοροι δήμαρχοι και δασάρχες και θα δώσουν τις ασφάλτινες ειδικάρες της Αττικής, Μερκούρη, Σκούρτα, Στεφάνη, Φυλή κ.λπ., ώστε να μαζευτούν καμιά 40αριά ασφάλτινοι. Χωμάτινες πού θα βρεθούν στις οποίες να μπορεί να μαζευτεί ικανός αριθμός ελληνικών συμμετοχών και οι οποίες να μην είναι ένα από τα σπαστηροσπάστηρα της Αττικής που θα διαλύσουν όποιον κακομοίρη ξένο έρθει για το ERC; Ή μήπως εδώ 'μας παίρνει' να αναβάλουμε τον αγώνα την προηγούμενη Δευτέρα, όπως έγινε με το Κένταυρος και το Αχαιός;)Φιλε μου,
Με ολη την καλη προθεση που εχω να λυσω καποιες απορριες, δεν μπορω να γραψω αυτα που ζητας, διοτι καποια δεν γνωριζω και καποια πρεπει να τα ανακοινωσουν οι υπευθυνοι, οταν και αν κρινουν οι ιδιοι σκοπιμο.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φιλε μου,
Με ολη την καλη προθεση που εχω να λυσω καποιες απορριες, δεν μπορω να γραψω αυτα που ζητας, διοτι καποια δεν γνωριζω και καποια πρεπει να τα ανακοινωσουν οι υπευθυνοι, οταν και αν κρινουν οι ιδιοι σκοπιμο.
Φιλικα,
'el-em'
Είναι απόλυτα κατανοητή αυτή η θέση. Παρακαλώ πολύ, μόνο ως συμφορουμίτης και όχι ως μέλος του αγωνιστικού της ΕΛΠΑ, μπορείς να δώσεις την εκτίμησή σου για τις ερωτήσεις που κάνω στο υστερόγραφο; Νομίζω ότι αυτό είναι θέμα που μπορεί να συζητηθεί εδώ και για μένα είναι ίσως το πιο σοβαρό απ' όλα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη FIA είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να μην ξέρουν ότι ωθούν τον αγώνα σε ματαίωση ή οικονομική καταστροφή. Πιο πολύ για κακοπροαίρετους τους έχω, παρά για ηλίθιους.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Φιλε μου,
Φιλικα,
'el-em'
Είναι απόλυτα κατανοητή αυτή η θέση. Παρακαλώ πολύ, μόνο ως συμφορουμίτης και όχι ως μέλος του αγωνιστικού της ΕΛΠΑ, μπορείς να δώσεις την εκτίμησή σου για τις ερωτήσεις που κάνω στο υστερόγραφο; Νομίζω ότι αυτό είναι θέμα που μπορεί να συζητηθεί εδώ και για μένα είναι ίσως το πιο σοβαρό απ' όλα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη FIA είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να μην ξέρουν ότι ωθούν τον αγώνα σε ματαίωση ή οικονομική καταστροφή. Πιο πολύ για κακοπροαίρετους τους έχω, παρά για ηλίθιους.
Σε αυτο το τελευταιο, εχεις απολυτο δικιο.
Παρόλα αυτα επειδη εμπλεκομαι και στην διοργανωση του Ρ.Ακροπολις, εδω και καποια χρονια, δεν θα ηθελα να τοποθετηθω, ουτε σε προσωπικο επιπεδο.
Αλλων χωραφια ειναι αυτα που ρωτας.Φιλικα,
'el-em'
Ραλι Ακρόπολις 2014