-
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=448190
Ποιά 10-15 χρόνια;
10-15 μήνες θες να πεις...Για τους συγγενείς μιας άλλης κατηγορουμένης η ίδια, βασική μάρτυρας, καταθέτει: «ο αδελφός της έχει λάβει παροχές 49.550 ευρώ χωρίς να έχει ασφαλιστική ικανότητα, βοήθημα τοκετού χωρίς να έχει παιδί και έκτακτη νοσοκομειακή περίθαλψη χωρίς παραστατικά. Οσον αφορά την κόρη της, μεταξύ των άλλων, αν και άγαμη χωρίς παιδιά είχε εισπράξει επίδομα τοκετού. Επίσης ο αδελφός της έχει καταφέρει να πάρει σύνταξη από το ΙΚΑ, όμως διαπιστώθηκε ότι μεγάλος αριθμός ενσήμων είχαν αποκολληθεί από βιβλιάριο άλλου ασφαλισμένου».
Πάλι καλά να λες που δεν πήρε επίδομα τοκετού ο αδερφός.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μάλιστα, για 10-15 χρόνια διάρκεια αναφέρεσαι. Γρήγορα τις έφτιαξαν τις περιουσίες και τα δίπατα τα σπίτια πάντως... ούτε στις χρυσές εποχές τέτοια.Στους πασοκους της 10ετιας του 80 αναφερεται, μετα χαλασε το πραγμα
-
Ποσοι απο εδω εχουν ΔΥ γονεις? Εναν ή και τους δυο? Για ποιες χρονολογιες μιλαμε ?
Αυτο ειναι ενα χρησιμο στοιχειο.Γιατι ήδη απο τη δεκαετια του '70 το 'τρεις και εξηντα παιρνεις καημενε, τι να μας πεις' και το στιγμα του 'φτωχου δασκαλάκου' και η διαφορα του εναντι των νοικοκυραιων με την 'περιουσια' (νοικοκυραιων με την καλη εννοια, οχι συντηρηση οπως θελει την αντιλαμβανεται η αριστερα) αρχισε δειλα δειλα να μειωνεται, μεχρι που με τον ερχομο του αείμνηστου εβγαλε φτερα απογειωθηκε και με τα φτερα αυτα εκοψε τον ηλιο και σε ολους τους υπολοιπους, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Αρα εχουμε 30 χρονια υπερπτησεων, μια γενια ολοκληρη, και οχι 10-15 μονο χρονια.
Βασει αυτου μπορεις να εχεις καλες ενδειξεις (οχι απαραιτητα εντελως ασφαλη συμπερασματα) για το τι θεωρει κανεις 'κανονικο', 'σωστο' και τι εχει να μας πει εδω περα μια και ο χαρακτηρας εχει να κανει και με το πως μεγαλωσε καποιος.
Οσον αφορα την Ελληνικη επαρχια, υπηρχαν μεγαλες διαφορες σε 'ποιοτητα ζωης' (οπως την εννοουμε σε γενικες γραμμες σημερα) ακομα και σε χωρια με λιγα χιλιομετρα αποσταση μεταξυ τους, ποσως δε και σε φαση συγκρισης χωριων με εργατες σε καπνα στη Μακεδονια και χωριων πχ σε ευφορα σημεια της Πελοποννησου που ξερω εγω. Οι πρωτοι την κανανε σωρηδον για Γερμανια, οι αλλοι δεν ειχαν την αναγκη στον ιδιο βαθμο.
Αντιστοιχα οι διαφορες στην Αθηνα (ευρυτερη Αθηνα) ηταν οξυμενες, πχ η Φωκιωνος Νεγρη ας πουμε ηταν και γαμω τις περιοχες, και προικωο σπιτι στη Μιχαηλ Βοδα ηταν ΣΟΥΠΕΡ, ενω τα Ταμπουρια και τα Καμινια και η Δραπετσωνα ήταν παραγκουπολεις συγκριτικα με βρωμικους μεθυσους και αξυριστους χασισοποτες, το Νεο Φαληρο ηταν ΕΞΟΧΗ με βιλλαρες και το Μοσχατο ηταν βουρκος. -
...η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, πρότεινε ως διέξοδο για τους δημοτικούς αστυνομικούς, να προσληφθούν ως προσωπικό ασφαλείας στα νοσοκομεία, αντί εκείνου των ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης.
Δηλαδή να απολυθούν οι υπάλληλοι των ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, προκειμένου να μην έχουν θέμα οι προσληφθέντες από τους δημάρχους.
Είναι κι αυτή μια κάποια λύσις... -
Παρεπιπτόντως, όποιος είναι απο τουριστικό μέρος, τώρα που η τουριστική αστυνομία διαλύθηκε θα τα αντιληφθεί πολύ καλά αυτό το καλοκαίρι.
Απ την άλλη θα παραμείνουν όσοι έχουν μάστερ η διδακτορικό --> αναβάθμισις
-
Γιατί, ήξεραν καλύτερα αγγλικά από τους μπάτσοι δηλαδή;
-
Γαλλικά σίγουρα, θες να ακούσεις μερικά
Η δημοτική αστυνομία δεν είναι τουριστική αστυνομία, τα μπέρδεψες
-
Για τα ειδικά τους προσόντα ρώτησα, τι τους ξεχώριζε από τους μπασκίνες;
-
Μαλλον δεν ενημερώθηκες απ το κόμμα σου, έχουν μεγάλα σχέδια για τους δημοτόμπατσοι
http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/14458
αγκζιολόγιση λαιμαι
-
Ναι, ναι, το κόμμα μπλαμπλα, τα γνωστά.
Έγραψες κάτι για την τουριστική αστυνομία, σε ρώτησα πάνω σ' αυτό και δεν εξηγείς τι κακό θα πάθουν οι τουριστικές περιοχές ελλείψει της τουριστικής αστυνομίας. Η κανονική αστυνομία τι θα έκανε δηλαδή λιγότερο από την τουριστική;
Κοντολογίς, ή δεν διαβάζεις ή δεν απαντάς. Νεξτ τάιμ. -
ποσο μαλακας/ανκανος πρεπει να εισαι για να εχεις phd και να εισαι δημοτικος αστυνομικος
εκτος αν παιζιε το κλασικο κολπο, αποσπαση μετα στο δημο και ΑΡΑΓΜΑ
-
Ε βέβαια, με ένα διδακτορικό αν μή τι άλλο τα 700 που παίρνουν είναι ένα σημαντικό κίνητρο να αράξεις, πρέπει να υπάρχουν αρκετές χιλιάδες διδακτορικοί και μαστεράδες αποσπασμένοι σε δήμους
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, ναι, το κόμμα μπλαμπλα, τα γνωστά.
Έγραψες κάτι για την τουριστική αστυνομία, σε ρώτησα πάνω σ' αυτό και δεν εξηγείς τι κακό θα πάθουν οι τουριστικές περιοχές ελλείψει της τουριστικής αστυνομίας. Η κανονική αστυνομία τι θα έκανε δηλαδή λιγότερο από την τουριστική;
Κοντολογίς, ή δεν διαβάζεις ή δεν απαντάς. Νεξτ τάιμ.Τώρα το είδα, δημοτική ήθελα να γράψω, η δημοτική διαλύθηκε, my bad
Αλλες αρμοδιότητες έχει η αστυνομία κι άλλες η δημοτική. Ειδικά σε τουριστικές περιοχές που γίνεται ο κακός χαμός το καλοκαίρι με παραβάσεις, το να περιμένεις απ την αστυνομία να επέμβει είναι όνειρο θερινής νυκτός. Επειδή δε οι δήμαρχοι είχαν άμεσο έλεγχο στην δημοτική αστυνομία, προφανώς λόγω οργανογράματος και διαρθρωσης, ήταν πολύ πιο αποτελεσματική η επέμβαση και ο έλεγχος όλων των παραβάσεων που συμβαίνουν σε τουριστικά μέρη.Αλλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, το θέμα είναι να συνεχίσει το σαξες στόρυ ο τόνυ και να μειωθεί το δημόσιο
-
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ποσο μαλακας/ανκανος πρεπει να εισαι για να εχεις phd και να εισαι δημοτικος αστυνομικοςεκτος αν παιζιε το κλασικο κολπο, αποσπαση μετα στο δημο και ΑΡΑΓΜΑ
Εγω ξέρω κάποιον. Απηύδισε σαν απλός άνεργος πτυχιούχος και πήγε. Στην πορεία πήρε και PhD. Δεν ήξερε ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην δεξιά εξυπνακίστικη διανόηση των διαφόρων φόρουμζ, θα τον ενημερώσω και θα το κάνει σύντομα.
Ξέρω και έναν ακόμα που δούλευε χαμάλης στο Μακρο. Επειδη το Μάκρο είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν ξέρω αν αυτός είναι δικαιολογημένος, νομίζω πως ναι, είναι γνωστό ότι στον ΙΤ δουλεύουν οι πιο άξιοι.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Θεμα:
ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΒοηθητικο Υλικο:
Gye8ukFO-9s[/youtube]
Discuss
iant, roman_k δωστε πόνο
To see how the .00001% lives, we met up with infamous Russian oligarch Sergey Veremeenko and spent quality time hog-hunting and helicopter-joyriding at his private estate outside Moscow.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θεμα:
ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΒοηθητικο Υλικο:
Gye8ukFO-9s[/youtube]
Discuss
iant, roman_k δωστε πόνο
To see how the .00001% lives, we met up with infamous Russian oligarch Sergey Veremeenko and spent quality time hog-hunting and helicopter-joyriding at his private estate outside Moscow.
Κάνουμε χούμορ αγαπητε bill
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω ξέρω κάποιον. Απηύδισε σαν απλός άνεργος πτυχιούχος και πήγε. Στην πορεία πήρε και PhD. Δεν ήξερε ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην δεξιά εξυπνακίστικη διανόηση των διαφόρων φόρουμζ, θα τον ενημερώσω και θα το κάνει σύντομα.Ξέρω και έναν ακόμα που δούλευε χαμάλης στο Μακρο. Επειδη το Μάκρο είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν ξέρω αν αυτός είναι δικαιολογημένος, νομίζω πως ναι, είναι γνωστό ότι στον ΙΤ δουλεύουν οι πιο άξιοι.
Απλος πτυχιουχος, αφου κανει τα παντα και δε βρισκει δουλεια, παει Δημοτική Αστυνομια που θελει απλο Απολυτηριο Λυκειου, και πρωτευει. Εν τω μεταξυ, στην πορεια, κανει και PhD μεσα εκει (δεν ξερουμε αν Master ειχε απο πριν ή και αυτο το απέκτησε οντας Δημοτικός Αστυνομικος), και τοσα χρονια που του πηρε αυτο, ΔΕΝ βρηκε ΜΙΑ δουλεια της προκοπης.
True story, by Greo. Εμεινα παρθενα για τα 7 παιδια μου.
-
Ειχε μάστερ και όχι δεν έφυγε γιατί εγινε προϊστάμενος. Μπορεί τριντεντ η αξιοπρέπεια σου να μην υπάρχει, αλλά αν είχες στοιχειώδη ευφυΐα θα καταλάβαινες ότι μιλάω για υπαρκτό πρόσωπο. Στην επόμενη φορά που θα πεις εξυπνακίστικη κοτσάνα θα σου αποδείξω και ότι υπάρχει.
-
Το διδακτορικό είναι λίγο παρεξηγημένη έννοια.
Υπάρχουν άτομα που κάνουν διδακτορικό στη φιλοσοφία δεινοσαύρων και το αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου γνωρίζοντας από πριν ότι δεν θα βρουν δουλειά, υπάρχουν και κάποιοι που όντως πιστεύουν ότι θα βρουν δουλειά, χάνουν 4-5 χρόνια από τη ζωή τους και μετά διαπιστώνουν ότι ο θείος τους είναι μπακάλης και όχι καθηγητής πανεπιστημίου να τους κληροδοτήσει την εδρούλα.
Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε δημοτικόμπατσους με Phd.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, πρότεινε ως διέξοδο για τους δημοτικούς αστυνομικούς, να προσληφθούν ως προσωπικό ασφαλείας στα νοσοκομεία, αντί εκείνου των ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης.
Δηλαδή να απολυθούν οι υπάλληλοι των ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, προκειμένου να μην έχουν θέμα οι προσληφθέντες από τους δημάρχους.
Είναι κι αυτή μια κάποια λύσις...Εξίσου ρατσιστικό και βλακώδες σχόλιο με το να πηγαίνουν στους δημοτικούς σταθμούς μόνο τα παιδιά Ελλήνων.
Περνάει στα ψιλά though. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι κι αυτή μια κάποια λύσις...Και πού 'ναι το παράξενο;
Αυτό δεν γίνεται τόσο καιρό; Απλά αντί για τη φράση 'απόλυση ΙΥ αντί ΔΥ' χρησιμοποιούσαν τη φράση 'αύξηση της φορολογίας'. Οι λέξεις σας πείραξαν;
Εγώ αυτό που συμπεραίνω είναι ότι κι η 'Αριστερά' όταν στριμώχνεται, κατά λάθος και εν μέσω πανικού, μπορεί να πει και καμιά αλήθεια... (είναι η ίδια 'αριστερά' που ανησυχεί για τον 'κοινωνικό αυτοματισμό' και 'μη στραφεί η μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης' )
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ