-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο ΧΔ ειπε αυτα που νομιζει οτι πρεπει να γινουν, ας πουμε οτι τοσο του κοβει.
Για πες μας τι προτεινεις εσυ για το τι πρεπει να γινει. Απο κριτικη χορτασαμε.
Άστο το παιδί μην του βάζεις δύσκολα... Με δυσκολία κρατιέται και δεν μου δείχνει τι ακριβώς εννοεί...
Δεν έχει πάρει και γραμμή από το κόμμα... Δύσκολα πράγματα.....
Εγω παλι λεω να περιμενουμε λιγο ακομα
Με τον ασυρματο του τη στελνουν την κομματικη γραμμη, όπως παλια. -
alexis ψηφίζει?
-
Mολις ακουσα στο ραδιο, αποχωρησε η ΔΗΜΑΡ απο την κυβερνηση, με αποφαση της κοινοβουλευτικης της ομαδας.
Εκλογες θα εχουμε οταν φερει η κυβερνηση τον νομο για την απαγορευση απαλλοτριωσεων πρωτης κατοικιας.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Mολις ακουσα στο ραδιο, αποχωρησε η ΔΗΜΑΡ απο την κυβερνηση, με αποφαση της κοινοβουλευτικης της ομαδας.Εκλογες θα εχουμε οταν φερει η κυβερνηση τον νομο για την απαγορευση απαλλοτριωσεων πρωτης κατοικιας.
http://www.zougla.gr/politiki/article/k ... -tis-dimar
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το πρώτο καλό που θα κάνει ο Μπαρμπα-Φώτης μετά από 1 χρόνο στην εξουσία είναι ότι θα ρίξει την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών. ΑΝ το κάνει δηλαδή που δεν το νομίζω καθώς οι άλλοι 2 θα κάνουν δικομματική.Κάτσε μην δείς δίδυμο ΝΔ-ΧΑ
Έντιτ: Βλέπω στον ΣΚΑΙ ότι υπάρχει στήριξη των ΑΝ.ΕΛ στην δικομματική. -
Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ παρούσα με δικές της διακριτές λύσεις. Ενεργή στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, αντίθετη σε αυταρχισμούς και αυθαιρεσίες.»
δωσε πονο μπαρμπα φωτη....
-
Το πασοκ και η νουδου ευθύνονται για το 80% των προσλήψεων με κομματικά κριτήρια στο ελληνικό δημόσιο, το κουβέλι ταυτίζεται με τις συντεχνίες, επειδή αρνήθηκε (για τους δικούς του λόγους βέβαια) να ταυτιστεί με τα καραγκιοζιλίκια του σαμαράς. Άνδρα μει αιναιπαι μουσα πολυσπορο ως αρπα κολα...
Επικρατεί μεγάλη αγαλλίασις από το πρωί που ξεκουμπίζονται οι δημαριστεροί από τη γκυβέρνηση σωτηρίας και πλέον αυτή θα [spoiler:3oqes8ri]σηκώσει μανίκια[/spoiler:3oqes8ri]. :τρελαίνομαι: :ανναβίση: :ιστέρικαλ: :μπασεκαλόμας:
-
Ελα δωσε πονο για την ανωτεροτητα της Αριστερας σε ιδεολογικο επιπεδο. Μην ξεχασεις λαι τα μακαρονια να ειναι Μισκο.
Ολοι οι αριστεροι εψεγαν Πασοκ Νδ για τον τροπο διακυβερνησης. Ηρθε το μπαρμπα Φωτη και εκανε τη Χρυση Αυγη να φανταζει κομμα εξουσιας. Αλλα οταν καποιοι ελεγαν για το πως η Αριστερα δεν διαφερει καθολου απο τους υπολοιπους καποιοι αλλοι αυνανιζοντουσαν με τα 'ιδεολογικης ανωτεροτητας' της Αριστερας.
Για αυτο το χερακια το βραδυ εξω απο το στρωμα. Η πολυ ... τελικα χαλαει...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Εκλογες θα εχουμε οταν φερει η κυβερνηση τον νομο για την απαγορευση απαλλοτριωσεων πρωτης κατοικιας.Δυσκολο (αν και σιγουρα οχι αδυνατον) να ερθει τετοιος νομος
Μετα δεν θα εχουν με τι να μας εκβιαζουν -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ο ΧΔ ειπε αυτα που νομιζει οτι πρεπει να γινουν, ας πουμε οτι τοσο του κοβει.
Για πες μας τι προτεινεις εσυ για το τι πρεπει να γινει. Απο κριτικη χορτασαμε.
Άστο το παιδί μην του βάζεις δύσκολα... Με δυσκολία κρατιέται και δεν μου δείχνει τι ακριβώς εννοεί...
Δεν έχει πάρει και γραμμή από το κόμμα... Δύσκολα πράγματα.....
Εγω παλι λεω να περιμενουμε λιγο ακομα
Με τον ασυρματο του τη στελνουν την κομματικη γραμμη, όπως παλια.Κατσε περιμενε. Αν τα βρουν Μπαρμπα Φωτης και Αλεξης αλλη γραμμη. Αν δεν τα βρουν αλλη γραμμη. Μην γινουμε και ρομπα......
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εκλογες θα εχουμε οταν φερει η κυβερνηση τον νομο για την απαγορευση απαλλοτριωσεων πρωτης κατοικιας.
Δυσκολο (αν και σιγουρα οχι αδυνατον) να ερθει τετοιος νομος
Μετα δεν θα εχουν με τι να μας εκβιαζουνόλα τα σκ@τ@ θα τα φάμε..... στις καθυστερησεις.
δεν είναι στη δημαρ τόσο αβουλοι να μουλαρωσουν για την ερτ.....
προετοιμαζονται για το Κυριακή κοντή γιορτή.... -
εγω τον καταλαβαινω τον μπαρμπα φωτη.
μια ζωη μπουρδολογιες ελεγε, ωραιες λεξεις, ηπιο υφος, αργη ομιλια για να τον καταλαβαινουν και οι γριες, αλλα ουσια μηδεν. Πως ξαφνικα να τον βαλεις να παρει ευθυνες και αποφασεις;ειδε οτι το μαγαζι του καταρρεει και σκεφτηκε(;) οτι ειναι καλυτερα να πηδηξει απο το μπαλκονι.
η ΕΡΤ ειναι απλα η προφαση, στους επομενους μηνες θα επρεπε να βαλει υπογραφες σε θεματα που δε μπορει ενα γνησιο τεκνο της αριστερας να δεχθει. Βασικα εκανε χαρη στο Σαμαρα και σε μας γιατι μαζι με αυτον ξεκουμπιστηκαν και τα στελεχη του απο τη κυβερνηση.
ουτε φωτια θα παρει η κυβερνηση ουτε τιποτα. Δυστυχως ολοι περιμενουν τις Γερμανικες εκλογες με την ελπιδα οτι κατι μπορει να αλλαξει μετα. Πολυ αμφιβαλλω, ειδικα αν η φουσκα του success story σκασει πιο πριν.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δυστυχως ολοι περιμενουν τις Γερμανικες εκλογες με την ελπιδα οτι κατι μπορει να αλλαξει μετα. Πολυ αμφιβαλλω, ειδικα αν η φουσκα του success story σκασει πιο πριν.Απο τις οποίες τι περιμένουμε ακριβώς. Να κόψουν χρήμα και να το πετάξουν σε υπανάπτυκτους κατσίβελους
LEL
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δυστυχως ολοι περιμενουν τις Γερμανικες εκλογες με την ελπιδα οτι κατι μπορει να αλλαξει μετα. Πολυ αμφιβαλλω, ειδικα αν η φουσκα του success story σκασει πιο πριν.
Απο τις οποίες τι περιμένουμε ακριβώς. Να κόψουν χρήμα και να το πετάξουν σε υπανάπτυκτους κατσίβελους
LEL
μας λενε οτι ισως 'μαλακωσει' η Γερμανικη πλευρα σε οτι αφορα τις πολιτικες λιτοτητας. Βεβαια αυτο που δεν μας λενε αυτοι που λενε αυτες τις ανοησιες, ειναι οτι θα πρεπει καποια στιγμη να παρουμε τις δικες μας αποφασεις για το μελλον της χωρας, και οχι να περιμενουμε αλλους να αποφασισουν για μας, κρατωντας για μας το ρολο του γκρινιαρη που συνεχεια τον αδικουν.
-
Εγώ σας τα είχα πει γατάκια πριν κάτι μήνες (δεν μπορώ να βρω το post) ότι έχει γίνει συμφωνία με τα κεντρικά και ότι οι γερμανοτσολιάδες πλέον στηρίζουμε Τσίπρα με αντάλλαγμα διορισμό στο δημόσιο.
Ζήτω ο δοσιλογισμός!
Ζήτω ο πρόεδρος Κουβέλης!
Ζήτω ο commandante Τσίπρας
Ζήτω ο Ορφέας Ερνέστος! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δυσκολο (αν και σιγουρα οχι αδυνατον) να ερθει τετοιος νομος
Μετα δεν θα εχουν με τι να μας εκβιαζουνΚατασχέσεων ήθελα να γράψω, τι διάολο σκεφτόμουν όταν το έγραφα, χαχαχα.
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ σας τα είχα πει γατάκια πριν κάτι μήνες (δεν μπορώ να βρω το post) ότι έχει γίνει συμφωνία με τα κεντρικά και ότι οι γερμανοτσολιάδες πλέον στηρίζουμε Τσίπρα με αντάλλαγμα διορισμό στο δημόσιο.ποσο απεχουμε λες απο το να αρχισει ο Τσιπρας να υποσχεται διορισμους στο Δημοσιο σε αλλες χωρες της ΕΕ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ σας τα είχα πει γατάκια πριν κάτι μήνες (δεν μπορώ να βρω το post) ότι έχει γίνει συμφωνία με τα κεντρικά και ότι οι γερμανοτσολιάδες πλέον στηρίζουμε Τσίπρα με αντάλλαγμα διορισμό στο δημόσιο.
ποσο απεχουμε λες απο το να αρχισει ο Τσιπρας να υποσχεται διορισμους στο Δημοσιο σε αλλες χωρες της ΕΕ;
Φοβερο !!!! Να ο τροπος να τους νικησουμε !!!!!
-
τους Μανιτάκη και Ρουπακιώτη ποιοι θα τους αντικαταστήσουν.
let the ονοματολογία begin. -
Η υποθεση ΕΡΤ δεν εχει τελειωσει ακομα.
Συνεχιζει να αποτελει μεγαλο προβλημα οσο οι εργαζομενοι παραμενουν εκει.
Αν δεν διευθετηθει αυτο,ολα τα αλλα ειναι μικρης σημασιας.
Γενικα θα πρεπει μαλλον να αναμενουμε φουλ γκαζι στον αυταρχισμο απο εδω και περα αφου εφυγε ενα εμποδιο για τον Σαμαρα και ο Μπενυ απεδειξε οτι θα προτιμησει δημοσιο βιασμο απο Πακιστανους παρα να παει σε εκλογες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ