-
Εγώ πάντως πρόβλημα με τη ΧΑ δεν έχω.
ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ: Αυτοί έχουν προκαλέσει προβλήματα στη ζωή μου.
Και επίσης δεν κρύβω ότι δεν τα πάω καθόλου καλά με τους αριστερούς και τους ΚΚΕέδες. Φανερό άλλωστε. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Υ.Γ: Ανάμεσα στα 5-10 άτομα που συζητάμε τα πολιτικά στο φόρουμ αυτό, δεν έχω δει κάποιον που να έχει ταχθεί υπέρ της Χ.Α . Εκτός αν κάτι μου έχει διαφύγειLook closer...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Λίγο διάβασμα για το τι είναι ο φασισμός δεν θα έβλαπτε.
Ξέρω πολύ καλά τι είναι ο φασισμός και αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον η λέξη έχει αλλάξει, έστω και αν δεν έχει σχέση με την αρχική χρήση του όρου.
Δες πως χρησιμοποιεί κατά το δοκούν την λέξη φασισμό το ΚΚΕ...
Φασισμός είναι και να σου ρίχνει το ρεύμα με μπλακ άουτ ο Φωτόπουλος επειδή θέλει να πάρει αυξήσεις.
Δεν μπορει να ειναι εκβιασμος, παρανομη και καταχριστηχη απεργειακη κινηση; Γιατι στο δικαστιριο δεν τον πανε για φασισμο και τον πανε για το οτι η απεργεια ειναι παρανομη; Γιατι ο εισαγγελεας δεν παρεμβενει για φασιστικες μεθοδους;
Δεν υποστηριζω τον Φωτοπουλο και τις ακρεες του και μπορει και παρανομες μεθοδους του. Προσπαθω να καταλαβω, γιατι ειναι φασιστας. Δλδ ποια στοιχεια του φασισμου εφαρμοζει και τα οποια τα διακρινεις εσυ, αλλα οχι ο εισαγγελεας.
Μιλαμε για οταν κατεβαζει τους διακοπτες της ΔΕΗ. Για κατι συγκεκριμενο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υ.Γ: Ανάμεσα στα 5-10 άτομα που συζητάμε τα πολιτικά στο φόρουμ αυτό, δεν έχω δει κάποιον που να έχει ταχθεί υπέρ της Χ.Α . Εκτός αν κάτι μου έχει διαφύγει
Look closer...
το ποταμι δεν μπηκε στην λιστα. μηπως κατα ποταμι εννοει. Sorry. Τωρα το ειδα. Α το λεει! ok.
Εγώ πάντως πρόβλημα με τη ΧΑ δεν έχω.
ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ: Αυτοί έχουν προκαλέσει προβλήματα στη ζωή μου.
Και επίσης δεν κρύβω ότι δεν τα πάω καθόλου καλά με τους αριστερούς και τους ΚΚΕέδες. Φανερό άλλωστε.Δεν περιμενα να απαντησει καποιος. Μαλιστα...
-
Ο τίτλος του θέματος είναι λάθος. Λείπει το... 2016.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υ.Γ: Ανάμεσα στα 5-10 άτομα που συζητάμε τα πολιτικά στο φόρουμ αυτό, δεν έχω δει κάποιον που να έχει ταχθεί υπέρ της Χ.Α . Εκτός αν κάτι μου έχει διαφύγει
Look closer...
Εμένα εννοείς;
Κάποια θέματα δεν ξεχνιούνται...
Άλλωστε εγώ είχα 'επαναστατήσει' να αλλάξει ο τίτλος του θέματος...
viewtopic.php?f=13&t=51893Δυστυχώς όμως έγινε αυτό που φοβόμουν. Και αυτοί έκαναν πίσω. Κότες...
Εγώ περίμενα μπας και μήπως. Αλλά δεν... Κρίμα... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ο τίτλος του θέματος είναι λάθος. Λείπει το... 2016.Μάλλον πρέπει να αλλαχθεί ο τίτλος σε 'Εκλογές 2015A, 2015B, 2016A, 2016B...'
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο τίτλος του θέματος είναι λάθος. Λείπει το... 2016.
Μάλλον πρέπει να αλλαχθεί ο τίτλος σε 'Εκλογές 2015A, 2015B, 2016A, 2016B...'
Μην το γελάς. Θα το βρούμε κι αυτό το 'σύστημα' μπροστά μας. Αργά ή γρήγορα.
-
-
Δραγασάκης: «Καταστροφική η συνταγή Τόμσεν - Δεν υπάρχει θέμα εκλογών»
Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε έναν έντιμο συμβιβασμό
http://newpost.gr/politiki/515929/dragasakhs-katastrofikh-h-syntagh-tomsen-den-yparxei-thema-eklogwn
ναι ναι σαν αυτον του τριτου μνημονιου.Λέμε “όχι” σε προτάσεις που συνιστούν ένα νέο πρόγραμμα με μέσα καταστροφικά – μειώσεις μισθών ή συντάξεων για την οικονομία και τη χώρα –, όπως λέμε σε κάθε περίπτωση “όχι” και σε εκλογές».
http://newpost.gr/politiki/515929/dragasakhs-katastrofikh-h-syntagh-tomsen-den-yparxei-thema-eklogwn
να μετρησουμε ποσα 'οχι' γινανε 'ναι'; -
Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο πατέρα με εννέα παιδιά
Συγκεκριμένα στην** ανακοίνωση του ΕΚΝΛ **αναφέρονται τα ακόλουθα:«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διατυμπάνιζε παλιότερα ότι κανένα σπίτι βιοπαλαιστή δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα. Σήμερα όμως προχωρά σε διακοπές ρεύματος, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, σε φτωχούς ανθρώπους και όχι σε μπαταχτσήδες, ενώ για τις μεγάλες βιομηχανίες μείωσε δραστικά την τιμή της κιλοβατώρας.
Συγκεκριμένα το ΕΚΝΛ, καταγγέλλει την διακοπή του ρεύματος σε άνεργο πολύτεκνο με 9 παιδιά στον Αμπελώνα, ο οποίος, πολύ καιρό άνεργος τώρα, αδυνατεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του, πολύ δε περισσότερο να πληρώσει λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.
Το ΕΚΝΛ, αξιώνει την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στον συγκεκριμένο πολύτεκνο άνεργο και σε κάθε οικογένεια ανέργου ή βιοπαλαιστή που δεν μπορεί να πληρώσει, είτε λόγω ανεργίας, είτε γιατί μειώθηκε δραστικά το εισόδημά του. Να μην γίνεται καμία διακοπή σε τέτοιες περιπτώσεις και να μειωθεί άμεσα το τιμολόγιο της ΔΕΗ κατά 50% σε άνεργους, απλήρωτους, χαμηλόμισθούς, χαμηλοσυνταξιούχους».
http://www.zougla.gr/greece/article/ekopsan-to-revma-se-anergo-patera-me-enea-pedia
Λεγαμε σε αλλο θεμα για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα. Κανονικα το κρατος θα επρεπε να εξασφαλιζει μεχρι και το τελευταιο παιδι να γινει 18 χρονων, μονιμα εργασια και για τους δυο γονεις. Οχι απαραιτητα στον δημοσιο τομεα. Σε κρατη με κοινωνικη ευαισθησια το κρατος υποχρεωνει τον ιδιωτη σε καποιο ποσοστο επι του εργατικου δυναμικου, να απασχολει πολιτες που εχουν πολυτεκνες οικογενειες, μανες μονογονεικων οικογενειων κλπ. Δλδ μπορει και ο ιδιωτικος τομεας να συμβαλει στην δημιουργια ενος κοινωνικου κρατους.
Ειναι εγκλημα οχι απλως να κοβεις το ρευμα σε εναν με 9 παιδια. Ειναι εγκλημα ο ανθρωπος αυτος και η γυναικα του, να ειναι ανεργοι. Για τον τεχνοκρατη βεβαια αυτο το σκεπτικο ειναι ανευ ουσιας. Για εναν οικονομολογο με κοινωνικες ευαισθησιες ειναι ενα απαραιτητο σκεπτικο για μια ανθρωπινη κοινωνια. -
Κατάφερε το απίθανο ο ΣΥΡΙΖΑ: Αγρότες-μετανάστες μαζί στα Τέμπη
Απίστευτη η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το πρωί της Τρίτης στα Τέμπη, όπου... ενώθηκαν πρόσφυγες, μετανάστες και αγρότες!
http://tilegrafima.gr/greece/society/item/19917-katafere-to-apithano-o-syriza-agrotes-metanastes-mazi-sta-tempi -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Συγκεκριμένα στην** ανακοίνωση του ΕΚΝΛ **αναφέρονται τα ακόλουθα:Νομιζω οτι το ρεπορταζ θα ηταν πιο αντικειμενικο αν ανεφερε το ποσο που χρωσταει ο εν λογω ανεργος, (μιας και απο καποιους πρεπει να πληρωθει) και για ποιο διαστημα αφορα αυτο το χρεος και ποσο καιρο ειναι ανεργος ετσι απλως για να δουμε αν ηταν η οχι και αυτος πριν χαζοπληρωτης σαν και μας.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Συγκεκριμένα στην** ανακοίνωση του ΕΚΝΛ **αναφέρονται τα ακόλουθα:Νομιζω οτι το ρεπορταζ θα ηταν πιο αντικειμενικο αν ανεφερε το ποσο που χρωσταει ο εν λογω ανεργος, (μιας και απο καποιους πρεπει να πληρωθει) και για ποιο διαστημα αφορα αυτο το χρεος και ποσο καιρο ειναι ανεργος ετσι απλως για να δουμε αν ηταν η οχι και αυτος πριν χαζοπληρωτης σαν και μας.....
To γεγονος οτι εχει 9 παιδια δεν σε ενδιαφερει βλεπω καθολου. Επικτεντρωνεσαι στα ποσα χρωσταει και γιατι. ok αποψη σου. Τεχνοκρατικη.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
To γεγονος οτι εχει 9 παιδια δεν σε ενδιαφερει βλεπω καθολου. Επικτεντρωνεσαι στα ποσα χρωσταει και γιατι. ok αποψη σου. Τεχνοκρατικη.
Ναι ρε Steve γιατί είναι αντικειμενικό κάποιος με 9 παιδιά να μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ.
-
Τα παιδιά που τα φέρνει ο πελαργός και τα παρατά με το ζόρι έξω από τις αυλόπορτες...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα παιδιά που τα φέρνει ο πελαργός και τα παρατά με το ζόρι έξω από τις αυλόπορτες...ΑΑΑΑ το πρόβλημα είναι ότι ένας άνθρωπος έκανε 9 παιδιά και, παρ' όλη την στήριξη που παίρνει για να τα κάνει ολοκληρωμένους ανθρώπους, δεν πληρώνει τη ΔΕΗ.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ναι ρε Steve γιατί είναι αντικειμενικό κάποιος με 9 παιδιά να μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ.
α ρε nick με ψαρωσες. Λεω μεσα μου 'τι διαβαζω ρε γμτ'; Πως ειναι αντικειμενο; Ειχα και το μυαλο μου σε κατι εδω της δουλειας και πηγα να μπω στο τρυπακι πως ενας με 9 παιδια ειναι φυσικο ας πουμε, να μπορει να πληρωσει το ρευμα. Μετα ειδα ποιος μου το εγραψε. Α ρε μπαγασα
Ναι φυσικα. Ειναι δυνατον να εχει 9 παιδια και να μην μπορει να πληρωσει ρευμα; Προκληση ειναι αυτο -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ναι φυσικα. Ειναι δυνατον να εχει 9 παιδια και να μην μπορει να πληρωσει ρευμα; Προκληση ειναι αυτο
Επίσης σαν δε ντρέπεται που έκανε 9 παιδιά. Αίσχος
-
Πως γίνονται τα παιδιά;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ