-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Δεν χρειαζοταν να πεις τοσα πολλα . Το 'φασισταρια' ηταν αρκετο.
ανενηψα και ειμαι βασιλικωτεροσ του βασιλεως.....γενιτσαροσ
Τρολακι της πλακας εισαι.
-
-
Δεν χρειαζοταν να πεις τοσα πολλα . Το 'φασισταρια' ηταν αρκετο.
ανενηψα και ειμαι βασιλικωτεροσ του βασιλεως.....γενιτσαροσ
Τρολακι της πλακας εισαι.
-
Ο θεοδωρακης έδωσε την πιο ρεαλιστική ερμηνεία (σήμερα στο Σκάι) για την διατήρηση των ποσοστών της ΧΑ....
Η συλληβδην 'ποινικοποίηση' όλων των ψηφοφόρων της ΧΑ από όλες τις πολιτικές πλευρές μόνο ζημιά δεν κάνουν στο 'κόμμα'......(δικό μου το σχόλιο)...
-
@αεροζολ
Ο Πελετίδης είπε ένα απλό πραγματάκι. Το ότι υποννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξη προς το πρόσωπό του δε σημαίνει πως το ΚΚΕ θα το λάβει ως υποχρέωση για αντάλλαγμα στήριξη σε άλλους δήμους ή πιο ήπια κριτική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Που το παράξενο και το κατακριτέο; Έπεσε κανείς από τα σύννεφα ή δεν το περίμενε; Τις φετινές διαφημίσεις στην τηλεόραση δεν τις είδε κανείς;Δεύτερον, η γνωστή θέση του ΚΚΕ είναι ότι είναι απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ για Χ1, Χ2,.. , Χν λόγους, και ότι δε μπαίνει σε 'λογική λιγότερου κακού'. Χιλιοειπωμένα, και χιλιογραμμένα. Λοιπόν, το να κάνω ότι έχω αμνησία και να πω ότι δεν γνωρίζω τη θέση του ΚΚΕ εκ των υστέρων για να νευριάσω, δεν θα το κάνω.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
@αεροζολ
Ο Πελετίδης είπε ένα απλό πραγματάκι. Το ότι υποννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξη προς το πρόσωπό του δε σημαίνει πως το ΚΚΕ θα το λάβει ως υποχρέωση για αντάλλαγμα στήριξη σε άλλους δήμους ή πιο ήπια κριτική απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.
.ετσι αυτη ειναι η σωστη αναγνωση τησ σηλωσης
-
@αεροζολ
Που το παράξενο και το κατακριτέο; Έπεσε κανείς από τα σύννεφα ή δεν το περίμενε; Τις φετινές διαφημίσεις στην τηλεόραση δεν τις είδε κανείς;Δεύτερον, η γνωστή θέση του ΚΚΕ είναι ότι είναι απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ για Χ1, Χ2,.. , Χν λόγους, και ότι δε μπαίνει σε 'λογική λιγότερου κακού'. Χιλιοειπωμένα, και χιλιογραμμένα. Λοιπόν, το να κάνω ότι έχω αμνησία και να πω ότι δεν γνωρίζω τη θέση του ΚΚΕ εκ των υστέρων για να νευριάσω, δεν θα το κάνω.
Ουτε εσυ ουτε εγω ειμαστε παιδακια. Οπως ειπα δεν τραβαω κανενα ζορι με αυτα που ειπε ο Πελετιδης και μου ειναι αδιαφορο το ποια ειναι η θεση του ΚΚΕ (μη στηριξη στο 2ο γυρο υποψηφιων του ΣΥΡΙΖΑ) . Αλλο ρωτησα και σε σχεση με το ποιος ειναι, συμφωνα με το ΚΚΕ , ο στοχος της διεκδικησης της εκλογικης νικης σε καποιο δημο ή περιφερεια . Αν θες απαντας σ΄αυτο που ρωτησα , αν δεν θες δεν απαντας.
ΥΓ Αυτο που λεω ειναι οτι ο (συμφωνα με το ΚΚΕ) στοχος της διεκδικησης δημων και περιφερειων απο τους υποψηφιους του, ερχεται σε αντιθεση με τη μη στηριξη υποψηφιων του ΣΥΡΙΖΑ στον 2ο γυρο. Εκτος αν , συμφωνα με το ΚΚΕ, ολοι ειναι ιδιοι.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Ο θεοδωρακης έδωσε την πιο ρεαλιστική ερμηνεία (σήμερα στο Σκάι) για την διατήρηση των ποσοστών της ΧΑ....Η συλληβδην 'ποινικοποίηση' όλων των ψηφοφόρων της ΧΑ από όλες τις πολιτικές πλευρές μόνο ζημιά δεν κάνουν στο 'κόμμα'......(δικό μου το σχόλιο)...
Εμενα , παλι, πιο πειστικη μου φαινεται η ερμηνεια του οτι υπαρχει (και παντα υπηρχε) ενα 15% (στο περιπου) φασιστοβασιλοχουντικοακροδεξιων και κρυβοντουσαν οι πολλοι στην ΝΔ και οι λιγοτεροι στο ΠΑΣΟΚ. Τωρα εκατσαν και οι συνθηκες και εκφραστηκαν πολιτικα.
-
Η απαντηση του Πελετιδη ηρθε μετα απο αυτο που ειπε ο Τσιπρας στην ομιλια του στην Πατρα
'Χωρίς κανένα ενδοιασμό, χωρίς δεύτερη σκέψη, με όλη σας τη μαχητικότητα, σας καλώ να στηρίξτε τον αριστερό υποψήφιο που πέρασε στον δεύτερο γύρο. Στηρίξτε τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο του ΚΚΕ, για την δημαρχία της Πάτρας' είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο οποιος Τσιπρας ειπε το αυτονοητο.
Εξαλλου στην Πατρα το ιδιο ειπαν δημοσια οι υπολοιποι υποψηφιοι δημαρχοι που δεν περασαν στο δευτερο γυρο και προερχονται απο τον ευρυτερο χωρο της αριστερας οι οποιοι αν δεν κανω λαθος ειναι 7 στον αριθμο.
-
-
Ο πρωθυπουργός παρουσίασε αναπτυξιακό σχέδιο, με βασική δέσμευση τη δημιουργία 770.000 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το 2020
http://www.protothema.gr/politics/artic ... ko-shedio/
εχει φτασει το αυγο στο κωλο
-
tο ποταμι εχει να πει πολλα πραγματα -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ενω για αυτον τι να πεις
Επανεξελέγη και ο κατηγορούμενος για κακούργημα δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας
19 Μαΐου
13:36
2014Η Ελλάδα είναι τελικά η χώρα του παραλογισμού. Πώς να εξηγηθεί διαφορετικά, εκτός από τις περιπτώσεις Μπέου και Χρονόπουλου, κι εκείνη του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, ο οποίος επανεξελέγη πανηγυρικά από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 53,07%.
Πρόκειται για τον Ευθύμιο Κοτζιά, το όνομα του οποίου απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα, όταν συνελήφθη μετά από επώνυμη καταγγελία ότι ο δήμος ρυπαίνει ανεξέλεγκτα τον Αλφειό και μεγάλη δασική έκταση. Ο Κοτζάς είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι του, να εκτελεί χρέη τσιλιαδόρου στον κόμβο του δρόμου που οδηγούσε προς την παράνομη χωματερή.
Η κατηγορία που βαραίνει το δήμαρχο για την υπόθεση αυτή, είναι κακουργηματικού χαρακτήρα κι έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2012 μετά από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Hot Doc ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας βρέθηκε στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας καθώς μέσω των εγγράφων – ντοκουμέντων που δημοσίευσε το περιοδικό, ο Κοτζιάς , φέρεται ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο τεχνικής κατασκευαστικής εταιρίας, ο οποίος στην συνέχεια έγινε «εργοδότης» του κατασκευαστή συνεταίρου του, υπογράφοντας μαζί του σύμβαση για έργο αξίας 247.500 ευρώ.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και εκτιμώντας την σοβαρότητα των στοιχείων που δημοσιεύονταν , είχε διατάξει την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος σε βάρος του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας.
Απο το
http://www.koutipandoras.gr/article/114 ... s-olympiasΝικοπαπά το κουτί της πανδώρας ειναι γνωστό για τις ευαισθησίες του στις παρανομίες των αριστερών Δημάρχων, δες τι έγραψε για το λουνα παρκ του Κορτζίδη στο Ελληνικό.
Οπότε κι αυτός εδώ αριστερός θα είναι, αλλά ποιός λες να τον έβαλε να φυλάει τσίλιες για να ρυπαίνει η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου το δάσος του Δήμου?
Έχει καμιά σχέση με όποιον έβαλε το Γκλέτσο να ανοίγει παραδρόμους για αποφυγή των διοδίων?http://www.koutipandoras.gr/article/110 ... s-olympias
'.... σε ρόλο «τσιλιαδόρου» επέβλεπε και προστάτευε τους οδηγούς απορριμματοφόρων και τσάπας του δήμου του, που επιχειρούσαν να ρίξουν παράνομα μέσα σε σκαμμένους λάκκους σκουπίδια, εντός δασικής περιοχής που απέχει ελάχιστα μέτρα από την κοίτη του μυθικού ποταμού Αλφειού. ......
....... Ο κ. Κοτζιάς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι του ένα μαύρο NAVARA να κάνει χρέη τσιλιαδόρου στο κόμβο του δρόμου που οδηγούσε προς την παράνομη χωματερή .
...... Οι οδηγοί των απορριμματοφόρων και της τσάπας εγκατέλειψαν τα οχήματά τους και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι ........
...... Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στην περιοχή που εντοπίστηκα και κατασχέθηκαν τα οχήματα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας , η οποία βρίσκεται δίπλα από τις όχθες του ποταμού Αλφειού , βρέθηκαν δύο λάκκοι τεραστίων διαστάσεων , εκ των οποίων ο ένας είναι γεμάτος με σκουπίδια και καλυμμένος, ενώ ο δεύτερος άδειος και έτοιμος προς χρήση. ......'Ναι και ? Εχεις αλλη σντιληψη για το θεμα ? Βαλτη να την δουμε.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να μην το έγραψε το κουτί της πανδώρας, αλλά προφανώς στην Αρχαία Ολυμπία έπρεπε να βγεί ο Θοδωρής Παπαηλιού που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά πήρε μόνο 5,78%. Άκου να ψηφίσουν Δήμαρχο με κακούργημα ότι φύλαγε τσίλιες μη συλλάβουν τους εργάτες του Δήμου, προφανώς σε λύση απόγνωσης αντί να γεμίσει σκουπίδια η 'πόλη «βιτρίνας» που θα πρέπει θεωρητικά να είναι πρότυπο νομιμότητας'.
Καλύτερα να φιλτράρεις λίγο ότι εικόνα σου μεταφέρει το κουτί της πανδωρας, που εξελίσσεται στη σύγχρονη Αυριανή.
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
@αεροζολ
Ουτε εσυ ουτε εγω ειμαστε παιδακια. Οπως ειπα δεν τραβαω κανενα ζορι με αυτα που ειπε ο Πελετιδης και μου ειναι αδιαφορο το ποια ειναι η θεση του ΚΚΕ (μη στηριξη στο 2ο γυρο υποψηφιων του ΣΥΡΙΖΑ) . Αλλο ρωτησα και σε σχεση με το ποιος ειναι, συμφωνα με το ΚΚΕ , ο στοχος της διεκδικησης της εκλογικης νικης σε καποιο δημο ή περιφερεια . Αν θες απαντας σ΄αυτο που ρωτησα , αν δεν θες δεν απαντας.
Δε σου είπα ότι τραβάς ζόρι, σου παρέθεσα γιατί τα λόγια του Πελετίδη είναι σύμφωνα με την υπόλοιπη γραμμή του κόμματος.
Με ρώτησες ποια είναι η γνωστή θέση του ΚΚΕ που έλεγα, και σου απάντησα τι εννούσα.
Κατά δεύτερον δε με ρώτησες ποιος είναι ο 'ο στοχος της διεκδικησης της εκλογικης νικης σε καποιο δημο ή περιφερεια', απάντησες εσύ σε αυτό ('κατα το δυνατο ανακουφιση των δημοτων απο τις συνεπειες της διαχειρισης της κρισης , θα δωσει δωσει βαρος σε τομεις κοινωνικης πολιτικης').
Αυτό που ρώτησες είναι αν η θέση του ΚΚΕ ταιριάζει περισσότερο με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους Δήμους απέναντι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ή όχι. Και σε αυτό αυτό που εγώ εισπράττω, είναι ότι τους βλέπει όλους ίδιους. Όπως και το ότι δεν μπαίνει όπως προείπα στη λογική του λιγότερου κακού υποψηφίου για το Δήμο. Συν τις άλλοις, μην ξεχνάς ότι το ΚΚΕ δε θεωρεί το ΣΥΡΙΖΑ ριζοσπαστικό κόμμα. Συνεπώς αυτό περί δημιουργίας προοπτικών για μεγαλυτερη ριζοσπαστικοποίηση, δεν ισχύει.Το θέμα δεν είναι πως το βλέπω εγώ και εσύ, είναι πως το βλέπει ένα συγκεκριμένο κόμμα. Αν πιάνεις άλλη στάση που εγώ δε βλέπω, ευχαρίστως να την ακούσω.
-
@ red garland
etsi eτσι τα λαμογια στην εξουσια..ρε δεν θα ερθει κομμουνισμοσ να δουνε τι θα πει δικαιοσυνη?
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
Ο θεοδωρακης έδωσε την πιο ρεαλιστική ερμηνεία (σήμερα στο Σκάι) για την διατήρηση των ποσοστών της ΧΑ....
Η συλληβδην 'ποινικοποίηση' όλων των ψηφοφόρων της ΧΑ από όλες τις πολιτικές πλευρές μόνο ζημιά δεν κάνουν στο 'κόμμα'......(δικό μου το σχόλιο)...
Εμενα , παλι, πιο πειστικη μου φαινεται η ερμηνεια του οτι υπαρχει (και παντα υπηρχε) ενα 15% (στο περιπου) φασιστοβασιλοχουντικοακροδεξιων και κρυβοντουσαν οι πολλοι στην ΝΔ και οι λιγοτεροι στο ΠΑΣΟΚ. Τωρα εκατσαν και οι συνθηκες και εκφραστηκαν πολιτικα.
Αυτό το ποσοστό (το 15% περίπου), εσυ και άλλοι ομοιδεάτες σου, το αναθεωρείτε κάθε φορά που αλλάζει. Το κάνατε όταν απο ...0,02 % πήγε στο 4-5%, το κάνατε όταν πήγε στο 7-8% κ.ο.κ. Και τώρα που στην Αθήνα έφτασε το 17%, βγαίνετε και χαρακτηρίζετε με λόγια αισχρά και πολωτικά, μια τεράστια μερίδα ανθρώπων (άκουγα και τον Ψαριανό χθες). Τόσο μεγάλη είναι η πόρωσή σας και ο φανατισμός σας, που δεν ξέρετε τί ξεστομίζετε. Ευτυχώς που (ακόμα τουλάχιστον), ο κόσμος δεν τσιμπάει το δόλωμα και δεν μπαίνει στον πόλεμο που έχετε κυρήξει με τους 'εχθρούς' που δημιουργεί το πορωμένο μυαλό σας.
Εχω ενα σκασμό γνωστούς και φίλους απο αριστερά και ΚΚΕ των οποίων το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει και ψηφίζουν Χ.Α γιατί η ζωή τους καταστράφηκε, γιατί το ίδιο το κράτος είναι άδικο και στρέφεται εναντίον τους, γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη, γιατί η διαφθορά και η ατιμωρησία βασιλεύει, γιατί το Συνταγμα καταπατήθηκε κατάφορα, γιατί το πολιτικό σύστημα βρωμάει και ζέχνει (κλπ,κλπ, κλπ) κι εσεις ζείτε στην κοσμάρα της 'ιδεολογίας' σας, φορώντας ταμπέλες και κατατάσσοντας ανθρώπους 'εδω κι εκει'.... -
@αεροζολ
....
Αυτό που ρώτησες είναι αν η θέση του ΚΚΕ ταιριάζει περισσότερο με τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους Δήμους απέναντι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ή όχι. Και σε αυτό αυτό που εγώ εισπράττω, είναι ότι τους βλέπει όλους ίδιους. Όπως και το ότι δεν μπαίνει όπως προείπα στη λογική του λιγότερου κακού υποψηφίου για το Δήμο. Συν τις άλλοις, μην ξεχνάς ότι το ΚΚΕ δε θεωρεί το ΣΥΡΙΖΑ ριζοσπαστικό κόμμα. Συνεπώς αυτό περί δημιουργίας προοπτικών για μεγαλυτερη ριζοσπαστικοποίηση, δεν ισχύει.Το θέμα δεν είναι πως το βλέπω εγώ και εσύ, είναι πως το βλέπει ένα συγκεκριμένο κόμμα. Αν πιάνεις άλλη στάση που εγώ δε βλέπω, ευχαρίστως να την ακούσω.
Αυτο που πιανω εγω ειναι αυτο που εγραψα στο ΥΓ. Δλδ ειτε υπαρχει αντιφαση μεταξυ του ποιος ειναι ο στοχος της διεκδικησης της νικης σε δημους/περιφερειες απο τους υποψηφιους του ΚΚΕ και της μη στηριξης των υποψηφιων του ΣΥΡΙΖΑ στον 2ο γυρο ειτε για το ΚΚΕ ολοι (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) ειναι ιδιοι.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εχω ενα σκασμό γνωστούς και φίλους απο αριστερά και ΚΚΕ των οποίων το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει και ψηφίζουν Χ.Α γιατί η ζωή τους καταστράφηκε κι εσεις ζείτε στην κοσμάρα της 'ιδεολογίας' σας, φορώντας ταμπέλες και κατατάσσοντας ανθρώπους 'εδω κι εκει'....
Οχι ρε φιλε και ΧΑ...αυτο ειναι αυτοκτονια...η ζωη υπαρχει μονο με Δημοκρατια. (ζωη για τους εμας, οχι για αυτους)
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αυτό το ποσοστό (το 15% περίπου), εσυ και άλλοι ομοιδεάτες σου, το αναθεωρείτε κάθε φορά που αλλάζει. Το κάνατε όταν απο ...0,02 % πήγε στο 4-5%, το κάνατε όταν πήγε στο 7-8% κ.ο.κ. Και τώρα που στην Αθήνα έφτασε το 17%, βγαίνετε και χαρακτηρίζετε με λόγια αισχρά και πολωτικά, μια τεράστια μερίδα ανθρώπων (άκουγα και τον Ψαριανό χθες). Τόσο μεγάλη είναι η πόρωσή σας και ο φανατισμός σας, που δεν ξέρετε τί ξεστομίζετε. Ευτυχώς που (ακόμα τουλάχιστον), ο κόσμος δεν τσιμπάει το δόλωμα και δεν μπαίνει στον πόλεμο που έχετε κυρήξει με τους 'εχθρούς' που δημιουργεί το πορωμένο μυαλό σας.
Εχω ενα σκασμό γνωστούς και φίλους απο αριστερά και ΚΚΕ των οποίων το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει και ψηφίζουν Χ.Α γιατί η ζωή τους καταστράφηκε κι εσεις ζείτε στην κοσμάρα της 'ιδεολογίας' σας, φορώντας ταμπέλες και κατατάσσοντας ανθρώπους 'εδω κι εκει'....0,02% δεν εχω γραψει ποτες. Δεν θυμαμαι αν εχω ξανα αναφερθει σε ποσοστο , αλλα αν το εχω κανει παλι 15% (στο περιπου) θα εχω γραψει γιατι πολυ απλα σε τοσους τους (σας ? εσυ γιατι τσιμπας ?) υπολογιζω.
Συνειδητοποιημενοι αριστεροι/ΚΚΕδες θα ειναι (αν ισχυουν αυτα που λες) .
Τους φασιστοβασιλοχουντικοακροδεξιους πως να τους πω ? Στρουμφακια ή τελεταμπις ?
-
Η αριστερά (σύριζα και πέρα) έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια ρητορική βάσει της οποίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατέστρεψαν τη χώρα και τώρα πρέπει να καταψηφιστούν αν θέλουμε να σωθεί η χώρα.
Η παραπάνω ρητορική (ολόσωστη) θα είχε ως λογικό αποτέλεσμα τη μείωση του συνολικού ποσοστού των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατά χ% και ισόποση αύξηση των δικών τους ποσοστών.
Αυτό δεν συνέβη γιατί ο λαός ανάμεσα σε άλλα επέλεξε να δώσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο 7% στη ΧΑ.Προκειμένου να αποφευχθεί η κουβέντα του γιατί ένα τόσο σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων που αποδοκίμασε τα δυο μεγάλα κόμματα δεν ασχολήθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ έστω (αν πούμε ότι κάποιος δεξιός δεν θα ψήφιζε ποτέ ΚΚΕ) και άρα να προκύψει οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από το αν κάνει κάτι στραβό η αριστερά, το 7% βαφτίστηκαν Ναζί, Χίτες, Ταγματασφαλίτες, SS και ότι άλλο γουστάρετε.
Όπως λέει ο Spartan στην Αθήνα το 7 έγινε 17...
No worries --> το 17% στην Αθήνα είναι Ναζί, Χίτες, Ταγματασφαλίτες, SS κλπ.Αν τυχόν πάει στο 25 μετατρέπετε το ποσοστό ως άνω κ.ο.κ.
Ο δε Spartan, εγώ και όποιος άλλος ισχυρίζεται ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και ότι δεν γεμίσαμε ξαφνικά με Ναζί είμαστε ρουφιανολόγοι, δοσίλογοι, φιλοφασίστες, φασισταριά.
Άλλο λίγο να συνεχίσει η κατάσταση στα Σεπόλια θα στήσουν Κομαντατούρ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ