-
http://www.newsbeast.gr/politiki/ekloge ... telesmata/
με τακτικη ενημερωση σε συνολο ψηφων
-
Ο εκλεγείς παίρνει νομίζω το 60% ή τα 2/3 του συμβουλίου και τα υπόλοιπα πάνε αναλογικά με τον πρώτο γύρο.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο εκλεγείς παίρνει νομίζω το 60% ή τα 2/3 του συμβουλίου και τα υπόλοιπα πάνε αναλογικά με τον πρώτο γύρο.Α οκ - ευχαριστώ!
-
Άμα ο λαλάκας ο Σαμαράς βάζει Άρη και Ιωαννίδη σε κρίσιμες μάχες, άτομα που τα βρίζουν ακόμα κι οι δικοί του, γιατί τον 'στήριξαν', λογικό να παίρνει το πτηνό.
Η πτώση της Βαστίλης πήρε αναβολή, μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε πρόταση μομφής στη Βουλή.
Συμπέρασμα: εκλογές = κακόΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Ο 'ανεξάρτητος' Μώραλης έλαβε:- την υποστήριξη του κ.κ. Αρβανιτόπουλου, υπουργού της κυβέρνησης, που είχε πάρει φράγκα από το Μαρινάκη στις βουλευτικές εκλογές
- την υποστήριξη της...Μητρόπολης Πειραιά
- την ψήφο των Επιστημόνων της πόλης
- τα λεφτά ορισμένων εφοπλιστών (που δεν προσλαμβάνουν Έλληνες, ούτε κρατάνε το στόλο στο ελληνικό νηολόγιο - ο Ελληνικός Νηογνώμονας κοντεύει να φαλιρίσει).
Αλλά, τουλάχιστον, δεν ήταν κομματικός, είναι σοβαρό θέμα αυτό.
-
Και σίγουρα θα είχε κάποιας μορφής υποστήριξη από το Μητσοτακέικο.... Μαρινάκης και Ντόρα έχουν πολύ στενές σχέσεις.
-
λογικο δεν ειναι? ποιος ξεχναει τις δηλωσεις του immortal by default περισυ 'δεν ξεχνω' 'ο χρονος για τον σαμαρα τελειωνει και θα αρχισει απο τα μικρα πραγματα'
-
Δεν το γνωρίζω, αλλά αν ισχύει το τελευταίο, η υποστήριξη είναι δεδομένη.
Γι' αυτό είχα γράψει κάπου ότι η ΝΔ είναι τέως πολυσυλλεκτικό κόμμα. Αν δεν είσαι Κωνσταντίνος Καραμανλής ή Ανδρέας Παπανδρέου, δεν διώχνεις το μισό κόμμα κρατώντας στο επίκεντρο μόνο την παρέα που σε λιβανίζει. -
-
Τι διαφορα εχει πχ στο συμβολο διπλα στο ονομα..ασπρο ανθρωπακι με ασπρομπλε τετραγωνακι και το ιδιο τετραγωνακι με μπλε ανθρωπακι?
Note 3 and Tapatalk
-
Το κόμμα είναι στο τετραγωνάκι. Γι αυτό έχει και 2-3 χρώματα. Ανάλογα πόσα και ποια τον στηρίζουν.
Το χρώμα στο ανθρωπάκι είναι από ποιο κόμμα προέρχεται. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εξωφρενικά υψηλά ποσοστά για τη Χρυσή ΑυγήΓιατί σε εκπλήσσει. Ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του 'αδικημένου' ΕΛ. Φωνακλάς, απαίδευτος, τζαμπαμαΝγκας, ανεύθυνος/ευθυνόφοβος κλπ κλπ.
Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...
-
http://ekloges.ypes.gr/may2014/dn/public/index.html#{'page':'stirixi'}
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εξωφρενικά υψηλά ποσοστά για τη Χρυσή Αυγή
Γιατί σε εκπλήσσει. Ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του 'αδικημένου' ΕΛ. Φωνακλάς, απαίδευτος, τζαμπαμαΝγκας, ανεύθυνος/ευθυνόφοβος κλπ κλπ.
Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...
αυτο ακριβως που περι-γραφεις κ. J.MARR φωτογραφιζει κυριως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ.
-
^γιατί ποια η διαφορά μεγάλου μέρους των παραπάνω με τη XA
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^γιατί ποια η διαφορά μεγάλου μέρους των παραπάνω με τη XAοι ΧΑβγιτεσ δεν ειναι οι βολεμενοι..δεν τα τρωνε απο το κοινωνικο συνολο...δεν διεκδικουν προνομια...δεν γλυφουν κανενα..δεν πεφτουν στα 4....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
^γιατί ποια η διαφορά μεγάλου μέρους των παραπάνω με τη XA
οι ΧΑβγιτεσ δεν ειναι οι βολεμενοι..δεν τα τρωνε απο το κοινωνικο συνολο...δεν διεκδικουν προνομια...δεν γλυφουν κανενα..δεν πεφτουν στα 4....
Μια χαρά συμπλήρωσαν το πολιτικό κενό που υπήρχε και τσιμπάνε φράγκα πουλώντας ελληνιζμό πατρίδα και τζάμπα μαγκιά στους κουτοπόνηρους Ελληνέζους.
-
Μονο εγω βλεπω συντριβη του Συριζα;
-
ποια φραγκα φιλε μου?.. εχουν κοπει τα παντα και απο τους βουλευτεσ και απο το κομμα, τουσ χωσαν φυλακη ενω εχουν εξω τον Γιαννο, τον Φιλιππιδη, τον Κοντομηνα, ( ο συζυγος της Τρεμη διοριστηκε προεδροσ του Ερικου Ντυναν, που ειναι κλειστο)...κλπ.
Δεν ειναι κακο να συμπληρωνεισ ενα κενο.
βυθισατε το ΧΟΡΑ, η ελλαδα στους ελληνεσ, εξω απο το νατο, ...κλπ...(λεφτα υπαρχουν, μαζι τα φαγαμε, οταν λεμε ισ0βια εννοουμε ισοβια).. καποιοι αλοι πουλανε τζαμπα μαγκια νομιζω.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Μονο εγω βλεπω συντριβη του Συριζα;Όχι μόνο εσύ, κι ο Άρης Πορτοσάλτε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ