-

-
Τι διαφορα εχει πχ στο συμβολο διπλα στο ονομα..ασπρο ανθρωπακι με ασπρομπλε τετραγωνακι και το ιδιο τετραγωνακι με μπλε ανθρωπακι?
Note 3 and Tapatalk
-
Το κόμμα είναι στο τετραγωνάκι. Γι αυτό έχει και 2-3 χρώματα. Ανάλογα πόσα και ποια τον στηρίζουν.
Το χρώμα στο ανθρωπάκι είναι από ποιο κόμμα προέρχεται. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εξωφρενικά υψηλά ποσοστά για τη Χρυσή ΑυγήΓιατί σε εκπλήσσει. Ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του 'αδικημένου' ΕΛ. Φωνακλάς, απαίδευτος, τζαμπαμαΝγκας, ανεύθυνος/ευθυνόφοβος κλπ κλπ.
Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...
-
http://ekloges.ypes.gr/may2014/dn/public/index.html#{'page':'stirixi'} -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εξωφρενικά υψηλά ποσοστά για τη Χρυσή Αυγή
Γιατί σε εκπλήσσει. Ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του 'αδικημένου' ΕΛ. Φωνακλάς, απαίδευτος, τζαμπαμαΝγκας, ανεύθυνος/ευθυνόφοβος κλπ κλπ.
Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...
αυτο ακριβως που περι-γραφεις κ. J.MARR φωτογραφιζει κυριως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ.
-
^γιατί ποια η διαφορά μεγάλου μέρους των παραπάνω με τη XA
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^γιατί ποια η διαφορά μεγάλου μέρους των παραπάνω με τη XAοι ΧΑβγιτεσ δεν ειναι οι βολεμενοι..δεν τα τρωνε απο το κοινωνικο συνολο...δεν διεκδικουν προνομια...δεν γλυφουν κανενα..δεν πεφτουν στα 4....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:

-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
^γιατί ποια η διαφορά μεγάλου μέρους των παραπάνω με τη XA
οι ΧΑβγιτεσ δεν ειναι οι βολεμενοι..δεν τα τρωνε απο το κοινωνικο συνολο...δεν διεκδικουν προνομια...δεν γλυφουν κανενα..δεν πεφτουν στα 4....
Μια χαρά συμπλήρωσαν το πολιτικό κενό που υπήρχε και τσιμπάνε φράγκα πουλώντας ελληνιζμό πατρίδα και τζάμπα μαγκιά στους κουτοπόνηρους Ελληνέζους.
-
Μονο εγω βλεπω συντριβη του Συριζα;
-
ποια φραγκα φιλε μου?.. εχουν κοπει τα παντα και απο τους βουλευτεσ και απο το κομμα, τουσ χωσαν φυλακη ενω εχουν εξω τον Γιαννο, τον Φιλιππιδη, τον Κοντομηνα, ( ο συζυγος της Τρεμη διοριστηκε προεδροσ του Ερικου Ντυναν, που ειναι κλειστο)...κλπ.
Δεν ειναι κακο να συμπληρωνεισ ενα κενο.
βυθισατε το ΧΟΡΑ, η ελλαδα στους ελληνεσ, εξω απο το νατο, ...κλπ...(λεφτα υπαρχουν, μαζι τα φαγαμε, οταν λεμε ισ0βια εννοουμε ισοβια).. καποιοι αλοι πουλανε τζαμπα μαγκια νομιζω.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Μονο εγω βλεπω συντριβη του Συριζα;Όχι μόνο εσύ, κι ο Άρης Πορτοσάλτε.
-
Μόνο σε εμένα φαίνεται τραγική η τόση κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών;
-
Μόνο σε εμένα φαίνεται τραγική η τόση κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών;Κάτσε ρε φίλε τι θες να μας πεις. Οτι αν βγάλει δημάρχους περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ο Συριζας ΔΕΝ θα πέσει η κυβέρνηση και ΔΕΝ θα καταργηθούν τα μνημόνια.
-
Μόνο σε εμένα φαίνεται τραγική η τόση κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών;Οταν ουδείς απο την κυβέρνηση αφουγκράζετε τα ΘΕΛΩ του κόσμου... που ψήφισε με αλλη ατζέντα τον Αντωνη και αλλα εκανε.... η μονάδικη του διέξοδος είναι να του δείξει τα ελικόπτερα που έρχονται δια της πλαγίας οδου...
Είναι κρίμα για τις δημοτικές εκλογές, αλλά κάπως ετσι έχει το πράγμα...
-
Αυτό δεν αφορά μονο την αντιπολίτευση. Οσο το κομματοκοποιει ο ένας, το κανει και ο άλλος.
-
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών με ενσωματωμένο το 12,3% των ψήφων σε επίπεδο περιφερειών, η αποχή δείχνει να ξεπερνάει το 40% καθώς ψήφισε μόλις το 59,55%.
-
Αυτό δεν αφορά μονο την αντιπολίτευση. Οσο το κομματοκοποιει ο ένας, το κανει και ο άλλος.Για τον κόσμο στον οποίο απευθύνονται 'μιά χαρά' κάνουν.
-
Μόνο σε εμένα φαίνεται τραγική η τόση κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών;Οταν ο προεδρος του Συριζα κανει δηλωσεις πολιτικου περιεχομενου,τι περιμενεις;
Τωρα ομως τα κεφαλια κατω,χανουν ολες σχεδον τις περιφερειες και κερδιζουν αυτην της αττικης με πολυ μικρη διαφορα.
Βεβαια η αττικη ειναι ο μισος πληθυσμος της ελλαδας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ