-
Το αδερφάκι του Duster.
Μ΄αρέσει!
http://www.carscoops.com/2013/06/nissan-officially-teases-new-dacia.html
-
Το αδερφάκι του Duster.
Μ΄αρέσει!
-
Το αδερφάκι του Duster.
Μ΄αρέσει!
-
Και εμένα μ'αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά μήπως είναι ''λίγο'' για να φέρει το όνομα Terrano;
-
Ωραίο φαίνεται.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Και εμένα μ'αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά μήπως είναι ''λίγο'' για να φέρει το όνομα Terrano;Με το Terrano I ίσως ναι λόγω δυνατοτήτων. Κατασκευής όμως όχι. Εξαλλου μετά το Ι ακολούθησε το Pathfinder που σίγουρα ήταν πολύ καλό σε πολλά.
Με το ΙΙ όμως νομίζω πως το νεο θα είναι καλύτερο. Το προηγούμενο, ισπανικής κατασκευής και με σασί από Sunny δεν ήταν και ότι καλύτερο. Πρωτόγονη συμπεριφορά, πολλά κυβικά και δύσκολο για την Ελλάδα ως ΙΧ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το προηγούμενο, ισπανικής κατασκευής και με σασί από Sunny δεν ήταν και ότι καλύτερο.Στάνταρ αυτό; Στη Wikipedia (ναι, ξέρω) αναφέρουν ότι βασιζόταν στο πρώτο.
-
Απ' ότι ξέρω προκειται για επιμηκυμένη έκδοση του ίδιου πλαισίου με το Sunny. Το ίδιο πλαίσιο χρησιμοποιήθηκε και για το MPV Serena.
-
Αν τα Terrano I/II ήταν πλαίσιο τύπου σκάλας, δεν μπορεί να ήταν το πλαίσιο του Sunny το οποίο είναι αυτοφερόμενο.
-
Η wikipedia πρέπει να το αναφέρει λανθασμένα. Το ΙΙ δεν είχε τύπου σκάλας. Και τεχνικά συνεχιστής του Ι ήταν το Pathfinder και όχι το ΙΙ.
Εχω το προσπέκτους του ΙΙ που το αναφέρει αλλά δεν το βρίσκω γαμώτο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η wikipedia πρέπει να το αναφέρει λανθασμένα. Το ΙΙ δεν είχε τύπου σκάλας.Ναί ε?
-
Ναι ε? Να απολογηθώ για μενα τότε.
Θα το βρω το προσπέκτους... -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Η wikipedia πρέπει να το αναφέρει λανθασμένα. Το ΙΙ δεν είχε τύπου σκάλας.
Ναί ε?
το Ι δεν είναι αυτό?
-
To II είναι αυτό, το Ι είναι σαν king cab από μπροστά.
Πιο πετυχημένη φωτό δεν μπορούσε να βρει ο romank.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το Ι δεν είναι αυτό?Το ΙΙ είναι, το Ι είναι αυτό:
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και τεχνικά συνεχιστής του Ι ήταν το Pathfinder και όχι το ΙΙ.Σε γενικές γραμμές ναι. Αυτό που λέμε εμείς Terrano, η 'επιβατική' (συγχωρέστε με για τον όρο) έκδοση του King Cab, ήταν το πρώτο Pathfinder.
Το δεύτερο Pathfinder (που ονομαζόταν και αυτό Terrano σε κάποιες αγορές) είχε αυτοφερόμενο πλαίσιο, βασιζόταν στο πρώτο Navara και μοιραζόταν μηχανικά μέρη και με το Αμερικάνικο X-Terra.
Κοινώς τα είχε σκατώσει λίγο η Nissan με τη χρήση του ονόματος Terrano, γιατί τη χρησιμοποίησε στα δυο πρώτα Pathfinder και παράλληλα στο 'δικό μας' Terrano II. Και έτσι είχαμε μια 2η γενιά Pathfinder που κράτησε σε κάποιες αγορές το όνομα Terrano, αλλά δεν είχε καμία σχέση με το I, παρόλο που το αντικαθιστούσε, και ένα μοντέλο σχεδιασμένο από το IDEA που έβγαινε και σε Φορντάκι, βασιζόταν στο πρώτο Pathfinder/Terrano, το λέγανε Terrano II, αλλά δεν αντικαθιστούσε το πρώτο. Γιατί εκείνο αντικαταστάθηκε από το Pathfinder. Που το έλεγαν και αυτό Terrano. Και ναι, επίτηδες τα γράφω έτσι, γιατί είναι ηλίθιο όσο δεν παίρνει και ήμουν και σε έναν γάμο πριν
Και, σταματάω την πλάκα, στην τρίτη γενιά Pathfinder/Navara επέστρεψε το πλαίσιο τύπου σκάλας, τα Terrano (γενικά) δεν υπήρχαν πια και τα X-Trail χτίστηκαν πάνω στην πλατφόρμα των τελευταίων Almera/Primera (πρώτη γενιά) και τη Renault/Nissan C (στη δεύτερη).
-
Για τον Billopoulo ρε γαμωτο
Γι αυτόνε και κανεναν αλλο
Btw πολυ ωραίο.Ευρώπη θα έρχετε? -
-
Ωραιο το Νταστερακι!
-
Σύμφωνα με το νετ στις 20 Αυγούστου η παρουσίαση του στην Ινδία.
Nissan Terrano 2014