-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ΔΕΝ θέλω να κλείσει αρκεί να ΜΗΝ είναι ζημιογόνος..Πολλά πράγματα για να σταθεί μια χωρα, ενα εθνος... τα κάνεις και ας ειναι ζημιογονα... τα κάνεις γιατι ειναι απαραίτητα, τα κάνεις επειδη υπάρχει καποιο συμφέρον που ειναι πέρα απο νούμερα...
Μιλώ γενικα... δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει να υπάρχουν 500 διαφορετικα ραδιοφωνα της ΕΡΤ, σίγουρα ομως έχουν λογο υπαρξης...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μόλις κάποιος τράβηξε τη μπρίζα εδώ στο Μακεδονιστάν. Κόψανε μαζί και ΡΙΚ, Βουλή επι τη ευκαιρίαΤο webstreaming δουλεύει ακόμα πάντως.
Ελπίζω να το γράφει κάποιος στο βίντεο!
-
Εγω με αναλογικο σημα, μια χαρα βλεπω.
Μεχρι τις 12 βεβαια. -
Αυτά είναι τιμωρία παίδες για τα ψηφαλάκια που χάσανε οι 2 μεγάλοι. Όλοι μας τα ίδια περνάμε .
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΔΕΝ θέλω να κλείσει αρκεί να ΜΗΝ είναι ζημιογόνος..
Πολλά πράγματα για να σταθεί μια χωρα, ενα εθνος... τα κάνεις και ας ειναι ζημιογονα... τα κάνεις γιατι ειναι απαραίτητα, τα κάνεις επειδη υπάρχει καποιο συμφέρον που ειναι πέρα απο νούμερα...
Μιλώ γενικα... δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει να υπάρχουν 500 διαφορετικα ραδιοφωνα της ΕΡΤ, σίγουρα ομως έχουν λογο υπαρξης...
Μα εδώ είναι το οξύμωρο, ΔΕΝ είναι ζημιογόνος, έχει κέρδη.
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Σταμάτησε η μετάδοση της ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 και Βουλή Τηλεόραση στην Θεσσαλονίκη.
-
Κουβελης και Βενιζελος καλουνται να κανουν μια ακομα κωλοτουμπα ή να ριξουν την κυβερνηση.
Η επιλογη ειναι δικη τους. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Πολλά πράγματα για να σταθεί μια χωρα, ενα εθνος... τα κάνεις και ας ειναι ζημιογονα... τα κάνεις γιατι ειναι απαραίτητα, τα κάνεις επειδη υπάρχει καποιο συμφέρον που ειναι πέρα απο νούμερα...
Αφού την πληρώνεις με το ζόρι εσύ ρε λές να έμπαινε και μέσα.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
H κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα αλλά οφείλει να ακούγεται παντού στην Ελλάδα, ειδικά σε περιοχές όπου η σαβούρα του ιδιωτικού η/μ θορύβου δυσκολεύεται (δεν τους συμφέρει) να πάει ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό είναι άξιος της μοίρας του. Και ας ενημερώνεται από ΒΒC DW και τα ρέστα που είναι αντικειμενικά (και δεν εξυπηρετούν κανένα κρατικό σκοπό! )@ το φίλο από τον Πύργο. Οι Μ@λακες οι αθηναίοι ως επι το πλείστον νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι μέχρι τις αφίδνες, μην το ψάχνεις... Φυσικά υπάρχουν οι αγρότες που πρέπει να ενημερωθούν (και δεν κάνουν νούμερα), οι Έλληνες του εξωτερικού κλπ κλπ. Στα διάφορα νησιά δε και στις παραμεθόριες περιοχές τώρα η ενημέρωση θα έρχεται αποκλειστικά από τους γειτόνους μας (810ΚΗz 9¨30 ειδήσεις στα Ελληνικά από το ράδιο μακεδονία_από τα σκόπια_, όποιος δε με πιστεύει...) με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ανεξάρτητα από το αν γουστάρουμε ή δε γουστάρουμε να τους βλέπουμε και να τους ακούμε ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν.
Στο ραδιόφωνο δε η κατάργηση του 3ου αφήνει μια τεράστια τρύπα (για να τη γεμίσουν σκουπίδια) και χωρίς το δίκτυο η υπολοιπη χώρα εκτός της Αθήνας θα χάσει ένα σημαντικότατο παράθυρο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.Ας τους απολύσουν όλους (αν έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει) και να τους ξαναπροσλάβουν (με 500 ευρώ όπως υπολογίζουν) αλλά επουδενί δεν πρέπει να κλείσουν, έστω και για 1 μέρα τις συχνότητες...
Ενταξει ΟΚ αλλα τα πραγματα σημερα δεν ειναι οπως τα περιγραφεις.Τη δεκαετια του '70 μπορει...
Στα Δωδεκανησα για παραδειγμα η ΕΡΑ δε πιανει παντου και υπαρχουν αρκετοι ιδιωτικοι σταθμοι που μια χαρα καλυπτουν τις αναγκες του πληθυσμου.
Επισης η ΕΡΑ στα δωδεκανησα δεν ειναι και οτι καλλιτερο απο αποψη ποιοτητας.Απο αποψη αντικειμενικοτητας δε ειναι τραγικη μιας και παει με τα νερα του καθε τοπικου αρχοντα...
Απορω αν υπαρχει κανενας που να την ακουει.
Οι μουσουλμανοι της περιοχης αν θελουν να ακουσουν κανενα τουρκικο τραγουδακι το ακουν ,ασχετα αν υπαρχει ή οχι η ΕΡΑ
Οι υπολοιποι ακουμε μεσω internet αμα δε μας καλυπτουν οι ιδιωτικοι,οι οποιοι κανουν και πολλες ωρες αναμεταδοση πολλα αθηναικα ραδιοφωνα. -
Το θέμα είναι ποιος.θα φέρει τον νόμο για ψήφιση στην βουλή, αύριο κιόλας, ώστε να μην περάσει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η κυβέρνηση σωτηρίας κατάφερε εν μία νυκτί να καταστήσει το σε μεγάλο βαθμό πελατειακό μαγαζάκι της νέο πολυτεχνείο. :μεταλο: :σαξες στορυ:
το πιο συγκινητικο ειναι που η αντιπολιτευση αγωνιζεται με τοσο παθος για να διατηρηθει το πελατειακο μαγαζακι της κυβερνησης και να μην αλλαξει τιποτα! :ΜεταλλοΔεΛεςΤιποτα
Φταίει ο Σίμος που το κάνε βούκινο. Θα μπορούσαν να μπουν τα ματ αιφνιδιαστικά τώρα το βράδυ και να βγάλουν τη Στάη έξω σηκωτή από το μαλλί.
βάλε σκάει. Έχει τους φακέλους του παπαχελά σε επανάληψη. Ο έρωτας με έρωτα περνάει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αφού την πληρώνεις με το ζόρι εσύ ρε λές να έμπαινε και μέσα.
Σιγά το ποσό που πληρώνω.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ασχέτως των αισθημάτων μας για την ΕΡΤ, ο 21Quadra έχει ένα τεράστιο δίκιο, η μεθόδευση είναι τελείως πραξικοπηματική και πάω στοίχημα εκτός ατζέντας τρικομματικής. Θα γίνει χαμόςTιποτε λιγοτερο, τιποτε περισσοτερο. Βρωμοαντωνελλα, την πατησες...
Α, μολις κοπηκε το σημα, ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ παιζουν κανονικα σειρες/διαφημισεις/ταινιες κτλ...Να χαιρεστε τη (Νεα) Δημοκρατια σας... -
Μόλις είπαν ότι τον αυριανό αγώνα μπάσκετ θα τον μεταδώσει ιδιωτικό κανάλι,έπειτα από απόφαση που θα πάρει το υπουργείο οικονομικών.Αρχίσαμε...... ( )
-
Αύριο πρέπει να πέσει ο Σαμαράς ο αλήτης!!!
Νικόπαππα δίνεις 4 € το μήνα. Σκέψου πόσα ταξίδια τον χρόνο σου στερεί το κράτος για να έχει ορχήστρα και 3 κανάλια. Κλαίει ο Τζ.μαρρ για την χαμένη Πόρσε που του στέρησε η ΕΡΤ!!!
Αυτά με τους αγώνες που θα πάνε στα ιδιωτικά (και είναι μόνο η αρχή) να τα βλέπουν τα δεξιάκια!!!
-
Μα καλά κανείς σας δεν σκέφτηκε την περίπτωση:
- Μεταξύ όλων των ηλιθίων άλλων στρατηγικών (βλέπε γκρικοβερυ κλπ) και παταγωδών αποτυχιών (καλά εδώ τι να πει κανείς τα παραδείγματα είναι άπειρα) η κυβέρνηση περνάει σε νέα επίπεδα ηλιθιότητας
- Δεν έκανε τίποτα περί απολύσεως ΔΥ όπως είχε δεσμευθεί
- Μη ξέροντας πως να καλύψει την έλλειψη δράσης, σχεδίου η αποφάσεων εξορθολογισμού του ΔΤ (σιγά μην κλείσει την Κωπαΐδα και τους κάπρους) βγαίνει και κάνει την απίστευτη ανακοίνωση ως κεραυνόν εν αιθρία, κλείνει η ΕΡΤ απολύονται όλοι γνωρίζοντας ότι οι αντιδράσεις θα είναι θεαματικές και πιστεύοντας ότι αρκετοί θα πουν κοίτα την άτιμη Τρόικα που μας πάει
- Οι αντιδράσεις μόνο την κάλυψη της αδράνειας της κυβέρνησης βοηθούν. Αν όλοι έλεγαν δε πα να κλείσει η ΕΡΤ η κυβέρνηση θα είχε πρόβλημα (γιατί όντως θα έπρεπε να το κάνει). Αυτό όμως αποκλείεται να συνέβαινε, κλασικά μαζεύτηκαν όλοι από κάτω και πουλάνε σουβλάκια και λουκάνικα βάζουν μεγάφωνα και τραγούδια κλπ. Τίποτα τέτοιο δεν θα συνέβαινε αν έκλεινε Κωπαΐδα και κάπρους
Συμπέρασμα: Ίσως και να είναι η καλύτερη στρατηγική κίνηση κάλυψης της απύθμενης ανικανότητας των Ελλήνων κυβερνώντων, εύγε
-
Μόλις τους κόψανε την μετάδοση στην Αθήνα
-
WEAK OR NO SIGNAL
ΕΚΣΥΓΙΑΝΣΗ ΡΟΥΛΖ
α ρε 4τφορουμ, θα μας θάψεις όλους τελικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αύριο πρέπει να πέσει ο Σαμαράς ο αλήτης!!!Νικόπαππα δίνεις 4 € το μήνα. Σκέψου πόσα ταξίδια τον χρόνο σου στερεί το κράτος για να έχει ορχήστρα και 3 κανάλια. Κλαίει ο Τζ.μαρρ για την χαμένη Πόρσε που του στέρησε η ΕΡΤ!!!
Αυτά με τους αγώνες που θα πάνε στα ιδιωτικά (και είναι μόνο η αρχή) να τα βλέπουν τα δεξιάκια!!!
Άσε 96 ευρώ τον χρόνο δίνω, ξέρεις ποσά ταξίδια θα έκανα ?
-
@Διας και n.pappas
Αν σας περισσεύουν να σας δώσω ένα λογαριασμό να βάνετε ότι έχετε ευχαρίστηση;
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται