-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν σταματούσε η κακοδιαχείριση και τα σκάνδαλα, δεν βλέπω το λόγο να μην υπάρχει το κανάλι και η ραδιοτηλεόραση. Και ποιός μας εγγυάται ότι ακόμη κι αν έπαυαν να υπάρχουν, δεν θα συνεχιζόταν το δούλεμα;Ειδικά δε για το περιοδικό, θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατο ενώ παρέχει και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ραδιοφώνου. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν αγοράζουν όλοι περιοδικά και καλά με το πρόγραμμα της τηλεόρασης που μοστράρουν τελειωμένα ξέκ*λα.
Να προσθέσω και κάτι που το κατέχεις καλά. Παρακολουθώ το ΤΡΙΤΟ πρόγραμμα. Επειδή παρακολουθώ και ξένα ραδιόφωνα κλασσικής μουσικής, η γνώμη μου είναι ότι το Τρίτο πρόγραμμα είναι από πολύ καλά ραδιόφωνα του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο. Βέβαια πάσχει σε επίπεδο παραγωγής προγράμματος που μοιράζει σε άλλα ραδιόφωνα της EBU, αλλά σε επίπεδο ζωντανών μεταδόσεων από φεστιβάλ κλπ το πρόγραμμα είναι υπερπλούσιο (αν και μερικές φορές γίνονται απίστευτες γκάφες, αργότερα θα σου πω).
Το κακό ξέρεις πιο είναι;
Ότι εγώ που μένω που μένω στην επαρχία δε μπορώ να ακούσω Τρίτο από ένα απλό ραδιόφωνο FM αφού δεν υπάρχει πομπός (όπως επίσης δεν υπάρχει σε πολλά μέρη της Ελλάδας) αλλά πρέπει να είμαι κοντά σε υπολογιστή ή τουλάχιστον WiFi (για ακρόαση μέσω τηλεφώνου).
Το ίδιο συμβαίνει και με την ΝΕΤ.
Δηλαδή η ΕΡΤ που πληρώνεται από όλους τους Έλληνες δεν τους παρέχει το προϊόν που πληρώνουν...Για την ιστορία σου λέω ότι ο γνωστός ραδιοερασιτέχνης Μπλάκμαν έχει δίκτυο κατά πολύ καλύτερο από της ΕΡΤ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα ποιός είπε να μην υπάρχει η ΕΡΤ ? Το σχέδιο ήταν να έχει 2 κανάλια αντί για 3 (να κλείσει η ΕΤ1) και να κλείσει η 'Ραδιοτηλεόραση'. Αλλά προφανώς περιμένουν να κλείσει πρώτα ο Σταθμός Ελέγχου Κάπρων και ύστερα θα πάρει σειρά η ΕΤ1...Να συμφωνήσω ότι πρέπει να κλείσει η ΕΤ1 (αφού υπάρχουν και τα δυο ψηφιακά καθώς και το κανάλι της βουλής). Η ραδιοτηλεόραση όμως γιατί να κλείσει; Μήπως θα έπρεπε να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη; Φυσικά το κλείσιμο του καναλιού ή της ραδιοτήλερασης δεν είναι σίγουρο ότι διασφαλίζει πως δεν θα συνεχιστούν τα σκάνδαλα.
Να σημειώσω τέλος, επειδή έγινε αναφορά, ότι η Μπήλιω δεν είναι πλέον στα κρατικά από το Δεκέμβριο (αν δεν κάνω λάθος) καθώς έληξε το συμβόλαιό της. Το ίδιο ισχύει και για άλλα 'ηχηρά' ονόματα όπως ο Κωστάλας.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και έτσι για επιδόρπιο πάρτε και ένα βίντεο που ο 'μάρτυρας' Μόσιαλος αστράφτει και βροντά για το ό,τι οι Έλληνες έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό ιδιοκτησίας στην κατοικία και στα ακίνητα και πρέπει να προσαρμοστούν...Τι ....
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να συμφωνήσω ότι πρέπει να κλείσει η ΕΤ1 (αφού υπάρχουν και τα δυο ψηφιακά καθώς και το κανάλι της βουλής). Η ραδιοτηλεόραση όμως γιατί να κλείσει; Μήπως θα έπρεπε να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη; Φυσικά το κλείσιμο του καναλιού ή της ραδιοτήλερασης δεν είναι σίγουρο ότι διασφαλίζει πως δεν θα συνεχιστούν τα σκάνδαλα.το ολικό ομως κλείσιμο της ΕΡΤ σημαίνει οτι θα σταματήσει μέρος της οικονομικής αιμορραγίας.
δεν προσφέρει τίποτα που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού ούτε προσφέρει κάτι το οποίο θα δικαιολογούσε το να μπαίνει οριακά μέσα
αμα επίσης κάποιοι κόπτονται για τον μπολιτισμό ας κάνουν (βάλουν τα λεφτά) ενα κανάλι και ας παίζει ολη μέρα τον ξεμοραμένο το Mikey και ολο τον συρφετό την ελληνικού έντεχνου καρκινώματος
τον πούλο
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μα ποιός είπε να μην υπάρχει η ΕΡΤ ? Το σχέδιο ήταν να έχει 2 κανάλια αντί για 3 (να κλείσει η ΕΤ1) και να κλείσει η 'Ραδιοτηλεόραση'. Αλλά προφανώς περιμένουν να κλείσει πρώτα ο Σταθμός Ελέγχου Κάπρων και ύστερα θα πάρει σειρά η ΕΤ1...
Να συμφωνήσω ότι πρέπει να κλείσει η ΕΤ1 (αφού υπάρχουν και τα δυο ψηφιακά καθώς και το κανάλι της βουλής). Η ραδιοτηλεόραση όμως γιατί να κλείσει; Μήπως θα έπρεπε να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη; Φυσικά το κλείσιμο του καναλιού ή της ραδιοτήλερασης δεν είναι σίγουρο ότι διασφαλίζει πως δεν θα συνεχιστούν τα σκάνδαλα.
Να σημειώσω τέλος, επειδή έγινε αναφορά, ότι η Μπήλιω δεν είναι πλέον στα κρατικά από το Δεκέμβριο (αν δεν κάνω λάθος) καθώς έληξε το συμβόλαιό της. Το ίδιο ισχύει και για άλλα 'ηχηρά' ονόματα όπως ο Κωστάλας.
Μια και είπες για τον Κωστάλα να σου πω τι μου έχει πει ο ίδιος για την σχέση του με την ΕΡΤ, γιατί έχει τύχει και τον έχω γνωρίσει από το Φεστιβάλ Ναυπλίου.
Ο Κωστάλας ήταν μόνιμος υπάλληλος της ΕΡΤ και εδώ και αρκετά χρόνια είναι συνταξιούχος. Τα τελευταία χρόνια δε, ήταν και μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ μέχρι και το μεταβατικό ΔΣ όταν ανέλαβε ο ΓΑΠ.
Σύμφωνα δε με δική του δήλωση από τότε που πήρε την σύνταξη του, συνέχισε να πηγαίνει κάθε μέρα στην ΕΡΤ (και να έχει και εκπομπή στο ραδιόφωνο) παίρνοντας μόνο την σύνταξη του.
Κάποια στιγμή έπαψε να το κάνει, προφανώς είχε ανάγκη τα χρήματα των ιδιωτικών.
Όλα αυτά σύμφωνα με δική του δήλωση, δεν παίρνω όρκο ότι ήταν έτσι. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και έτσι για επιδόρπιο πάρτε και ένα βίντεο που ο 'μάρτυρας' Μόσιαλος αστράφτει και βροντά για το ό,τι οι Έλληνες έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό ιδιοκτησίας στην κατοικία και στα ακίνητα και πρέπει να προσαρμοστούν...
Τι ....
τι έπαθες ρε zorz καύλωσες με αυτά που είπε ο Μόσιαλος..;
-
Θοδωρή, την ιστορία με την Κωστάλα την έχω ακούσει κι εγώ. Όσο για το τρίτο πρόγραμμα, τα ίδια παράπονα είχε και ο thaliarque, όταν είχαμε μιλήσει, στην Ξάνθη αν δεν κάνω λάθος.
-
Η πλάκα με την ΕΡΤ είναι ότι κράζουμε τα μεγάλα ονόματα ενώ η μεγάλη πληγή -αναλογικά- είναι οι πάσης φύσεως παρατρεχάμενοι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ο εκνευρισμός και το διάχυτο αίσθημα κενού των συμπολιτών μας ήταν έκδηλα τις μέρες που δεν είχε πρόγραμμα η κρατική τηλεόραση.
Κοίτα, μπορεί να γίνεται κακοδιαχείριση και να πέφτει φαγοπότι, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εμένα μου αρέσει το πρόγραμμα των κρατικών. Αν ξεκουμπιζόταν και ο Παπαδόπουλος, θα ήταν τέλειο.
ελα τωρα εχουν περασει απιστευτες γκομενες απο εκει
και μονο που ηταν μητροπανος και τερζης μια φορα εκει φτανει -
Δεν απολύουν το 90% από τους άχρηστους που έχουν μαζευτεί στην ΕΡΤ. Πληρώνουμε κέρατα για την ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ και πάλι έχει μάπα πρόγραμμα ΚΑΙ διαφημίσεις.
Υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει ότι θα χρεοκοπήσουμε και θα μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη;
-
Με τη συμπαράσταση του πολίτη να κλείσει η κρατική τηλεόραση και να απομείνει το ιδιωτικό σκουπιδαριό μπας και το μυαλό από κοιμάς γίνει κουρκούτι.
Οτι αξίζει ο Ελληνας αυτό θα πάρει. -
δε φτάνει που πουλήσατε την Ολυμπιακή, τον εθνικό μας αερομεταφορέα, θέλετα να κλείσετε και την ΕΡΤ ρε κ@ριόλια!
να σας καεί το βίντεο κωλόπαιδα.
quiz
ο Κωστάλας τη κωλοτούμπα στα ιδιωτικά την έκανε απλή ή τολουπ? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει ότι θα χρεοκοπήσουμε και θα μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη;
Μεγάλη ζημιά θα μας κάνουν
Μεγαλύτερη δε απ ' ότι μας έκαναν
Αμήν και πότε...... -
Είχα διαβάσει κάπου πρίν από λίγα χρόνια (πριν από ΓΑΠ) ότι η ΕΡΤ είχε τριπλάσιο αριθμό υπαλλήλων από το BBC (δεν μπορώ να βρω το δημοσίευμα).
Και περίπου έτσι να ήταν-είναι τι περιμένεις; -
Δηλαδή, το αν το μυαλό από 'κοιμάς γίνει κουρκούτι', εξαρτάται από την τιβί;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δηλαδή, το αν το μυαλό από 'κοιμάς γίνει κουρκούτι', εξαρτάται από την τιβί;Aνύπαρκτη παιδεία και tv σίγουρο αποτέλεσμα=μυαλό γιαούρτι.
Αν δε,προσθέσεις στη συνταγή θρησκεία και τόπα(ποδόσφαιρο) η συνταγή πέτυχε,έκανες τα πρόβατα του χεριού σου. -
Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίζουν να μετράνε οι παρατρεχάμενοι (τεχνικοί, κηπουροί, αχαμνοξύστες, μακιγιέζ, σουρλουλούδες κλπ) στην ΕΡΤ κάποιες καλές δεκάδες χιλιάρικα το χρόνο μπας και αναβαθμιστεί το πολιτισμικό υπόβαθρου του βασανισμένου λαού.
Κλασσικά όπως σε όλο το δημόσιο, το ποιοτικότατο (και μοναδικό) 3ο πρόγραμμα ψωμολύσσαγε ανέκαθεν αλλά ο κηπουρός στην Αγία θα καθαρίζει 40.000...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Είχα διαβάσει κάπου πρίν από λίγα χρόνια (πριν από ΓΑΠ) ότι η ΕΡΤ είχε τριπλάσιο αριθμό υπαλλήλων από το BBC (δεν μπορώ να βρω το δημοσίευμα).
Και περίπου έτσι να ήταν-είναι τι περιμένεις;Αυτό μου φαίνεται για εντελώς ράδιο αρβυλα, παραείναι τραβηγμένο..
Αναλογικά βέβαια, χρυσοπληρώνουμε για λίγο προϊόν. Η Ραδιοτηλεόραση λχ., τι κυκλοφορία έχει; Πόσο κοστίζει;
Πάντως αντίστοιχα παράπονα για το BBC έχουν και οι Βρετανοί. Η πλάκα είναι ότι χτες έγινε μια μεγάλη πυρκαγιά σε κάτι βιομηχανικές αποθήκες στο White City, ακριβώς απέναντι από τα κεντρικά του BBC. Ε, οι πρώτες εικόνες που έβγαλαν στο BBC News, και στο site ήταν βιντεάκια που έβγαζαν υπάλληλοι από τα παράθυρα με τα κινητά τους.
ΥΓ.: Τον Μόσιαλο θέλω να τον καρυδώσω με αυτά που άκουσα...
-
Απάντηση του Ηλία Μόσιαλου στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για την ΕΡΤ
Είναι φανερό ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντώντας στην ανακοίνωσή μου για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ δείχνει παντελή έλλειψη κατανόησης της κακοδιαχείρισης των δημοσίων ΜΜΕ και δεν δείχνει καμία διάθεση αυτοκριτικής για τις δικές της ευθύνες.
Αντιθέτως, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές επιστρατεύουν βρώμικους, ανήθικους και άσχετους υπαινιγμούς για να καλύψουν την ανεπάρκεια των επιχειρημάτων τους και των δικών τους σημαντικών ευθυνών. Αντιπροσωπεύουν τη χειρότερη εκδοχή του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού που θα πρέπει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία να απομονώσει.
Επισυνάπτω την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία παράγραφος. Αντιπροσωπευτική του επιπέδου του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού:
http://financialcrimesnews.blogspot.com ... _1048.htmlhttps://www.facebook.com/e.a.mossialos/ ... 2031183423
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και περίπου έτσι να ήταν-είναι τι περιμένεις;Αυτό μου φαίνεται για εντελώς ράδιο αρβυλα, παραείναι τραβηγμένο..
Καθολου τραβηγμενο.
Ανταποκριτης του BBC ειχε καμερα,μικροφωνο και συνεντευξη να τα κανει ολα μονος του.
Η ΕΡΤ ειχε 3 ατομα minimum για την ιδια δουλεια,για μια απλη συνεντευξη σε ενα γραφειο πολιτικου μπορει να πανε εως και 8 ατομα.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται