-
Γενικότερα η ζωή είναι μια συνάρτηση με πιθανότητες...
Όλα μπορεί να σου συμβούν.. Μπορεί κ τίποτα.
Πράγματι, ένα πόλο μπορεί να σου βγει αστέρι. Αλλά η πιθανότητα είναι μικρή.. Σίγουρα μικρότερη απ ότι το Γιάρης...
Θες να ρισκάρεις, το δικό σου ποντάρισμα.. Δικό σου παιχνίδι.
Φυσικά μη νομίζεις πως η Τογιότα έχει φθηνά ανταλλακτικά..Παντού παίζει το περί ορέξεως..
Στη λίστα σου θα έπαιζα στο 1, 4 και 3 με σειρά προτεραιότητας.. Μη ξεχνάς πως κ η Fabia, ένα Polo είναι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπαιρνα το Yaris πάντως.. Αφού όμως κ αυτό το έψαχνα πολύ..Μην σε χαλάει η κεντρικη κονσόλα του, αντι αυτού θα έχεις ντουλαπάκι μπροστά στο τιμόνι σου.
Κάτι που εφόσον είσαι απο Κρήτη θα χρειάζεται για γεμιστήρες κ άλλα τέτοια, να τα έχεις πρόχειρα!!! ( Αστειάκι.. ) -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βλέπω βάζεις τον παράγοντα ζημιές σε πρώτη μοίρα. Στο 2013 είμαστε, δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου βγει αξιόπιστο ή όχι. Πχ μπορεί το yaris να σου βγάλει προβλήματα και το polo όχι. Πάρε κάτι που να σου αρέσει και μην κοιτάς αξιοπιστίες και τέτοια. Θα επιλέξεις κανένα λόγω υποτιθέμενης αξιοπιστίας και αν σου βγάλει προβλήματα θα ξενερώσεις άσχημα.Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου
Στο τελευταίο έχεις μεγάλο δικιο...Γενικότερα η ζωή είναι μια συνάρτηση με πιθανότητες...
Όλα μπορεί να σου συμβούν.. Μπορεί κ τίποτα.
Πράγματι, ένα πόλο μπορεί να σου βγει αστέρι. Αλλά η πιθανότητα είναι μικρή.. Σίγουρα μικρότερη απ ότι το Γιάρης...
Θες να ρισκάρεις, το δικό σου ποντάρισμα.. Δικό σου παιχνίδι.
Φυσικά μη νομίζεις πως η Τογιότα έχει φθηνά ανταλλακτικά..Παντού παίζει το περί ορέξεως..
Στη λίστα σου θα έπαιζα στο 1, 4 και 3 με σειρά προτεραιότητας.. Μη ξεχνάς πως κ η Fabia, ένα Polo είναι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπαιρνα το Yaris πάντως.. Αφού όμως κ αυτό το έψαχνα πολύ..Μην σε χαλάει η κεντρικη κονσόλα του, αντι αυτού θα έχεις ντουλαπάκι μπροστά στο τιμόνι σου.
Κάτι που εφόσον είσαι απο Κρήτη θα χρειάζεται για γεμιστήρες κ άλλα τέτοια, να τα έχεις πρόχειρα!!! ( Αστειάκι.. )χαχαχα
Ψήνομαι και το hyundai κιόλας (αλλά όλα αυτά θεωρητικά...στην πράξη απο κοντά θα δούμε...)
Τι έχει να πείτε για το i20?
Και για την hyundai ακούω καλά λόγια...
Και φαίνεται πολύ ωραίο!Και εγώ i10kate σε αυτή τη σειρά είμαι τώρα...βασικά 1)yaris 2)i20 3)polo 4)fabia
-
+1 στο Polo από μένα, χωρίς το dsg όμως, εκτός αν μιλάς για το προηγούμενο.
Αλλά και το Hyundai σκυλί είναι και αρκετά όμορφο! -
Αξιοπρεπές το ι20, απλώς επειδή έτυχε ως κάτοχος ι10 να είμαι σε ένα φορουμ της χιουντάι, πολλοί κάτοχοι ι20 της πρώτης φουρνιάς που ήρθε στην Ελλάδα αντιμετωπίσανε μικροπροβλήματα με την κολώνα του τιμονιού και τον συμπλέκτη, μικρο-χαζο-θορύβους κτλ, φυσικά τους τα έφτιαξαν στην εγγύηση κ όλα καλά...
Απλώς επειδή το ι20 ήταν η 1η υλοποίηση της κατηγορίας για τη κορεάτικη μάρκα, ίσως συναντήσεις μικροατέλειες.. ( σίγουρα όχι κάτι το σοβαρό ) κατά τα άλλα είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο, σε συντήρηση αλλά κ σε κινητήρες, καθώς το 'βασικός' του 1200αρης είναι αρκετά δυνατός και 4κύλινδρος σε σχέση με τον 3κύλινδρο γερμανικό ανταγωνισμό σου στα ίδια κυβικά.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Αλλά και το Hyundai σκυλί είναι και αρκετά όμορφο!Τι είναι το dsg?
Αξιοπρεπές το ι20, απλώς επειδή έτυχε ως κάτοχος ι10 να είμαι σε ένα φορουμ της χιουντάι, πολλοί κάτοχοι ι20 της πρώτης φουρνιάς που ήρθε στην Ελλάδα αντιμετωπίσανε μικροπροβλήματα με την κολώνα του τιμονιού και τον συμπλέκτη, μικρο-χαζο-θορύβους κτλ, φυσικά τους τα έφτιαξαν στην εγγύηση κ όλα καλά...
Απλώς επειδή το ι20 ήταν η 1η υλοποίηση της κατηγορίας για τη κορεάτικη μάρκα, ίσως συναντήσεις μικροατέλειες.. ( σίγουρα όχι κάτι το σοβαρό ) κατά τα άλλα είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο, σε συντήρηση αλλά κ σε κινητήρες, καθώς το 'βασικός' του 1200αρης είναι αρκετά δυνατός και 4κύλινδρος σε σχέση με τον 3κύλινδρο γερμανικό ανταγωνισμό σου στα ίδια κυβικά.
Στα μοντέλα του 09?Τότε πρωτοκυκλοφόρησε?
-
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Αλλά και το Hyundai σκυλί είναι και αρκετά όμορφο!Τι είναι το dsg?
http://www.volkswagen.gr/gr/el/Technolo ... DSG_7.html
Διπλοσύμπλεκτο αυτόματο κιβώτιο, αλλά έχει βγάλει προβλήματα το 7-τάχυτο. Οπότε μείνε μακριά! -
και για το fabia εχω καποιες επιφυλαξεις...
το καινουργιο δεν ξερω τι κανει, αλλα το παλιο ειχε θεματα αρκετα...
και στην μηχανη, αλλα και συναρμολογησης-κατασκευης! δεν το δικαιολογω με τιποτα, να μπαζει νερα στην 5ετια! και φαινοταν επειδη η πορτα απο μεσα ηταν με υφασμα ολοκληρη, οποτε οταν εμπαζε νερο, φαινοταν!και για 1.2 καιει πολυ... +οτι εχει καδενα, στα πλην για εμενα!
-
Honda Jazz πάρε!
(μακρυά από polo - το είχα 10 χρόνια, όλο στα συνεργεία είμουνα κι όλο χαλασμένο ήτανε. Εφτιαχνα κάτι, την άλλη μέρα χάλαγε κάτι άλλο). -
Ναι το 09 ήρθε το ι20.
Και ναι, το Jazz είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Jazz μεταχειρισμένα, όσα υπάρχουν ή είναι πανάκριβα ή προέρχονται απο στούκες.
Γεγονός είναι δε, πως επειδή είναι ακριβά δεν πωλούνται πολλά, αλλά και πως όσοι τα παίρνουν δεν θα τα δώσουν στην 10ετία για κανένα π@@@@ λόγο. Συνήθως είναι απο τα αμάξια που μένουν στην οικογένεια μια ολόκληρη ζωή...
-
Ο χρήστης i10kate έγραψε:
Ναι το 09 ήρθε το ι20.Και ναι, το Jazz είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Jazz μεταχειρισμένα, όσα υπάρχουν ή είναι πανάκριβα ή προέρχονται απο στούκες.
Γεγονός είναι δε, πως επειδή είναι ακριβά δεν πωλούνται πολλά, αλλά και πως όσοι τα παίρνουν δεν θα τα δώσουν στην 10ετία για κανένα π@@@@ λόγο. Συνήθως είναι απο τα αμάξια που μένουν στην οικογένεια μια ολόκληρη ζωή...
Συμφωνώ και επαυξάνω.. Έχει μια θεία το Jazz του ''07 με το CVT, τα ίδια μου λένε ακριβώς!!
-
Κι εμένα γνωστή μου το ίδιο με ένα Jazz CVT 1ης γενιάς. Και χώροι και οικονομικό και δε σπάει και μια χαρά σε φάτσα.... δεν σκέφτεται να το δώσει.
-
Οκ σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Θα τα δούμε από κοντά και θα αποφασίσουμε...Υ.Γ.Και το jazz άμα το βρούμε σε καλή τιμή
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1613128/
Ξεφεύγει λίγο από το όριο που έχεις βάλει αλλά νομίζω ότι θα σου το ξεπληρώσει σε οικονομία καυσίμου.Όσο για αξιοπιστία......έχω το προηγούμενο μοντέλο και έχω ήδη 220000 χλμ χωρίς να χρειαστεί βίδα!!!!!
Αυτοκίνητο με 5.000-6.000 ευρώ?