-
Το puma είναι απείρως διασκεδαστικότερο από mx3, 100nx και τα συναφή. Είχα οδηγήσει πριν κάμποσα χρόνια το 1.4. Γκάζι δεν είχε αλλά τιμόνι εξαιρετικό, κιβώτιο ταχυτήτων εκπληκτικό και η ουρά γύριζε πανεύκολα. Μαζί με το 106 rallye και το vts ήταν τα πιο fun to drive αυτοκίνητα σε αυτές τις διαστάσεις. Επίσης έχει γνωστός το 1.7 εδώ και 2 χρόνια, το πήρε με 170.000 χλμ και δεν του έχει βγάλει τίποτα το σοβαρό. Έχει και καλές επιδόσεις με αυτό το μοτέρ.
Επίσης πάρα πολύ ευχάριστο στον δρόμο είναι το ford ka sport και το βρίσκεις σε καλή τιμή και με λίγα χλμ. -
Το Puma το θεωρώ το ίδιο διασκεδαστικό με το ΜΧ3. Ήταν πολύ καλοστημένο το Mazdaki.
-
Are you sure? Δεν έχω οδηγήσει το mazda βέβαια, αλλά κομματάκι δύσκολο να ανταγωνίζεται σε feeling τιμονιού και σε αμεσότητα-ρυθμισιμότητα το puma. Το puma είναι ένα ελαφρύτερο, μικρότερο και πιο άμεσο focus 1, που όπως πολύ καλά γνωρίζεις δεν παιζόταν σε οδική συμπεριφορά-fun to drive.
-
I am sure! Τα έχω οδηγήσει αρκετά και τα δύο.
-
Πάσο
Ο 1.8 v6 βλέπω στο net ότι έχει και καλές επιδόσεις, 8.5 το 0-100 και αρκετά ψηλά τον κόφτη. Δεν ξέρω τι παίζει με ανταλλακτικά για αυτό το μοτέρ, στην Ελλάδα επωλείτο κανονικά ή δεν ήρθε ποτέ? -
Κατά παραγγελία. Είχαν έρθει μερικά κομμάτια. Αλλά και το μικρό ζωντανό ήταν λόγω μικρού βάρους. Αλλά ΟΚ, 90 αλογάκια είναι στην τελική. Το κοντέρ το έβαζε πάντως στα 190+.
MAZDA MX3 or FORD PUMA