-
Καλημέρα.
Η βέλτιστη διαδρομή , απο Αθήνα προς Πύργο , είναι από Τρίπολη η Πάτρα?
Σε σχέση με απόσταση , κατανάλωση,διόδια.
Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα.
Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα.
Ευχαριστώ.
-
απο αλλαγη
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
απο αλλαγη -
-
-
Ο χρήστης plomarkost έγραψε:
Καλημέρα.Η βέλτιστη διαδρομή , απο Αθήνα προς Πύργο , είναι από Τρίπολη η Πάτρα?
Ευχαριστώ.
Από Κορίνθου-Πατρών θα πας,και τα διόδια να τα παρακάμψεις είναι εύκολη η αποφυγή αυτών!
-
Από Τρίπολη με την καινούρια ΕΟ μου φαίνεται πιο ξεκούραστη και χαλαρή διαδρομή.
Αν και είναι κάποια χιλιόμετρα παραπάνω σε αποζημιώνει η έλλειψη νταλικών και ο κλειστός αυτοκινητόδρομος σε πολύ μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.
Μεγάλο συν ότι από Πάτρα προς Πύργο είναι περισσότερα τα μπλόκα απ' ότι από την άλλη (πχ Κυπαρισσία-Πύργο)Με τα νέα διόδια μπορεί να είναι λίγα παραπάνω τα χρήματα αλλά το γεγονός ότι γλυτώνεις την Κορίνθου-Πατρών και μετά την Πατρών-Πύργου είναι priceless.
-
οπως τα λεει ο παραπανω απο ΤΡΙΠΟΛΗ να πας, και ανετος-ασφαλης και θα το ευχαριστηθεις να υπολογισεις κανα 15αρι ευρω διοδια / διαδρομη.
-
Απο Τρίπολη φίλε γιατι ο άλλος δρόμος θα σε κουράσει απίστευτα. Χωρια που τον έχουν κάνει μια λωρίδα με κορινες στη μέση.
-
Εγώ πάω απο τα χωριά μας.
Βυτίνα-Λαγκάδια-Ολύμπια.
Ευρωπαική Γορτυνία.
Ερημιά και ο ορισμός της οδήγησης. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Βυτίνα-Λαγκάδια-Ολύμπια.
Ευρωπαική Γορτυνία.
Ερημιά και ο ορισμός της οδήγησης.ωραία κ γραφική διαδρομη αλλά πολυ στροφιλικι. Κ αν σου κάτσει κανένα φορτηγό ή το μοναδικό λεωφορείο μπροστα σου....
-
Μα αμα ειναι γενικα ερημος ο δρομος τοτε προσπερνας τον μπροστινο... σε καποια ευθειουλα... Το Πασχα εκανα το Λεβιδι Καλαβρυτα και προπερασα ευκολα αλλο οχημα...
-
Μην κάνεις καμια βλακεία και πας απο τα βουνά (Βυτίνα-Ολύμπια), εκτός και αν το δεις σαν εκδρομή. Η διαδρομή είναι όμορφη αλλα ο δρόμος είναι το βασίλειο των στροφών...
Απο Τρίπολη-Αλλαγή είναι πολύ πιο ξεκούραστη η διαδρομή, τα χλμ είναι τα ίδια, αλλα και πάλι το τμημα Αλλαγη-Πύργος είναι αρκετα κουραστικό με στενό δρόμο που δυσκολεύει στις προσπερασεις αν έχει κίνηση, ασε που έχει 5 στάσεις για διόδια που σε καθυστερούν και σου κοστίζουν...
Προσωπικα, εγω πηγαίνω απο Πατρα, πιο λίγα διόδια, παρακάμπτω και 1-2 και μου έρχεται πολύ πιο φτηνά!
-
Μην κάνεις καμια βλακεία και πας απο τα βουνά (Βυτίνα-Ολύμπια), εκτός και αν το δεις σαν εκδρομή. Η διαδρομή είναι όμορφη αλλα ο δρόμος είναι το βασίλειο των στροφών...
Απο Τρίπολη-Αλλαγή είναι πολύ πιο ξεκούραστη η διαδρομή, τα χλμ είναι τα ίδια, αλλα και πάλι το τμημα Αλλαγη-Πύργος είναι αρκετα κουραστικό με στενό δρόμο που δυσκολεύει στις προσπερασεις αν έχει κίνηση, ασε που έχει 5 στάσεις για διόδια που σε καθυστερούν και σου κοστίζουν...
Προσωπικα, εγω πηγαίνω απο Πατρα, πιο λίγα διόδια, παρακάμπτω και 1-2 και μου έρχεται πολύ πιο φτηνά!
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Βυτίνα-Λαγκάδια-Ολύμπια.
Ευρωπαική Γορτυνία.
Ερημιά και ο ορισμός της οδήγησης.Μην τις καρφώνεις τις καλές τις διαδρομές...
@Plomarkost
Θα ταξιδέψεις μέρα ή νύχτα? Καθημερινή ή Σαββατοκύριακο??? Έχει διαφορά μεγάλη...
Η διαδρομή από Τρίπολη - Αλλαγή - Καλό Νερό και Πύργο, είναι ξεκούραστη σε βαθμό αηδίας. Ενδεικτικά να σου πω πως από Ελευσίνα με 130 χλμ φτάνεις στην Αλλαγή σε μίαμιση ώρα... Εύκολα όμως. Έχει διόδια αρκετά αλλά είναι ΟΚ.
Το κομμάτι Αλλαγή - Καλό Νερό είναι βατό κινείσαι άνετα με 100 χλμ. αλλά θέλει προσοχή στις διασταυρώσεις, οι οποίες έχουν όλες σήμανση από πριν.
Αν βρεις μπλόκο είσαι πραγματικά άτυχος, ωστόσο να προσέχεις στην είσοδο της Οιχαλίας, αν και τώρα με τον νέο δρόμο, μπορεί να έχουν αλλάξει το σημείο, στη διασταύρωση της Καλλιρόης όπου όσοι γνωρίζουν το δρόμο κατεβαίνουν σπασμένοι μετά από τη μεγάλη ευθεία (140+) και μπορεί να σε γράψουν και φυσικά στο Κοπανάκι. Από Κοπανάκι μέχρι Καλό Νερό έχει μέτριας ποιότητας άσφαλτο, στροφούλες, αλλά καλή χάραξη. Ε μετά το Καλό Νερό με μια ανάσα έφτασες.
Χωρίς να τρέχεις 3 ώρες ατσαλάκωτος. -
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Βυτίνα-Λαγκάδια-Ολύμπια.
Ευρωπαική Γορτυνία.
@Plomarkost
Θα ταξιδέψεις μέρα ή νύχτα? Καθημερινή ή Σαββατοκύριακο??? Έχει διαφορά μεγάλη...
Η διαδρομή από Τρίπολη - Αλλαγή - Καλό Νερό και Πύργο, είναι ξεκούραστη σε βαθμό αηδίας. Ενδεικτικά να σου πω πως από Ελευσίνα με 130 χλμ φτάνεις στην Αλλαγή σε μίαμιση ώρα... Εύκολα όμως. Έχει διόδια αρκετά αλλά είναι ΟΚ.
Το κομμάτι Αλλαγή - Καλό Νερό είναι βατό κινείσαι άνετα με 100 χλμ. αλλά θέλει προσοχή στις διασταυρώσεις, οι οποίες έχουν όλες σήμανση από πριν.
Αν βρεις μπλόκο είσαι πραγματικά άτυχος, ωστόσο να προσέχεις στην είσοδο της Οιχαλίας, αν και τώρα με τον νέο δρόμο, μπορεί να έχουν αλλάξει το σημείο, στη διασταύρωση της Καλλιρόης όπου όσοι γνωρίζουν το δρόμο κατεβαίνουν σπασμένοι μετά από τη μεγάλη ευθεία (140+) και μπορεί να σε γράψουν και φυσικά στο Κοπανάκι. Από Κοπανάκι μέχρι Καλό Νερό έχει μέτριας ποιότητας άσφαλτο, στροφούλες, αλλά καλή χάραξη. Ε μετά το Καλό Νερό με μια ανάσα έφτασες.
Χωρίς να τρέχεις 3 ώρες ατσαλάκωτος.Πρωί καθημερινής θα πάω.
Δηλαδή ποσο είναι το κόστος των διοδίων?
-
Ο χρήστης plomarkost έγραψε:
Βυτίνα-Λαγκάδια-Ολύμπια.
Ευρωπαική Γορτυνία.
@Plomarkost
Χωρίς να τρέχεις 3 ώρες ατσαλάκωτος.Πρωί καθημερινής θα πάω.
Δηλαδή ποσο είναι το κόστος των διοδίων?
3,2€ Ολυμπία οδός
2,5€ Σπαθοβούνι
2,4€ Νεστάνη
1,9€ Γεφ.Μάναρη
1,2€ Βελιγοστήκαι μετά την Τσακώνα free....
ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ