-
Γεια σας!
Μολις εγινα μελος στο φορουμ με αφορμη καποιο προβλημα που αντιμετωπιζω.Οποιος εχει χρονο και διαθεση θα εκτιμησω πολυ μια βοηθεια.
Πριν μισο χρονο εμεινα ανεργη και εγω σαν αποτελεσμα της κρισης...αναγκαζομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου γιατι δεν υπαρχουν εσοδα να το συντηρησω και ειμαι πολυ δυσκολα οικονομικα.
Το προβλημα μου ειναι το εξης:υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που πρεπει να διορθωσω,χαλασμενος καθρεφτης απο τη μερια του οδηγου,ραγισμενο φαναρι και κατι αλλα ψιλα.Επειδη δεν γνωριζω καθολου απο αυτα θα ηθελα τη συμβουλη σας.Που πρεπει να απευθυνθω για να τα φτιαξω?Σε Φανοποιειο?Επισης γνωριζει καποιος ναμου συστησει καποιο οικονομικο στη Θεσσαλονικη?
Ισως να φανουν λιγο χαζες οι ερωτησεις μου αλλα δεν κατεχω καθολου απο αυτα και πραγματικα ψαχνω μια οικονομικη λυση.
Ελπιζω να μπορει καποιος να μου πει..Σας ευχαριστω πολυ! -
Γεια σας!
Μολις εγινα μελος στο φορουμ με αφορμη καποιο προβλημα που αντιμετωπιζω.Οποιος εχει χρονο και διαθεση θα εκτιμησω πολυ μια βοηθεια.
Πριν μισο χρονο εμεινα ανεργη και εγω σαν αποτελεσμα της κρισης...αναγκαζομαι να πουλησω το αυτοκινητο μου γιατι δεν υπαρχουν εσοδα να το συντηρησω και ειμαι πολυ δυσκολα οικονομικα.
Το προβλημα μου ειναι το εξης:υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που πρεπει να διορθωσω,χαλασμενος καθρεφτης απο τη μερια του οδηγου,ραγισμενο φαναρι και κατι αλλα ψιλα.Επειδη δεν γνωριζω καθολου απο αυτα θα ηθελα τη συμβουλη σας.Που πρεπει να απευθυνθω για να τα φτιαξω?Σε Φανοποιειο?Επισης γνωριζει καποιος ναμου συστησει καποιο οικονομικο στη Θεσσαλονικη?
Ισως να φανουν λιγο χαζες οι ερωτησεις μου αλλα δεν κατεχω καθολου απο αυτα και πραγματικα ψαχνω μια οικονομικη λυση.
Γεια σας!
Ο χρήστης Vaso30 έγραψε:
Αν το προβλημα ειναι μονο οτι δεν μπορεις να το συντηρησεις, απλα καταθετεις πινακιδες και σταματας να το χρησιμοποιεις. Οταν με το καλο βρεις δουλεια το ξαναθετεις σε κυκλοφορια.
Αν θες να το πουλησεις για να παρεις και καποια €, αλλαζει το πραμα.
Τι αμαξι είναι;
Το προβλημα μου ειναι το εξης:υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που πρεπει να διορθωσω,χαλασμενος καθρεφτης απο τη μερια του οδηγου,ραγισμενο φαναρι και κατι αλλα ψιλα.Επειδη δεν γνωριζω καθολου απο αυτα θα ηθελα τη συμβουλη σας.
Αφου δεν παιζει χρημα, μη διορθωσεις τιποτα και απλα 'κοψε' κατι απο την τιμη πωλησης.
-
Καταρχην ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Στη αρχη ετσι το σκεφτηκα αλλα εδω και δυο μηνες το αμαξι δεν πουλιεται.Λογω κρισης ο κοσμος δεν αγοραζει και οταν βλεπουν εξωτερικα ελαττωματα το ξανασκεφτονται.Ειναι δυσκολο να το πουλησω..
Ford Fiesta tou 2003 -
Ο χρήστης Vaso30 έγραψε:
Καταρχην ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Στη αρχη ετσι το σκεφτηκα αλλα εδω και δυο μηνες το αμαξι δεν πουλιεται.Λογω κρισης ο κοσμος δεν αγοραζει και οταν βλεπουν εξωτερικα ελαττωματα το ξανασκεφτονται.Ειναι δυσκολο να το πουλησω..
Ford Fiesta tou 2003Ποσο το πουλας και που εχεις βαλει αγγελια;
Παντως μη θεωρεις σιγουρο οτι θα πουληθει αν αλλαξεις καθρεπτη και φαναρι... Αντιθετως, θα εχεις 'μπει μεσα' για να τα φτιαξεις.
-
το πουλαω 2800 αρχικη αλλα συζητησιμη,το κατεβαζω και αλλο φυσικα.Το πηρα 4000 ομως πριν 1 χρονο και 4 μηνες.
Μηπως πρεπει να το δωσω σε καποιον εμπορο?Αλλα ουτε απο αυτα εχω ιδεα οποτε φοβαμαι να μη το σκοτωσω..
Στο car το εχω βαλει -
Ο εμπορος θα το θελει τσαμπα.
Αυτο εδω ειναι το δικο σου?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3455964/
Οπως το βλεπω απο εδω καλο φαινεται απλα χρειαζεται να βαλεις λιγο περισσοτερες φωτογραφιες και με καποια καλλιτεχνικη πλευρα γιατι το αμαξι φαινεται λες και ειναι καροτσι και το πουλας...Γνωμη μου...Πρωτα απο ολα φτιαχνεις το τιμονι και μετα ασχολισου λιγο με τα φαναρια να ξεθαμπωσουν.Οσο λες για τα ανταλακτικα ψαξου πολυ για μεταχειρισμενα υπαρχουν απειρα τετοια fiesta μεσα στην Ελλαδα!Απλα φτηνα και αν ξερεις 1-2 πραγματα το φτιαχνεις!
-
ναι εχω ψαξει για ανταλακτικα και τον καθρεφτη τον εχω βρει 25 ευρω.Που πρεπει ομως να το φτιαξω?Ξερει κανεις να μου προτεινει καποιον καλο?
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση -
Το αμαξι αυτο θα πουληθει.
Μην ασχοληθεις και πολυ με επισκευες.
Αν θες πηγαινε σε φανοποιο. Ολοι ξερουν να περασουν 1 καθρεπτη ή να ξεθαμπωσουν κανενα φαναρι.
Βαλε παραπανω φωτογραφιες.
Τι σου ζητανε οι υποψηφιοι αγοραστες για αυτο το αμαξι; Που κολλανε και δεν προχωραει η πωληση; Ολοι στο καθρεπτη και στα φαναρια; -
Δεν έχεις κάποιο φίλο/γνωστό που να μπορεί να αλλάξει καθρέφτη-φανάρι? Πολύ εύκολες και γρήγορες δουλειες ειναι, κρίμα να χρεωθεις να πας σε κάποιο συνεργείο, ειδικά από τη στιγμή που λες ότι δεν σου περισσεύουν.
Αν θες δες και στο site www.ketselidis.gr να δεις πόσο έχουν καινούρια (ιμιτασιον ίσως)...μπορεί να σε συμφέρει, ειδικά στην περίπτωση του φαναριου.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Παιδια δεν κολλανε καπου ιδιαιτερα,αρκετοι πηραν τηλ.αλλα ελαχιστοι ηρθαν απο κοντα να το δουν.Περισσοτερο την τιμη διαπραγματευονται οχι τις λεπτομερειες.Απλα στο τελος κατεληγαν αλλου σε αλλο αμαξι.
Δυστυχως δεν εχω καποιο γνωστο..μαλλον θα παρω τους φανοποιους με τη σειρα να δω τι τιμες ζητανε..
Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια.
θα το βελτιωσω λιγο εξωτερικα και μακαρι να πανε ολα καλα -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αυτο εδω ειναι το δικο σου?Aυτο εδω λεει ''Γιωργος'' οχι ''Βασω''...
-
Ναι ειναι το ονομα του φιλου μου.Ειναι αντρας και ξερει να απαντησει σε καθε ερωτηση που αφορα το αυτοκινητο.Γιατι το γελιο?Θεωρεις οτι εγραψα ψεματα για καποιο λογο?
-
Αν δεν εχεις αμεση αναγκη απο χρηματα, κατεθεσε τις πινακιδες. Περα απο 'περιουσιακο στοιχειο' το αυτοκινητο ειναι και μια διαυκολυνση. Το 'κοιμιζεις' με αυτο τον τροπο χωρις εξοδα και το 'ξυπνας' οταν το χρειαστεις. Αν το πουλησεις και το χρειαστεις πχ οταν βρεις δουλεια για να μετακινεισαι, παλι θα δωσεις ενα σημαντικο κομματι απο τα χρηματα που πηρες. Δωρο αδωρο.
Ο χρήστης Vaso30 έγραψε:
Ναι ειναι το ονομα του φιλου μου.Ειναι αντρας και ξερει να απαντησει σε καθε ερωτηση που αφορα το αυτοκινητο.Γιατι το γελιο?Θεωρεις οτι εγραψα ψεματα για καποιο λογο?ΛΟΛ. Υποπτευομαι οτι o heras δεν ειχε κακο σκοπο. BTW, βαλε τον 'Γιώργο' να βιδωσει το φαναρι και τον καθρεφτη. Καθε αγορακι οφειλει να ξερει να χειριζεται κατσαβιδι.
-
Δυστυχως εχω αναγκη κ τα χρηματα,θα ηταν μια μεγαλη ανασα μεχρι να βρω κατι αλλο.Οσο για τον καθρεφτη ναι θα μπορουσε ισως να το κανει αλλα δεν ειναι μονο αυτο εχει και κατι αλλες ψιλοδουλιτσες που για να γινουν σωστα θα πρεπει να γινουν απο καποιον που ξερει.
-
Ο χρήστης Vaso30 έγραψε:
Ναι ειναι το ονομα του φιλου μου.Ειναι αντρας και ξερει να απαντησει σε καθε ερωτηση που αφορα το αυτοκινητο.Γιατι το γελιο?Θεωρεις οτι εγραψα ψεματα για καποιο λογο?Οχι βεβαια, πλακα εκανα, μην στραβωνεις
Θα μας μαθεις με τον καιροΟι ζημιουλες σου παντως ειναι πταισματα. Παρε μεταχειρισμενα ανταλλακτικα και βαλτα εκτος αν εχεις και αλλα που δεν φαινονται και θελουν αναγκαστικα μαστορα
-
Δεν υπαρχει θεμα
Αυτο θα κανω..
Ευχαριστω και παλι να ΄στε καλα! -
Αυτα δεν ειναι τιποτα.Λιγες ωρες δουλεια!Μια Κυριακη τον ξυπνας απο το πρωι και στα φτιαχνει μεχρι το μεσημερι!
Επιδιορθώσεις αυτοκινητου