-
Οπως ακριβως τα λεει ο Λιοστεμι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Φυσικά, καθότι ο Lewis έβαλε 4 ρόδες στον πάτο του και το πήρε μόνος του.
Ούτε McLaren οδηγούσε, ούτε οι μηχανικοί ήταν της McLaren, ούτε η McLaren τον πλήρωνε.
Στα pit stop άλλαζε τις ρόδες μόνος του.
Μη κοιτάτε που σε όλα τα στατιστικά ομάδων αναφέρονται πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών, άμπαλοι είναι όλοι.
Αμα δεν με πιστεύετε ρωτήστε και τον Realzeus, ή κάντε μια αναζήτηση, πρέπει να το έχει αναφέρει κανα δυο φορές.Ζήτω η Ferrari και το κατασκευαστών.
-
haha,πάντως η Ferrari είχε καλύτερο μονοθέσιο και οδηγικό δίδυμο το 2008,οπότε δίκαια πήρε το κατασκευαστών.
-
παντως, μια χρονια τα τελευταια 15 χρονια η Μακλαρεν τα πηγαινε καλα στο κατασκευαστων κ στην πορεια αποδειχτηκε οτι ηταν κλεψιμεϊκο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ακόμα και πριν το DRS είχαμε συναρπαστικές χρονιές. Η βαρεμάρα που επικαλείστε ήταν πιο πριν και από τότε έχουν αλλάξει πολλά.
Όταν η Φερράρι έκανε συλλογή εσωρούχων. Πεστο μην ντρέπεσαι.
Πολύ μ'αρεσει που κάθε φορά που κερδάει η Φερράρι, όλοι γκρινιάζετε για τα πάντα. Όταν φευγουν μπροστά οι γκαζόζες τότε όλα είναι μια χαρα. Το ίδιο θα γινόταν και αν ποτέ εφευγε μπροστά η αρμάδα του Ντένις, αλλά αυτό χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Το 2011 σκίζατε τα καλσόν σας να μην αλλάξουν οι κανόνες και βγαλαμε τη χρονιά με τα ημιπαράνομα μονοθέσια και σε τρομερό ενδιαφέρον με τον Φετελ να είναι όσο ήθελε μπροστά. Εφτασε μία νίκη της Φερράρι στο Σιλβερστόουν για να σταματήσετε να νοιάζεστε για τον ανταγωνισμό και το θέαμα.
Εγω δεν είδα καμμία ταχύτητα σε ρόλο κομπάρσου. Ο ταχύτερος συνδυασμός μέχρι στιγμής έχει κερδίσει κάθε αγώνα ακόμα και στη Μαλαισία με τα παρατράγουδα. Οποιος διαφωνεί ας το αποδείξει. ΟΙ αγώνες της Φ1 διαρκούν 305χλμ. Αν νομίζετε ότι σε 5χλμ το Σαββατο δίνονται βαθμοί πλανάστε. Ποτέ δε δίνονταν. Απλά επειδή συνήθως υπήρχε διπλή γραμμή στην πίστα τόσα χρόνια νομίσατε ότι αυτό είναι το σωστό.
Και στο φινάλε που σκατά ξέρετε ότι η Ρεντ Μπουλ είχε κι αλλο να δώσει; Επειδή το είπε ένας γκαζοζάς; Επειδή δίνει φτερά;
Φίλε μου Greo,
Προσωπικά ο μόνος λόγος που προτιμώ, πλέον(!) να νικάν τα ανθρακικά είναι γιατί ναι μεν ο ttc είναι σπ@σ@ρ..... αλλά μπροστά στη χώρα των Τιφλόζι δε πιάνει μια! -
'Every time we went on board with [Fernando] Alonso and [Kimi] Raikkonen, I felt I could drive that fast,' Martin Brundle.
'This is the pinnacle of motor sport. We shouldn't be driving as slowly as we have to so that we can look after the tyres,'Jenson Button
...πόσο πιο απλά να το πούμε??
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Δες τι γραφουν τα βιβλια της ιστοριας για το ποτε πηρε η Μακ πρωταθλημα και καλον υπνο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Καλά - καληνύχτα...
Σε σέβομαι, σε αναγνωρίζω, σε ξεχωρίζω στο φόρουμ, αλλά από το 1978 που πρωτοπαρακολούθησα F1 σημείο αναφοράς ήταν πάντοτε Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΔΗΓΟΣ! Το '78 για παράδειγμα όλοι μιλούσαν για τον πρωταθλητή του '77 Lauda, και όχι για την Ferrari των Reutemann και Villeneuve... H Alfa Romeo που οδηγούσε ο Αυστριακός, αν και κάρο, ήταν πιο αναγνωρίσιμη από τις Ferrari γιατί είχε το Νο1 του πρωταθλητή! Μπορείς να θεωρείς ότι αυτό δεν έχει σημασία και είναι η γνώμη σου, αλλά δέξου αγαπητέ συνονόματε ότι ένα 95% (και λίγο λέω) δεν αγκαλιάζουν την άποψή σου. Άσε μας να έχουμε και δική μας άποψη αδερφέ!
...σωστά λες ότι στον πολύ τον κόσμο, αυτό που μένει είναι ο πρωταθλητής οδηγός και όχι η πρωταθλήτρια ομάδα, αλλά εσύ αναφέρθηκες στην Mακ (σαν πρωταθλήτρια ομάδα) και όχι στον πρωταθλητή οδηγό (παραπάνω αναφέρεσαι σαφώς στον Lauda και όχι στη Ferrari), ενώ στο σημείο του γραπτού σου που προκάλεσε τη δίκαιη αντίρρηση του Δία, έγραφες:
Η Μακ το έχουν σηκώσει πιο πρόσφατα από εσάς - 2008 remember?
...βασικά ο Λούης το είχε σηκώσει, κι αν την επόμενη χρονιά άλλαζε ομάδα, το νούμερο 1 θ' ακολουθούσε τον Λούη...
...φτούυυυ... είμαι
ΟΚ το δέχομαι και το κλείνω το κι εγώ εδώ
-
Μα γιατί; Ας πούμε πάλι όλοι τις απόψεις μας για το θέμα Ίσως ο Realzeus θα μπορούσε να (ξανα)νοίξει ένα θέμα όπου θα ψηφίζαμε!
Τελικά μάθαμε γιατί έσπασε η ανάρτηση του Grosjean;
Και επίσης, αυτός ο Hulkenberg, πόσο μπορεί να έχει μετανιώσει που έφυγε από τη Force India; Του έριξε ο Gutierez προχτές.
Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο Sutil έκανε πολύ κακό αγώνα. Μετά την εκκίνηση βρέθηκε μπροστά απ' τον Μελλοντικό Πρωταθλητή, αλλά μετά κατάφερε να τερματίσει πάλι πίσω του και εκτός βαθμών.
-
Του Grosjean η ανάρτηση απλά έσπασε, χωρίς επαφή. Συμβαίνουν.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο Sutil έκανε πολύ κακό αγώνα. Μετά την εκκίνηση βρέθηκε μπροστά απ' τον Μελλοντικό Πρωταθλητή, αλλά μετά κατάφερε να τερματίσει πάλι πίσω του και εκτός βαθμών.
Αφού είχε πρόβλημα στο 1ο πιτστοπ.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Αχ ναι ρε συ, το ξέχασα
Μάθαμε αν έφταιγαν πάλι τα μυστήρια μπουλόνια της Force India ? Αλήθεια εφαρμόζει καμιά άλλη ομάδα το εν λόγω σύστημα ?
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Αχ ναι ρε συ, το ξέχασα
Μάθαμε αν έφταιγαν πάλι τα μυστήρια μπουλόνια της Force India ? Αλήθεια εφαρμόζει καμιά άλλη ομάδα το εν λόγω σύστημα ?
ο Sutil είπε
It was all going to plan until the first pit stop when there was an issue and I lost so much time. The team told me to switch the engine off while they sorted the problem, but it cost me the chance of points.
οπότε πολύ πιθανό να είναι πάλι τα μπουλόνια, κρίμα και είχε κάνει καλή εκκίνηση, ήταν 8ος πριν το πιτστοπ. Γενικά πολύ ατυχία φέτος στη FI...
-
ο Sutil είπε
It was all going to plan until the first pit stop when there was an issue and I lost so much time. The team told me to switch the engine off while they sorted the problem, but it cost me the chance of points.
οπότε πολύ πιθανό να είναι πάλι τα μπουλόνια, κρίμα και είχε κάνει καλή εκκίνηση, ήταν 8ος πριν το πιτστοπ. Γενικά πολύ ατυχία φέτος στη FI...
Robert Fernley, Sahara Force India Deputy Team Principal
“Paul drove a very strong race and the calls from the pit wall kept him in the battle for sixth with Rosberg right until the last lap. On the other side of the garage there was bad luck for Adrian, who lost a considerable amount of time during his first pit stop when the right rear wheel nut cross-threaded. It was very unfortunate because he had an amazing start, moving up five places on the opening lap. His race pace was very impressive once again and he would surely have scored well today.” -
http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/Formula1/dixws_roda_10_000.2249599.htmlΟ Γκιέδο Φαν ντερ Γκάρντε έκανε καλό αγώνα με την Caterham μέχρι τον 20ο γύρο. Τότε η ομάδα του τον κάλεσε στα πιτ για ανεφοδιασμό και αλλαγή ελαστικών.
Αποκλειεις δηλαδη να επαιξε κανενα σαντουιτσακι;;;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ο Sutil είπε
Robert Fernley, Sahara Force India Deputy Team Principal
“Paul drove a very strong race and the calls from the pit wall kept him in the battle for sixth with Rosberg right until the last lap. On the other side of the garage there was bad luck for Adrian, who lost a considerable amount of time during his first pit stop when the right rear wheel nut cross-threaded. It was very unfortunate because he had an amazing start, moving up five places on the opening lap. His race pace was very impressive once again and he would surely have scored well today.”Δεν το παρατήρησα
Όντως, μεγάλη τους βλακεία
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/Formula1/dixws_roda_10_000.2249599.html
Ο Γκιέδο Φαν ντερ Γκάρντε έκανε καλό αγώνα με την Caterham μέχρι τον 20ο γύρο. Τότε η ομάδα του τον κάλεσε στα πιτ για ανεφοδιασμό και αλλαγή ελαστικών.
Αποκλειεις δηλαδη να επαιξε κανενα σαντουιτσακι;;;
-
Ο Paul Di Resta πάντως, που πρέπει να είναι κάτι μεταξύ serial killer και παιδεραστή για να προκαλεί τόσο μίσος, τον έχει ισοπεδώσει τον Sutil στους τελευταίους αγώνες και γενικά αποδίδει πολύ καλά ενώ έκανε άσχημη αρχή.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Paul Di Resta πάντως, που πρέπει να είναι κάτι μεταξύ serial killer και παιδεραστή για να προκαλεί τόσο μίσος, τον έχει ισοπεδώσει τον Sutil στους τελευταίους αγώνες και γενικά αποδίδει πολύ καλά ενώ έκανε άσχημη αρχή.Εγω δεν τον παω τον ΝτιΡεστα, οχι γιατι δεν μου αρεσει σαν οδηγος, αλλα γιατι με εκνευριζει ολο αυτο το hype περι μελλοντικου πρωταθλητη, λογω καταγωγης και μονο. Επισης σε συγκριση με τον Χουλκ αποδειχτηκε τελικα αρκετα χλωμος.
Ο Σουτιλ ηταν ατυχος σε πολλες περιπτωσεις μεχρι τωρα, και λογικα ειναι και λιγο σκουριασμενος.
Πονταρω Σουτιλ στο τελος της χρονιας. -
Εγώ τον συμπαθούσα μέχρι που άρχισε τι πίπες ότι τον αδικεί η κακούργα η κενωνία και ότι 'δώστε μου μια Red Bull να σκίσω τον Φέττελ' και ότι 'καλός κι ο Λούης μωρέ, αλλά τον έχω με το ένα χέρι να ούμε!!!'... Κι από την άλλη να τρώει σφαλιάρες από τον Χουλκ ολημερίς!!!
-
2013 - Gran Premio de España