-
-
ο χρόνος του Vergne είναι σίγουρα με σκληρά;
-
'Massively held up by the Williams in the last sector, he's definetly gonna get a penalty for that'
-
Μόνο η ferrari και η Lotus βγήκαν με τα σκληρά στο Q1. Όλοι οι άλλοι με τα μεσαία.
Φοβούνται οι redbulls και οι mercedes μήπως δεν μπουν στο Q2? -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μόνο η ferrari και η Lotus βγήκαν με τα σκληρά στο Q1. Όλοι οι άλλοι με τα μεσαία.
Φοβούνται οι redbulls και οι mercedes μήπως δεν μπουν στο Q2?Διαφορετική στρατηγική για τον αγώνα ίσως;
-
Και ο Raikkonen παραπονέθηκε
'The Sauber blocked me completely,' says Raikkonen. 'He should get a penalty that was stupid.'
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Και ο Raikkonen παραπονέθηκε'The Sauber blocked me completely,' says Raikkonen. 'He should get a penalty that was stupid.'
Boullier: ' Leave us alone we know what we're doing.'
-
Τo καλό που τους θέλω εκεί στο Woking να παρουν τα πρωτάθληματα του '14 με 300 βαθμους διαφορά.
Τί χάλια είναι αυτά ρε μλκ; -
Τρομερο 3ο sector για τις Mercedes!
-
ωραίος ο Λιουις! 600msecs γρηγοροτερος απο τον 2ο στο Q2
-
1-2 τα Mercedes.
-
με αυτην την σειρα αναμενεται να ειναι ευχαριστος ο αγωνας...
πλακα θα εχει..κριμα που ξεχασα να συμμετασχω στον διαγωνισμο...αλλα ημουν απασχολημενος με κατι Ταυρους...
-
Xαχαχαχα, εκει στο 5 ο 'παιρνω το 170% απο το μονοθεσιο'.
-
Είχα ξεχάσει ότι έχουμε την δυνατότητα να αγνοούμε τα trolls ... το θυμήθηκα ... ουφ ... τέρμα τα μαλακισμένα σχόλια ...
-
ωραία σειρά εκκίνησης που υπόσχεται έναν εκ νέου συγκλονιστικό αγώνα μιας και τα mercedes δεν έχουν τόσο κάλη σχέση με τα ελάστικά όπως οι υπόλοιποι...ίδωμεν.
go iceman! -
μαλλον το FRIC της μερσεντες την βοηθαει στις στροφες 13-14-15 γι αυτο και οι διαφορα απ τους αλλους...γιατι νομιζω στα υπολοιπα sector δεν κανουν την διαφορα (χωρις να εχω τους χρονους μπροστα μου)
-
Eχω την εντύπωση χωρίς όμως να τη βασίζω σε γνώση γιατί δεν μπορώ να κρίνω ότι τους τελευταίους αγωνες ο Αλονσο overdrives και εχει χειρότερους χρόνους από ότι θα μπορούσε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eχω την εντύπωση χωρίς όμως να τη βασίζω σε γνώση γιατί δεν μπορώ να κρίνω ότι τους τελευταίους αγωνες ο Αλονσο overdrives και εχει χειρότερους χρόνους από ότι θα μπορούσε.Δεν νομίζω.Η Ferrari δεν έχει καλό traction άδεια στο S3.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Φοβούνται οι redbulls και οι mercedes μήπως δεν μπουν στο Q2?Τα καλά λάστιχα είναι τα σκληρά φέτος για τον αγώνα. Το παράξενο είναι αυτό που κάνανε οι Ferrari και Lotus. Ο Raikkonen ειδικά χρησιμοποίησε δύο σετ σκληρών και έχει μειονέκτημα.
-
Η μαχη θα ειναι μεταξυ φετελ, ραικονεν και αλονσο. Ολα θα παιχτουν και παλι στο ποιος θα ξεμπερδεψει με τις μερσεντες πιο γρηγορα. Ο φετελ εχει πλεονεκτημα λογω εκκινησης απο το καθαρο και ο ραικονεν ρυθμου στο αγωνα και συντηρησης των ελαστικων. Ο αλονσο θα εξαρτηθει απο την εκκινηση που θα κανει.
Αν επρεπε να διαλεξω θα ελεγα ραικονεν.
ΥΓ
Τρομερο 3 σεκτορ απο μερσεντες. Αυτη η μουφο-ενεργητικη αναρτηση τους κανει θαυματα στα αργα κομματια που χρειαζεται traction. Θετουν πολυ σοβαρη υποψηφιοτητα για νικη στο Μονακο που η φθορα των ελαστικων ειναι πολυ μικρη.
2013 - Gran Premio de España