-
Νομίζω μέχρι 10 χρονών σου κάνουν. Για παραπάνω αν την είχες και πριν ή αν το κυνηγήσεις/σε ξέρουν/σε θέλουν. Αλλά πλέον με τις τιμές των μτχ αυτοκινήτων μπορεί και να μην σε συμφέρει η μικτή μια και η ασφάλεια θα τείνει να αντιστοιχεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό της εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου 10+ ετών....
-
Λοιπον φιλοι μου
τεινω προς αγορα χαμηλης συμπιεσης rx8 (αρκει να κινειται) με 3-3,5 χιλιαρικα, καταθεση πινακιδων και ΟΤΑΝ υπαρξει μαρουλι βλεπουμε για μοτερ αρκει να κινειται
ειδα το περασμενο σαββατο ενα τετοιο και σιγουρα θα εβγαζε ακομα τουλαχιστον ενα 6μηνο...επαιρνε κρυο αμεσως και ζεστο ηθελε κανα 10λεπτο να κρυωσει και μετα οκ ενω ηταν κομπλε απ ολα τα περιφερειακα που πονανε αυτα τα αυτοκινητα....απλα ηταν ρημαδι μεσα εξω (ξαναβαμμενο ασχημα ισως απο στουκα και με σκισμενα δερματα και κατι αλλα ψιλα) και μαλλον το απορριπτωΥΓ Οπως καταλαβατε η slk μου δεν δινεται
-
Να ανέβουν οι τιμές του είναι εξαιρετικά απίθανο, οπότε δεν είναι ότι θα χάσεις την ευκαιρία.
Το να είναι ασύμφορο στη χρήση του είναι αρκετά πιθανό (ακόμα κι αν είναι σε καλή κατάσταση). Οπότε και πολύ πιθανό το να μην μπορέσεις να το κυκλοφορήσεις σαν δεύτερο αυτοκίνητο (χωρίς να δώσεις το άλλο).
Το να μην έχεις όρεξη, χρόνο, χρήμα για να φτιάξεις ένα αυτοκίνητο ειδικό με σπάνια ανταλλακτικά που θα είναι και παλιό επίσης πιθανό.
Οπότε αν είναι να το πάρεις κοίτα τουλάχιστον να είναι στην πένα από εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση.... να το βάλεις στον κήπο σου και να το χαζεύεις.... πότε πότε θα του βάζεις μπιτονάκι βενζίνη και λαδάκι, θα το βάζεις και μπροστά και θα ρίχνεις ξερογκαζιές! Ή το στήνεις καλά ηχητικά, βάζεις και μια οθόνη και το κάνεις home cinema, τέλειο και για να παίζεις οδηγικές προσομοιώσεις (θέλει λίγο δουλειά με τροποποιήσεις σε τιμόνι και πεντάλια αλλά θα είσαι θεός).... -
Τον τρολάρεις ονυχα?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Λοιπον φιλοι μου
τεινω προς αγορα χαμηλης συμπιεσης rx8 (αρκει να κινειται) με 3-3,5 χιλιαρικα, καταθεση πινακιδων και ΟΤΑΝ υπαρξει μαρουλι βλεπουμε για μοτερ αρκει να κινειται
ειδα το περασμενο σαββατο ενα τετοιο και σιγουρα θα εβγαζε ακομα τουλαχιστον ενα 6μηνο...επαιρνε κρυο αμεσως και ζεστο ηθελε κανα 10λεπτο να κρυωσει και μετα οκ ενω ηταν κομπλε απ ολα τα περιφερειακα που πονανε αυτα τα αυτοκινητα....απλα ηταν ρημαδι μεσα εξω (ξαναβαμμενο ασχημα ισως απο στουκα και με σκισμενα δερματα και κατι αλλα ψιλα) και μαλλον το απορριπτωΓιατί;
-
το παλλικαρι δεν ηξερε αν ηταν βαμμενο απο τρακαρισμα ή απο κατι αλλο μια και το χε παρει ετσι...ελειπαν κομματια απ το χρωμα, ελλειπαν οι θολοι, αναβε η λυχνια του αεροσακου, δερματα οπως ειπα χαλια, λεβιεδακι καραξεσκισμενο, ασφαλειοθηκες στον αερα, λαστιχα διαφορετικα μπρος πισω μτχ οπως μου πε
γενικα το παιδι ηταν ειλικρινες και μου πε ''δες και αλλα'' ηξερε οτι δεν πουλαει μοσχο αλλα περιμενα μια καλυτερη κατασταση μεσα εξωκαι ο ιδιος μου πε δεν αξιζει να δωσει κανεις πανω απο 5Κ για rx8 τη σημερον ημερα (3,5Κ το εδινε παρεπιπτοντως)
αν θα το παρω θα ναι για 1-2 βολτες το σ/κ για να ξεκαυλωνω και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (γι αυτο και δε με νοιαζει η συμπιεση)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λοιπον φιλοι μου
ειδα το περασμενο σαββατο ενα τετοιο και σιγουρα θα εβγαζε ακομα τουλαχιστον ενα 6μηνο...επαιρνε κρυο αμεσως και ζεστο ηθελε κανα 10λεπτο να κρυωσει και μετα οκ ενω ηταν κομπλε απ ολα τα περιφερειακα που πονανε αυτα τα αυτοκινητα....απλα ηταν ρημαδι μεσα εξω (ξαναβαμμενο ασχημα ισως απο στουκα και με σκισμενα δερματα και κατι αλλα ψιλα) και μαλλον το απορριπτωΓιατί;
Έλα ντε...περίεργο !
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
αν θα το παρω θα ναι για 1-2 βολτες το σ/κ για να ξεκαυλωνω και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (γι αυτο και δε με νοιαζει η συμπιεση)
Η συμπίεση όμως δεν είναι σαν ένα παράθυρο που δεν δουλεύει.Θα κάνει κράου και θα περιμένεις τον γερανό.
-
δεν ειναι 100% απαραιτητο αυτο...μπορει να κρατησει αρκετες εκατονταδες χλμ μεχρι να χρειαστεις νεο μοτερ
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
ενω ηταν κομπλε απ ολα τα περιφερειακα που πονανε αυτα τα αυτοκινητα....Σε τι περιφερειακο ποναει ενα RX8?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ενω ηταν κομπλε απ ολα τα περιφερειακα που πονανε αυτα τα αυτοκινητα....
Σε τι περιφερειακο ποναει ενα RX8?
Μηχανη;
-
Οχι δε μιλαω για τα αναλωσιμα του..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε τι περιφερειακο ποναει ενα RX8?πολλαπλασιαστες, μπουζι, μπουζοκαλωδια, μπαταρια, καταλυτης
-
Μπουζι και μπαταρια δεν ειναι ζημια εκτος αν θελει ανα 6μηνο..
Καταλυτης?σπαει η πορσελανη? -
Oλα αυτα ειναι ευαισθητα σ αυτο το αυτοκινητο....πολυ μα πολυ περισσοτερο απ οτι στα κοινα
-
Εγω νομιζα οτι μονο στο μοτερ ποναει, φυσικα δε το ειχα ψαξει και πολυ γι αυτο και οι ερωτησεις μου.
-
Συγνώμη αλλα επειδή είμαι κάτοχος mx5, απο το 1999 και δυο κατα σειρά μοντέλων, και οικογενειακως έχουν περάσει απο τα χέρια μας και rx8 θα πω την γνώμη μου.
Δεν θα έχεις το γκάζι που νομίζεις, γρήγορο μεν αλλα όχι αυτο που υπόσχεται, δηλαδη εαν θέλεις πραγματικά αμάξι για γκάζι καινα το παρατήσεις σε λίγο καιρό με 4.000e βρες κάτι άλλο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3756062/Ποιότητα κατασκευής αψογη, θεωρώ τα Mazda γενικώς υπέροχα αυτοκίνητα, με ποιότητα υψηλότερη απο όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Ωραίο εσωτερικό, καλα υλικά, μηχανικά επισης σκίζουν
ΑΛΛΑ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Περισσότερο απο όσο νομίζει οποίος δεν το έχει οδηγήσει έστω και για μια μέρα. Καθημερινή συμβίωση μαζι του σημαίνει κόστος βενζίνης. Η πρωην μου ειχε Μercedes ΜL 400 του 08 και εκαιγε τα ιδια λιτρα...
σε μηνιαία βάση ειναι πολλα χρήματα.
Μην το κανεις -
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
...Eπειδη εισαι καινουριος στην παρεα μας και δεν ξερεις το ποιον μου, σου δηλωνω οτι δεν οδηγω μπροστοκινητα ακομα και 1000 αλογα να ειχαν
Ειχα και γω mx5 και τα ξερω...και αυτος ηταν και ο λογος απ το 2005 και μετα που η μπροστινη κινηση εχει σβησει για μεναΤο βλεπω αλλιως...εχω (καλο) αμαξι για καθε μερα και για ολα τα γουστα
Πεταω 3,5Κ αντι να παω διακοπες στο rx8...υποχρεωσεις δεν εχω...γυναικα, σκυλια, παιδια. Το παιρνω το κανω μερικες καλες βολτες το σ/κ και το πεταω...γιατι απλα το γουσταρα απο παλια και το χω απωθημενο. Ουτως η αλλως ξερω οτι μετα δεν θα το δωσω ουτε και να το χαριζαΟ αρχικος δηλ τιτλος του θεματος δεν υφισταται πλεον. Η Slk δεν πουλιεται, το rx8 ερχεται να της κανει εφημερη παρεα
-
Δικά σου τα λεφτά όπως θέλεις ξόδεψέ τα. Αλλά με το σκεπτικό που αναφέρεις, μερικά ΣΚ και το πετάς που σημαίνει 3,5+μεταβίβαση+ασφάλεια+βενζίνη και αναλώσιμα φτάνεις πάνω από 4000.... για μερικά ΣΚ. Άσε το άβολο να σε αφήσει και πουθενά... Σαν πολύ ακριβά ΣΚ είναι αυτά....
Ε, λοιπόν με τόσα λεφτά μπορείς να πας σε πίστες του εξωτερικού και να οδηγήσεις καλύτερα αυτοκίνητα (Μ3, Porsche), πολύ γρήγορα και να εκπαιδευτείς κιόλας. Ή να νοικιάσεις εξωτικά αυτοκίνητα. Αλλά είπαμε δικό σου το καρπούζι δικό σου και το μαχαίρι. Κι εκείνη την ιδέα για ένα RX8 home cinema στον κήπο που είπα, ίσως μετά τα λίγα ΣΚ, μη βιαστείς να την απορρίψεις... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα για αυτή τη χρήση απο το coupe-sedan Ρχ8.
Η συμπίεση μπορεί να μη σε νοιάζει, αλλά ήδη έχεις μειωμένη απόδοση με τον άγνωστο παράγοντα του πότε τα φτύνει
once and for all.Τα περιφερειακά που λες οτι έχουν πρόβλημα, μόνο στα RX-8 που δεν κρατήθηκαν ευλαβικά κάποια πράγματα.
(που τα λεει και η Mazda στο manual).
Αλλαγη της SLK για RX8. Ναι ή Οχι?