-
γεια σας...εδω και και ενα μηνα το αυτοκινητο μαρκας audi a4 18t quattro μου παρουσιασε ενα προβλημα και θα ηθελα τη γνωμη σας αν γνωριζετε κατι...εκει που πηγαινα στην εθνικη οδο ξαφνικα αρχισε να κανει κατι σκορτσαρισματα..εκοψε ταχυτητα και αμεσως εφευγε παλι σαν να μην τρεχει τιποτε...μετα απο κανα δυο μερες και οταν ηταν κρυο στο ξεκινημα μου εσβησε και του αναψαν τα λαμπακια στο καντραν...πηρε μπροστα αμεσως και ξανα παλι σαν να μην τρεχει τιποτε...στο συνεργειο μου αλλαξανε τον αισθητηρα ιμαντα εκκεντροφορου..για μερικες μερες ολα καλα...παλι ομως τα ιδια...σκορτσαρισματα...ξανα συνεργειο, ηλεκτρολογειο που μ,ου καθαρισε την πεταλουδα γκαζιου και ελυσε το πενταλ για να δει τις ενωσεις και καθαρισμο...την αλλη μερα παλι σκορτσαρισματα...την δευτερα εχω κλεισει να ραντεβου σε αλλο συνεργειο..να δουμε κι εκει...μεχρι τοτε αν γνωριζει κανεις το προβλημα ας μου πει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα...ευχαριστω....
-
γεια σας...εδω και και ενα μηνα το αυτοκινητο μαρκας audi a4 18t quattro μου παρουσιασε ενα προβλημα και θα ηθελα τη γνωμη σας αν γνωριζετε κατι...εκει που πηγαινα στην εθνικη οδο ξαφνικα αρχισε να κανει κατι σκορτσαρισματα..εκοψε ταχυτητα και αμεσως εφευγε παλι σαν να μην τρεχει τιποτε...μετα απο κανα δυο μερες και οταν ηταν κρυο στο ξεκινημα μου εσβησε και του αναψαν τα λαμπακια στο καντραν...πηρε μπροστα αμεσως και ξανα παλι σαν να μην τρεχει τιποτε...στο συνεργειο μου αλλαξανε τον αισθητηρα ιμαντα εκκεντροφορου..για μερικες μερες ολα καλα...παλι ομως τα ιδια...σκορτσαρισματα...ξανα συνεργειο, ηλεκτρολογειο που μ,ου καθαρισε την πεταλουδα γκαζιου και ελυσε το πενταλ για να δει τις ενωσεις και καθαρισμο...την αλλη μερα παλι σκορτσαρισματα...την δευτερα εχω κλεισει να ραντεβου σε αλλο συνεργειο..να δουμε κι εκει...μεχρι τοτε αν γνωριζει κανεις το προβλημα ας μου πει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα...ευχαριστω....
-
-
το κλασικό του group με τους πολλαπλασιαστές το κοίταξαν;
-
οχι..θα τους ενημερωσω...ευχαριστω..
-
Αν ειχες και κωδικο σφαλματος που συγκρατησε ο εγκεφαλος, θα βοηθουσε αρκετα!
-
κωδικοι σφαλματος:
PO237:αισθητηρας υπερπληρωσης αερα
PO106:πιεση αερα-αναρροφησης -
Ο χρήστης christos42 έγραψε:
κωδικοι σφαλματος:
PO237:αισθητηρας υπερπληρωσης αερα
PO106:πιεση αερα-αναρροφησηςhttp://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 106/000262
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 237/000567
Tσεκαρετε λεπτομερως την καλωδιωση του map sensor (αισθητηρας βαρομετρικης πιεσης) που ειναι στο ιντερκουλερ ή κοντα του, μηπως εχει κοπει ή τσακισει....
Αν ειναι ενταξει η καλωδιωση τοτε ισως ο αισθητηρας τα εχει 'παιξει' απο την πολυ λαδιλα που θα εχει πιασει.
Επισης τσεκαρετε ολα τα κολαρα-σωληνακια για τυχων διαρροη (τοσο οπτικα οσο και με τεστ πρεσαρισματος με αερα). -
ειχα ενα παρομιο προβλημα με vw golf ακριβως με τα ιδια συμπτωματα και τελικα το προβλημα ηταν στις γειωσεις τις μπαταριας ειχαν σκουριασει και αλλαχτηκαν = 20ευρω ζημια! τσεκαρε μηπως ειναι κατι που εχει να κανει με τα ρευματα.
-
θα το κοιταξω..γιατι μου ειπε ο ηλεκτρολογος οτι η μπαταρια θελει αλλαγη...ειναι 8 χρονων μπαταρια...σε ευχαριστω πολυ...
-
Ο χρήστης christos42 έγραψε:
θα το κοιταξω..γιατι μου ειπε ο ηλεκτρολογος οτι η μπαταρια θελει αλλαγη...ειναι 8 χρονων μπαταρια...σε ευχαριστω πολυ...8 XΡΟΝΩΝ? και λειτουργει ακομα? μπραβο
-
Η αναλυση των κωδικων σφαλματων δινει ενα καλο ευρος ερευνας των συμπτωματων!
Κρατησε μας ενημερους!
9 χρονια ειχε η δικια μου...
-
Υπαρχει τιποτα νεοτερο απο το προβλημα?
-
τελικα το προβλημα ηταν στο λαστιχακι της βαλβιδας επιστροφης αερα...ειχε τρυπησει...το βρηκε ο πατερας μου και το εφτιαξε..απο τοτε ολα μια χαρα...συνεργεια σου λεει ο αλλος...ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας....
σκορτσαρισματα audi a4