-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
3 βδομαδες παλι κενοΛόγω υποχρεώσεων και ταξιδίου κατάφερα να μειώσω το κενό σε 2 βδομάδες, χεχε! Μόλις χθες βράδυ είδα τον αγώνα του Bahrain, χωρίς να έχω μάθει το παραμικρό από την περασμένη Κυριακή. Ωραίος αγώνας, σχεδόν ιδανικό αποτέλεσμα για την ομάδα (Lotus), με δύο διαφορετικές στρατηγικές για τους οδηγούς.
O Γκροζαν πήγε από 11 -> 3 χωρίς εναλλακτική στρατηγικη, γεγονός που κάνει τον αγώνα του ακόμα πιο εντυπωσιακό
Το εντυπωσιακό ήταν ότι χρησιμοποίησε 2 φορές την πιο μαλακή γόμα (για 2 σετ των 15 γύρων σχεδόν), αμφιβάλω αν το έκανε άλλος οδηγός χθες.
-
Χθες σίγουρα δεν το έκανε κανείς. Πριν 1 βδομάδα μπορεί...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χθες σίγουρα δεν το έκανε κανείς. Πριν 1 βδομάδα μπορεί... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χθες σίγουρα δεν το έκανε κανείς. Πριν 1 βδομάδα μπορεί... -
Ο Αλόνσο μετά το 2ο πιτ στοπ έβαλε πάλι μέσαια.
-
Ε ναι βρε παιδιά, χθες ήτανε για μένα!
πάντως μου πήρε κάμποσα δευτερόλεπτα να καταλάβω με τι γελούσατε, χεχε! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
πάντως μου πήρε κάμποσα δευτερόλεπτα να καταλάβω με τι γελούσατε, χεχε!Κοψ'το, χειροτερευεις την θεση σου
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
:slap: Ε ναι βρε παιδιά, χθες ήτανε για μένα!Δεν πιστευω αυτοι οι τρομπες στη Φερραρι να καναν παλι την ιδια μαλακια με το DRS του Αλονσο, ε;
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
:slap: Ε ναι βρε παιδιά, χθες ήτανε για μένα!
πάντως μου πήρε κάμποσα δευτερόλεπτα να καταλάβω με τι γελούσατε, χεχε![memo]να θυμαμαι να στελνω πμ με τα αποτελέσματα στον JarnoT μετά από κάθε αγώνα φ1[/memo]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:slap: Ε ναι βρε παιδιά, χθες ήτανε για μένα!
πάντως μου πήρε κάμποσα δευτερόλεπτα να καταλάβω με τι γελούσατε, χεχε![memo]να θυμαμαι να στελνω πμ με τα αποτελέσματα στον JarnoT μετά από κάθε αγώνα φ1[/memo]
Α, μην ανησυχείς, μου στέλνει ήδη ο St.Devote και ο ripper (για τις ανάγκες του Διαγωνισμού). Πλέον έχουν καταλάβει ότι όταν αργώ να απαντήσω απλά δεν έχω τα έχω ανοίξει, χεχε!
2013 - Gulf Air Bahrain Grand Prix