-
Ο Webber εκκινεί από το pitlane
http://www.autosport.com/news/report.php/id/106740
**
Chinese GP: Red Bull opts for pitlane start for Mark Webber**Mark Webber will start the Chinese Grand Prix from the pitlane after his Red Bull team elected to change his gearbox and make other set-up modifications.
The Australian had been due to start from the back of the grid after he was excluded from qualifying for not having enough fuel in his car for scrutineering checks.
But with little to gain from taking up his position, Red Bull removed his RB9 from parc ferme on Sunday morning to make modifications.
Webber's car will have its settings changed and be fitted with a new gearbox, which will run with different gear ratios in a bid to give him more straightline speed.
He had been the third slowest car through the speed trap in qualifying - 11km/h slower than fastest man Nico Rosberg's Mercedes. The measurement is taken just before the end of the DRS zone on the back straight, 240 metres before Turn 14.
Using that set-up in the race would have given Webber very little chance of moving up through the field.
-
To ωραίο είναι επειδή όλοι θα βλέπουμε από του bayern που έχει μια καθυστέρηση θα ποστάρουμε σχόλια και καθυστερημένα όλοι. Οπότε προσέξτε τι γράφετε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To ωραίο είναι επειδή όλοι θα βλέπουμε από του bayern που έχει μια καθυστέρηση θα ποστάρουμε σχόλια και καθυστερημένα όλοι. Οπότε προσέξτε τι γράφετε...Αυτό μας έλειπε τώρα, να βάζουμε και spoiler code σε κάθε ποστ
-
Καλημέρα σε όλους!!!
-
Για να μπούμε σε ρυθμό σιγά-σιγά.
Χρήστο που είσαι? Καλημέρα!
Σε 15 έχουμε εκκίνηση
(εδιτ: με πρόλαβες )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για να μπούμε σε ρυθμό σιγά-σιγά.Χρήστο που είσαι? Καλημέρα!
Σε 15 έχουμε εκκίνηση
(εδιτ: με πρόλαβες )
Που να είμαι;;; Καφεδάκι και Η/Υ.... !!1
-
Καλημερα, οσοι βλεπετε απο του Bayern παρακαλω να μην βλεπετε το forum
-
Η διαφορά είναι 5 με 6 δεύτερα... Δεν είναι κάτι το τραγικό....
-
Θα εχουμε και replay στη μεταδοση του forum, απο οσους βλεπουν το στριμ.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η διαφορά είναι 5 με 6 δεύτερα... Δεν είναι κάτι το τραγικό....Ο Bayern ελεγε για 3-4'
-
Καλημέρα και από εμένα, καφεδάκι και f1 στα ολλανδικά
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Καλημερα, οσοι βλεπετε απο του Bayern παρακαλω να μην βλεπετε το forumΛέω να φτιάξουμε δυο τόπικ:
-' 2013 - UBS Chinese Grand Prix (Bayern) '
-' 2013 - UBS Chinese Grand Prix (all others) ' -
5 λεπτά!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα, καφεδάκι και f1 στα ολλανδικάΜόνο αυτό αξίζει αλλά δεν μπορώ τα ολλανδικά.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εγω παλι θελω μονο μια εταιρια ελαστικων (ωστε να ξερω οτι νικαει το αυτοκινητο και οχι το λαστιχο) και μεγαλες διαφορες στους χρονους και την αντοχη μεταξυ των γομων. Περιπου δηλ. αυτο που κανουν και τωρα, απλα να μην φτανουμε στο αλλο ακρο (να πηγαινουν στο 70% για να μην μεινουν απο λαστιχο).Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει. Θα πρεπε να είναι και μέρος του παιχνιδιού και των επιλογών της κάθε ομάδας το ελαστικό της, τι πάει να πει να κερδίζει το καλύτερο αυτοκίνητο; Το καλύτερο αυτοκίνητο είναι συνδυασμός πολλών διαφορετικών επιλογών. Είμαστε υπερ της ελεύθερης αγοάς που ευνοεί το ρίσκο και το θέαμα, τέλος στα μονοπώλια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα, καφεδάκι και f1 στα ολλανδικά
Μόνο αυτό αξίζει αλλά δεν μπορώ τα ολλανδικά.
Καλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω χριστό αλλά αφού είναι hd δεν βαριέσαι
-
Αλονσο και Μασα μπροστά από ραικονεν
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
:yahoo: Αλονσο και Μασα μπροστά από ραικονενDRS
-
-
Αυτόν τον Μάσσα θέλουμε!!
2013 - UBS Chinese Grand Prix