-
Ο χρήστης STK έγραψε:
H Pirelli πάντως τα 'μάζεψε' κάπως και στο Bahrain θα φέρει την μέση και την σκληρή γόμα αντί για την μαλακή και την σκληρή που σκόπευε αρχικά...
Ή αλλιως, η γκρινια της RedBull πιανει τοπο..
Εντάξει εδώ που τα λέμε δεν είναι και racing αυτό με τους μηχανικούς να ουρλιάζουν 'do not push' και να βλέπεις όταν δίνουν στον SV το 'we can race' να κινείται αυτός 3 δεύτερα πιο γρήγορα από όλους.....
Δεν ξέρω πόσοι αγώνες θα περάσουν ώστε να μάθουν τα νέα ελαστικά οι ομάδες. Αλλά το παιγνίδι είναι πια τόσο στημένο που πρακτικά με ξενέρωσε η επίδοση του SV στο τέλος του αγώνα.
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δεν ξέρω πόσοι αγώνες θα περάσουν ώστε να μάθουν τα νέα ελαστικά οι ομάδες. Αλλά το παιγνίδι είναι πια τόσο στημένο που πρακτικά με ξενέρωσε η επίδοση του SV στο τέλος του αγώνα.Αν δεις τον αγώνα του Button από πλευράς χρόνων θα φρίξεις ομοίως. Λόγω της στρατηγικής δύο πιτ στοπ σε όλο τον αγώνα σέρνεται κυριολεκτικά γυρνόντας στο 1.43 ψηλά με 20 γύρων λάστιχα και μόλις αποφασίζουν ότι θέλουν να τα ελάξουν (ότι έπιασαν τον στόχο δηλαδή) κάνει 4 γύρους στο 1.41 χαμηλά και μπαίνει στα πιτ για αλλαγή.
Ταρίφας κανονικός. Αηδία. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΟΚ σε αυτα. Εγω σου εδειξα τη στρατηγικη απο τις ομαδες τους για Ναντο-Μασα και Κιμι-Γκρο, που κατα συμπτωση στον αγωνα αυτον ηταν ΚΑΡΜΠΟΝ. Στην μεν Φερραρι ο Ναντο ειναι ο Θεος, που αφησε τον κουλοΜασσα 40 secs πισω, στη δε Genii χαντακωνουν τον ταλαντουχο νεο για χαρη του κουλοΜικη. Που οταν συγκρινεις τον κουλοΜασσα με τον υπεΡομαιν, ο υποτακτικος τα πηγε καλυτερα.Το καλύτερα είναι μια σχετική έννοια, χάλια ήταν το αποτέλεσμα και για τους δυο. Τέλος πάντων για τον Massa δεν με νοιάζει, καμένο χαρτί είναι. Πιο πολύ μου κάνει κακή εντύπωση η διαχείριση της Lotus, έτσι δε θα γίνουν πότε τίποτα.
-
2013 - UBS Chinese Grand Prix