-
Μου έκαναν μαι γρατζουνιά 20 εκατοστών σε πόρτα Ford Ka ενός έτους και έχει φύγει σε κάποια μικρά σημεία το χρώμα εντελώς.
Τι λέτε να κάνω? Να το πάω στην αντιπροσωπεία ή σε κάποιο μαγαζί τοπικών επισκευών?
Μου είπαν ότι κάποιες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων πουλάνε κιτ επισκευής για γρατζουνιές. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? -
Μου έκαναν μαι γρατζουνιά 20 εκατοστών σε πόρτα Ford Ka ενός έτους και έχει φύγει σε κάποια μικρά σημεία το χρώμα εντελώς.
Τι λέτε να κάνω? Να το πάω στην αντιπροσωπεία ή σε κάποιο μαγαζί τοπικών επισκευών?
Μου είπαν ότι κάποιες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων πουλάνε κιτ επισκευής για γρατζουνιές. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? -
Ο χρήστης kwnstantinos έγραψε:
Μου έκαναν μαι γρατζουνιά 20 εκατοστών σε πόρτα Ford Ka ενός έτους και έχει φύγει σε κάποια μικρά σημεία το χρώμα εντελώς.Τι λέτε να κάνω? Να το πάω στην αντιπροσωπεία ή σε κάποιο μαγαζί τοπικών επισκευών?
Μου είπαν ότι κάποιες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων πουλάνε κιτ επισκευής για γρατζουνιές. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?10 με 12 ευρώ έχει το αντίστοιχο σετ της φορντ από την αντιπροσωπεία. Περιλαμβάνει το μπουκαλάκι με το χρώμα και το μπουκαλάκι με το βερνίκι. Και τα δύο έχουν πινελάκι. Πρέπει να πιάνει το χέρι σου κάπως για να εφαρμόσεις ΚΑΙ το βερνίκι.
Για τόσο μεγάλο μήκος(20 εκατοστά) θα προτιμούσα να πληρώσω μια chips away ειδικά αν είναι σε σημείο που φαίνεται. -
Το πήγα στην Chips away, και μου είπαν 80 ευρώ + ΦΠΑ για τη γρατζουνιά και χρόνο 1 ημέρα.
Επίσης, για άλλη μια γρατσουνιά με βαθούλωμα που έχω στο φτερό, μου είπαν 140 ευρώ + ΦΠΑ.
Νομίζω ότι η τιμή για την πρώτη γρατζουνιά είναι λίγο τσιμπημένη...
-
Ο χρήστης kwnstantinos έγραψε:
Το πήγα στην Chips away, και μου είπαν 80 ευρώ + ΦΠΑ για τη γρατζουνιά και χρόνο 1 ημέρα.Επίσης, για άλλη μια γρατσουνιά με βαθούλωμα που έχω στο φτερό, μου είπαν 140 ευρώ + ΦΠΑ.
Νομίζω ότι η τιμή για την πρώτη γρατζουνιά είναι λίγο τσιμπημένη...
αντε να βρεις μεχρι 60-70 ευρω για μικρη γρατζουνια.Η γρατζουνια με το βαθουλωμα στα 140+φπα ακουγεται ακριβα.Δοκιμασε της chips away στην Αχαρνων.Πολυ εξυπηρετικοι και αψογοι στη δουλεια τους.
-
στην αντιπροσωπεια ειναι αστειο το πραμα αν σκευτεις ποσσα θα σου ζητησουν. ενα μαγαζι τοπικων επιδιορθωσεων ειναι καλη σκεψη αλλα να ξερες ποσσες φορες μου εχουν κανει και εμενα τοπικα γρατζουνιες ειναι να μην πεσεις σε περιπτωση. Δε μπορω να δινω συνεχεια λεφτα για αυτα! οπου μπορω εφαρμοζω απλες αληφες ε και ας φαινεται λιγο η γρατζουνια, τι να κανουμε.
-
Αν πιανουν τα χερια σου κ ξερεις τον κωδικο χρωματος πηγαινε σε ενα μαγαζι που βγαζει χρωματα αυτοκινητου,παρε το χρωμα σου σε κουτακι(οχι σπρει)παρε κ βερνικι σε κουτακι κ φτιαξτο.κ θα σου μεινει χρωμα κ για αν το ξαναχρειαστεις.που να μην το χρειαστεις!!!Οσο για πινελο,αυτα που εχουν τα μανο των γυναικων.κανει απιστευτη δουλεια,δεν μαδαει,κ δεν αφηνει 'γραμες' (θα καταλαβεις οταν περασεις το βερνικι)
Επισκευή γρατζουνιάς