-
**Πωλείται το πρώτο τεύχος των 4ΤΡΟΧΩΝ. Είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, πραγματικά καλύτερο και από καινούριο.
Το πουλάω για οικονομικούς λόγους δυστηχώς.Τιμή: 2000 ευρώ
**
Δωρεάν αποστολή για εντός Ελλάδος αγοραστές.Δώρο άλλο ένα παλιό συλλεκτικό τεύχος 4Τ!
ΥΓ. Είναι αυτό:
**edit | φωτογραφίες: **
ΥΓ. Ανοίγω νέο θέμα καθότι η αγγελία ισχύει αλλά οι 4 σελίδες με ύβρεις και offtopic ποστ υποβαθμίζουν την αγγελία μου. Ελπίζω αυτή τη φορά να τηρηθεί ο κανονισμός.
-
**Πωλείται το πρώτο τεύχος των 4ΤΡΟΧΩΝ. Είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, πραγματικά καλύτερο και από καινούριο.
**
Δωρεάν αποστολή για εντός Ελλάδος αγοραστές.Δώρο άλλο ένα παλιό συλλεκτικό τεύχος 4Τ!
ΥΓ. Είναι αυτό:
ΥΓ. Ανοίγω νέο θέμα καθότι η αγγελία ισχύει αλλά οι 4 σελίδες με ύβρεις και offtopic ποστ υποβαθμίζουν την αγγελία μου. Ελπίζω αυτή τη φορά να τηρηθεί ο κανονισμός.
-
**
ΥΓ. Είναι αυτό:
-
Που μπορει να γινει συναντηση για να το δω απο κοντα?
-
Στείλε μου τα στοιχεία σου σε πμ και μόλις ευκαιρήσω θα επικοινωνήσω μαζί σου
-
Οκ στειλε μου ενα πμ για το που και ποτε οταν ευκαιρισεις.
-
Μόλις λάβω τα στοιχεία σου θα σου στείλω, έγινε.
-
Η καλυτερη εγγυηση για το ποιος ειμαι ειναι τα 4 ζεστα μωβ που θα χω πανω μου και θα κυκλοφορω μαζι τους μεχρι να ερθω στο σημειο συναντησης... Αναμενω πμ λοιπον για το που και ποτε. Ελπιζω να γινομαι κατανοητος. Ειναι η δευτερη φορα που στο ζηταω και στο αλλο θεμα που ειχες ανοιξει με ειρωνευτηκες τοτε οταν στο ζητησα και δε το πουλησες κιολας..
-
Ήμουν σαφής, αν σου αρέσει αυτός ο τρόπος οκ, αλλιώς βρες άλλο τεύχος αλλού.
Και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, μου στέλνετε πμ με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσω εγώ, όχι άλλες τρολιές παρακαλώ.
-
**Aφαιρέθηκαν τα εκτός θέματος μηνύματα .Μην το συνεχίζετε! [mod] **
-
Up,
η αγγελία ισχύει, τιμή ακόμα η ίδια (ίσως αυξηθεί, αν το σκέφτεστε βιαστείτε)
-
up
-
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ
Ένα σέντσι μέχρι αύριο 8 το πρωί που πάω LYONESS -
δινω μεχρι 3000 γιουρα
4τροχοί, τεύχος πρώτο ΠΩΛΕΙΤΑΙ!