-
Γειά σε όλους έχω πρόβλημα με το λαμπάκι από το χειρόφρενο και τον βομβιτή. Όταν οδηγάω κάποια στιγμή ανάβει το λαμπάκι του χειρόφρενου και ο βομβιτής αρχίζει συνέχει ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αν κλείσω το διακόπτη εν κινήσει σβηνει το λαμπάκι και ο ήχος μετά απο λίγο πάλι τα ίδια καμιά ιδέα .
-
Γειά σε όλους έχω πρόβλημα με το λαμπάκι από το χειρόφρενο και τον βομβιτή. Όταν οδηγάω κάποια στιγμή ανάβει το λαμπάκι του χειρόφρενου και ο βομβιτής αρχίζει συνέχει ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αν κλείσω το διακόπτη εν κινήσει σβηνει το λαμπάκι και ο ήχος μετά απο λίγο πάλι τα ίδια καμιά ιδέα .
-
-
Υγρά φρένων έλεγξες;
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Όλα είναι κανονικά στη στάθμη τους
-
Τακακια?
-
Eχεις κατεβασει καλα το χειροφρενο;
Θα εκανε 'μπιπ' αν ειχε χαμηλη σταθμη υγρων ή φαγωμενα τακακια;
-
Τα πάντα είναι κανονικά τελικά έβγαλα το ταμπλό ανοιξά την πλακέτα καο έβγαλα από πάνω το μπίπερ και όλα καλά. Ευχαριστώ όλους σας.
-
Ο χρήστης koztak έγραψε:
Τα πάντα είναι κανονικά τελικά έβγαλα το ταμπλό ανοιξά την πλακέτα καο έβγαλα από πάνω το μπίπερ και όλα καλά. Ευχαριστώ όλους σας. -
(click ) -
Δηλαδή έκανες σαν να βαράει συναγερμός ότι έπιασες φωτιά κι εσύ αντί να βρεις τη φωτιά ξηλώνεις τη σειρήνα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δηλαδή έκανες σαν να βαράει συναγερμός ότι έπιασες φωτιά κι εσύ αντί να βρεις τη φωτιά ξηλώνεις τη σειρήνα....έλα και συ ,μπορεί να κόλλησε ο συναγερμός
-
Ναι αλλά πρώτα ψάχνεις να βρεις αν υπάρχει πραγματικός λόγος που ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.
NISSAN TERANNO 2