-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο accent του 2001 η ανακύκλωση ειναι με μοτερακι και οι ρυθμίσεις κατεύθυνσης του αέρα γίνονται μηχανικα, χειροκίνητα....που είδατε εσείς ότι ειναι με υποπιεση??
Sent from my Neo V using Tapatalk
Στο κουπε του 99 (το δικο μου) η αλλαγη κατευθυνσης του αερα ειναι με υποπιεση.Το κλαπετο της ανακυκλωσης ειναι με μοτερακι.
Χαίρω πολύ...και τι σχέση έχει με το accent? Έτσι ειναι και στο κουπέ του 2001 του αδερφου μου (ίδιο ουσιαστικά με το δικο σου). Στο δικό μου κουπέ του 2003 (και στο elantra) ειναι και της θερμοκρασίας με υποπιεση (στα δικά σας κουπέ όχι).
Στο accent του 2001 (όπως και στο getz τουλάχιστον ως την αλλαγή του facelift, για το επόμενο δεν είμαι 100% σίγουρος αλλα μάλλον ειναι το ίδιο) όμως του παππού μου ειναι όπως τα είπα.Sent from my Neo V using Tapatalk
Χαιρω και εγω
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα και να λέμε με σιγουριά μάλιστα ότι ειναι και τα ίδια, απλά επειδή έχουν το ίδιο σήμα μπρος πίσω. Απλά αν το σκεφτείς....τι τιμή είχε το accent της εποχής σου και τι το κουπέ σου? Από (μπόλικα) κάπου δεν θα έπρεπε να προκύπτει αυτή η διάφορα?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στο accent του 2001 η ανακύκλωση ειναι με μοτερακι και οι ρυθμίσεις κατεύθυνσης του αέρα γίνονται μηχανικα, χειροκίνητα....που είδατε εσείς ότι ειναι με υποπιεση??
Στο κουπε του 99 (το δικο μου) η αλλαγη κατευθυνσης του αερα ειναι με υποπιεση.Το κλαπετο της ανακυκλωσης ειναι με μοτερακι.
Χαίρω πολύ...και τι σχέση έχει με το accent? Έτσι ειναι και στο κουπέ του 2001 του αδερφου μου (ίδιο ουσιαστικά με το δικο σου). Στο δικό μου κουπέ του 2003 (και στο elantra) ειναι και της θερμοκρασίας με υποπιεση (στα δικά σας κουπέ όχι).
Στο accent του 2001 (όπως και στο getz τουλάχιστον ως την αλλαγή του facelift, για το επόμενο δεν είμαι 100% σίγουρος αλλα μάλλον ειναι το ίδιο) όμως του παππού μου ειναι όπως τα είπα.Sent from my Neo V using Tapatalk
στο αξεντ που ειχα μοντ '96 ηταν η επιλογη του αερα με υποπιεση και η κατευθυνση με περιστροφικο διακοπτη
παραλληλα υπηρχε εκδοση που ηταν ολα μηχανικα,το ιδιο φανταζομαι συμβαινει και με το μοντ '01!!!Μην φαντάζεσαι, σου λέω τι ισχύει!!!
-
δεν υπαρχουν πολλοι τροποι να ανοιγοκλεινεις τα κλαπε,ασχετα με την τιμη του αυτοκινητου......και ιδιως πριν απο 10+ χρονια
-
οποτε το συμπερασμα?
-
εσυ πες μας αν ειναι με μπουτον η' συρταρωτο μηχανικο.........η επιλογη
-
Ετσι καπως ειναι το βρωμοχιουνται
Ακομα και με το μοτερ στο 0 μπαζει λιγο αερακι, ελαχιστο αλλα αισθητο, το χειμωνα βαζεις τον περιστροφικο διακοπτη της θερμοκρασιας στο '2 η ώρα' και γυρνας τις γριλλιες με το χερι να μη σου ερχεται στα μουτρα. Το καλοκαιρι το αναποδο, χτες για παραδειγμα, το γυρισα στις '11 η ωρα' γιατι ειχε καλο καιρο... -
σε πολλά αυτοκίνητα συμβαίνει
Αν και στέλνεις τον αέρα σε πόδια η παρμπρίζ, φέρνει και από τον κεντρικό
Αν σε ενοχλέι κλέισε τον κεντρικό αεραγωγό και στείλε τους πλαινούς προς τα τζάμια -
Οι κεντρικοι δεν κλεινουν, τους γυρνας απλα
-
Δέν είναι καλή ιδέα να πηγαίνεις με μεγάλες ταχύτητες με το κλαπέτο της ανακύκλωσης κλειστό. Είναι μεγάλη η πίεση του αέρα και μπορεί να το σπάσει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν είναι καλή ιδέα να πηγαίνεις με μεγάλες ταχύτητες με το κλαπέτο της ανακύκλωσης κλειστό. Είναι μεγάλη η πίεση του αέρα και μπορεί να το σπάσει.
προβλημα με αεραγωγους