-
Bye bye
-
Απίστευτη δυσκολία του KR να προσπεράσει τον SP σε ένα αμάξι που θεωρείται ως μη ανταγωνιστικό.....
-
Νομίζω ότι έρχεται βροχή....
-
Με τη χρήση εχθές όλων των μεσαίων ελαστικών για τα δοκιμαστικά και με θερμοκρασίες 15 βαθμούς κάτω από την Παρασκευή... είναι λογικό να ακούγονται οι εκκλήσεις για προστασία των ελαστικών...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Νομίζω ότι έρχεται βροχή....Οχι για την ωρα.
Ο KR επιτελους περασε τον SP κι αμεσως κανει καλους χρονους σε S1-2
-
Αν ισχύουν αυτά που λένε στο SKY τότε δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αγώνας οικονομίας ελαστικών. Not good!!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Νομίζω ότι έρχεται βροχή....
Οχι για την ωρα.
Ο KR επιτελους περασε τον SP κι αμεσως κανει καλους χρονους σε S1-2
και έκανε και το FL.
-
Kimi back to back fastest laps. Αλλα με 28'' δεν πας πουθενα.
-
Με πόσο χαμηλότερες πιέσεις τρέχουν τα RB σε σχέση με τα Merc ρε παιδιά... Σχεδόν ξεζαντάρει το ελαστικό.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν ισχύουν αυτά που λένε στο SKY τότε δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αγώνας οικονομίας ελαστικών. Not good!!μιλάς για το ιταλικό sky sport italia ;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Με πόσο χαμηλότερες πιέσεις τρέχουν τα RB σε σχέση με τα Merc ρε παιδιά... Σχεδόν ξεζαντάρει το ελαστικό.....σαν τζελ κανει
-
μια στροφή πισω ειναι ο Βέμπ από τον τελευταίο...
μέχρι τώρα: Σ1 του Ντι Ρεστα, Σ2 του Ροζ., Σ3 του Γκροσ.
-
Για ελαστικά ο MW και μάλλον έχει βάλει τα μεσαία!!!
-
Σκληρα δεν ειχε ο Webber; Γιατι τον εβαλαν τοσο νωρις;
-
Ο χρήστης elaborus έγραψε:
Αν ισχύουν αυτά που λένε στο SKY τότε δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αγώνας οικονομίας ελαστικών. Not good!!
μιλάς για το ιταλικό sky sport italia ;
όχι για το sky sports!!
-
Grossjean vs Massa....
ελα Ρομειν!!!!!!
-
Το παιδάκι οδηγεί τη κούρσα με τον ημίαιμο πρίγκηπα να ακολουθεί...
-
Εντάξει ο LH το έμαθε το σωστό μέρος
-
Η μετάδοση στο προβληματικό πιτστοπ του Di Resta στο Sky είναι σα να ακούς περιγραφή gay τσόντας: 'It seems like the left nut is sticking out there! Look at the mechanic, he grabs the nut.'
-
Οι θέσεις στην κορυφή έμειναν αμετάβλητες!!!
2013 - Petronas Malaysia Grand Prix