Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν ισχύουν αυτά που λένε στο SKY τότε δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αγώνας οικονομίας ελαστικών. Not good!!
μιλάς για το ιταλικό sky sport italia ;
Bye bye
Απίστευτη δυσκολία του KR να προσπεράσει τον SP σε ένα αμάξι που θεωρείται ως μη ανταγωνιστικό.....
Νομίζω ότι έρχεται βροχή....
Με τη χρήση εχθές όλων των μεσαίων ελαστικών για τα δοκιμαστικά και με θερμοκρασίες 15 βαθμούς κάτω από την Παρασκευή... είναι λογικό να ακούγονται οι εκκλήσεις για προστασία των ελαστικών...
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οχι για την ωρα.
Ο KR επιτελους περασε τον SP κι αμεσως κανει καλους χρονους σε S1-2
Αν ισχύουν αυτά που λένε στο SKY τότε δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αγώνας οικονομίας ελαστικών. Not good!!
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οχι για την ωρα.
Ο KR επιτελους περασε τον SP κι αμεσως κανει καλους χρονους σε S1-2
και έκανε και το FL.
Kimi back to back fastest laps. Αλλα με 28'' δεν πας πουθενα.
Με πόσο χαμηλότερες πιέσεις τρέχουν τα RB σε σχέση με τα Merc ρε παιδιά... Σχεδόν ξεζαντάρει το ελαστικό.....
Με πόσο χαμηλότερες πιέσεις τρέχουν τα RB σε σχέση με τα Merc ρε παιδιά... Σχεδόν ξεζαντάρει το ελαστικό.....
σαν τζελ κανει
μια στροφή πισω ειναι ο Βέμπ από τον τελευταίο...
μέχρι τώρα: Σ1 του Ντι Ρεστα, Σ2 του Ροζ., Σ3 του Γκροσ.
Για ελαστικά ο MW και μάλλον έχει βάλει τα μεσαία!!!
Σκληρα δεν ειχε ο Webber; Γιατι τον εβαλαν τοσο νωρις;
Ο χρήστης elaborus έγραψε:
όχι για το sky sports!!
Grossjean vs Massa....
ελα Ρομειν!!!!!!
Το παιδάκι οδηγεί τη κούρσα με τον ημίαιμο πρίγκηπα να ακολουθεί...
Εντάξει ο LH το έμαθε το σωστό μέρος
Η μετάδοση στο προβληματικό πιτστοπ του Di Resta στο Sky είναι σα να ακούς περιγραφή gay τσόντας: 'It seems like the left nut is sticking out there! Look at the mechanic, he grabs the nut.'
Οι θέσεις στην κορυφή έμειναν αμετάβλητες!!!