-
Θα ήθελα να ρωτήσω έαν ξέρει κανένας για το εάν είναι τεχνικά εφικτό να γίνει αλλαγή κινητήρα απο 2000 βενζίνη που είναι τώρα σε νέο κινητήρα της ford 1600.
Μήπως ξέρει κανένας που να απευθυνθώ.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω έαν ξέρει κανένας για το εάν είναι τεχνικά εφικτό να γίνει αλλαγή κινητήρα απο 2000 βενζίνη που είναι τώρα σε νέο κινητήρα της ford 1600.
-
-
Απλα μην το σκεφτεσαι κατα τη γνωμη μου,πουλα το και παρε κατι μικροτερο και οικονομικοτερο γιατι αν σου λειπουν τα 400 ευρω για τα τελη και τα αλλα 100-200 ευρω που ισως γλυτωσεις απο την βενζινη το χρονο για πιο λογο να δωσεις 3-4 χιλιαρικα για να το κανεις 1600 και να κανεις αποσβεση μετα απο 7-8 χρονια;
Δες ποσο πιανει το αυτοκινητο σου στην αγορα αυτη τη στιγμη καταρχην και με βαση αυτο υπολογισε πιο ειναι το μεγιστο ποσο που αξιζει να διαθεσεις σε αυτο.π.χ πιανει 10 χιλιαρικα,αξιζει να δωσει 1500 ευρω να το κανεις αεριο(αν κανεις και χιλιομετρα)
αν βεβαια δεν πιανει πανω απο 5-6 αστο οπως εχει. -
Ο χρήστης tolpred έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω έαν ξέρει κανένας για το εάν είναι τεχνικά εφικτό να γίνει αλλαγή κινητήρα απο 2000 βενζίνη που είναι τώρα σε νέο κινητήρα της ford 1600.Μήπως ξέρει κανένας που να απευθυνθώ.
Τα αυτοκίνητα δεν είναι ..playmobil για να κόβεις και ράβεις κοστούμια πάνω τους. Έχουν σχεδιαστεί & δοκιμαστεί με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές από ανθρώπους με πτυχία που το κάνουν μια ζωή και σου εγγυώνται την ασφάλεια της οικογένειάς σου (S-MAX δεν είπες;).
Φυσικά και παίρνουν μετατροπές με κόστος ..ανυπολόγιστο. Αυτό, όχι γιατί θα είναι υψηλό αλλά γιατί δεν ξέρεις τελικά τι θα χρειαστεί να αλλάξεις.
Πούλα το και αγόρασε αυτό που θες, αν πάλι δε μπορείς να το κάνεις .. ζήσε μ΄ αυτό.
-
Σε συμφέρει να το δώσεις ανταλλαγή. Μίνιμουμ κόστος 5000€ η όλη ιστορία.
Σκέψου ότι χρειάζεσαι, εγκεφάλους, κινητήρα, σαζμάν, καντράν, κλειδιά και δεν ξέρω τι άλλο. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σε συμφέρει να το δώσεις ανταλλαγή. Μίνιμουμ κόστος 5000€ η όλη ιστορία.
Σκέψου ότι χρειάζεσαι, εγκεφάλους, κινητήρα, σαζμάν, καντράν, κλειδιά και δεν ξέρω τι άλλο.Kαι φυσικα αμφιβολη αξιοπιστια.
-
Παλιοτερα οι μετατροπες ηταν πολυ πιο ευκολες. Τωρα με τοσα ηλεκτρολογικα και εγκεφαλακια στη μεση ειναι να μη μπλεξεις.
Για κανενα λογο κατα τη γνωμη μου.
Αλλαγή κινητήρα SMAX