-
Kαι στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν.
-
Και στην Ελλάδα ακόμα ελπίζουν για την Κομουνιστική εποποιία...
Ρε παιδιά... γιατί χαραμίζεται το ταλέντο σας στην φασιστική Ελλάδα... Άντε προς Κούβα μεριά ... εκεί όπου υπάρχει ο παράδεισος του υπαρκτού σοσιαλισμού να μαζέψετε και τα καπνά...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
- Your hypocrisy on democracy. Your favorite insult for the opposition parties in Venezuela was 'coupists', but you forgot you organized a coup in 1992, and the military that was loyal to you suggested they would support a coup in your favor if the opposition ever won the presidential elections. There was no democracy in your political party: you chose each of the candidates for the National Assembly and for city and state governments. When the opposition won the referendum that would have allowed you to change the Constitution in 2007, you disavowed the results and you figured out a way to change the articles and allow yourself to be reelected as many times as you wanted. You manipulated the elections in 2010 to make sure the opposition didn't get more than a third of seats in Parliament even though they got 51% of the popular vote. Your democracy was made of paper, you made sure there were no meaningful checks and balances and all institutions were your puppets.
Ενδιαφέρον. Εδω δηλαδή που η opposition εχει από 60% και πάνω ΠΑΝΤΑ, πόσες έδρες πρέπει να πάρει για να μιλάμε;
-
Αγγλικά ξέρεις;
Για να σε βοηθήσω στις εκλογές του '09 η αντιπολίτευση είχε 140 έδρες από 56% των ψήφων. Αρκετά περισσότερα από το 'ούτε το 1/3 των εδρών'.
Επίσης σε ποιές εκλογές είχε η opposition 60% και πάνω εκτός από τις τελευταίες;
Μήπως να γραφτείς σε καμία 'διάπλαση των παίδων' για ενήλικες; -
Στις βουλευτικες εκλογες του 2010 στη Βενεζουελα , το κομμα του Τσαβεζ πηρε το 46,62% των ψηφων και 98 (στις 165) εδρες δλδ ποσοστο εδρων 59,39%.
Στις βουλευτικες εκλογες του 2012 (Ιουνιος) στην Ελλαδα , η ΝΔ του Σαμαρα πηρε το 29,66% των ψηφων και 129 (στις 300) εδρες δλδ ποσοστο εδρων 43%.
Αριθμητικη ξερεις ? Ποια ειναι η αναλογια ?
To 2009 δεν εγιναν εκλογες στη Βενεζουελα. Βουλευτικες εγιναν το 2010 και προεδρικες το 2012.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και στην Ελλάδα ακόμα ελπίζουν για την Κομουνιστική εποποιία...Ρε παιδιά... γιατί χαραμίζεται το ταλέντο σας στην φασιστική Ελλάδα... Άντε προς Κούβα μεριά ... εκεί όπου υπάρχει ο παράδεισος του υπαρκτού σοσιαλισμού να μαζέψετε και τα καπνά...
+'Aρης Σπηλιωτόπουλος - Αργύρης Ντινόπουλος - 'Αδωνις Γεωργιάδης Χ 1000
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
@infinityΣτις βουλευτικες εκλογες του 2010 στη Βενεζουελα , το κομμα του Τσαβεζ πηρε το 46,62% των ψηφων και 98 (στις 165) εδρες δλδ ποσοστο εδρων 59,39%.
Στις βουλευτικες εκλογες του 2012 (Ιουνιος) στην Ελλαδα , η ΝΔ του Σαμαρα πηρε το 29,66% των ψηφων και 129 (στις 300) εδρες δλδ ποσοστο εδρων 43%.
To 2009 δεν εγιναν εκλογες στη Βενεζουελα. Βουλευτικες εγιναν το 2010 και προεδρικες το 2012.
Καταρχήν οι εκλογές σε χούντα τριτοκοσμικής χώρας είναι ανέκδοτο.
Εκτός από αυτό μου πετάς 2 εκλογικά αποτελέσματα χωρίς να αναφέρεις και τι εκλογικό σύστημα υπάρχει σε κάθε χώρα. -
+ΜEGA Channel
-
Στις βουλευτικες εκλογες του 2010 στη Βενεζουελα , το κομμα του Τσαβεζ πηρε το 46,62% των ψηφων και 98 (στις 165) εδρες δλδ ποσοστο εδρων 59,39%.
Εκτός από αυτό μου πετάς 2 εκλογικά αποτελέσματα χωρίς να αναφέρεις και τι εκλογικό σύστημα υπάρχει σε κάθε χώρα.Απλα απαντησα στις παπαριες που γραφεις και υιοθετεις. Δεν εκανα αναλυση των εκλογικων συστηματων (γιατι δεν ξερω το εκλογικο συστημα στη Βενεζουελα, το ποσοστο των ψηφων και των αντιστοιχων εδρων ειναι ενδεικτικα του καθε εκλογικου συστηματος , περιμενω την αναλυση απο σενα ). Ουτε την αποψη μου για τον Τσαβεζ εγραψα (αν και οταν θελησω θα το κανω).
Τελικα, αριθμητικη ξερεις ?
Γιατι το καθεστως στη Βενεζουελα ειναι χουντα ?
-
Τις παπαριές δεν τις έγραψα εγώ, αλλά κάποιος που κατάγεται από εκεί, αλλά εσύ και άλλοι σύντροφοί σου χρυσαυγίτες που ούτε ξέρετε που πέφτει στο χάρτη η βενεζουέλα γνωρίζετε όλη την αλήθεια για τη χώρα.
Που να μάθω αριθμητική ρε μάστορα; Μακάρι να ζούσα στη βενεζουέλα να μορφωθώ και εγώ λιγάκι.
ps. Είσαι τόσο ανόητος που συγκρίνεις αριθμούς που δεν ξέρεις από που προκύπτουν;
-
Τις παπαριές δεν τις έγραψα εγώ, αλλά κάποιος που κατάγεται από εκεί, αλλά εσύ και άλλοι σύντροφοί σου χρυσαυγίτες που ούτε ξέρετε που πέφτει στο χάρτη η βενεζουέλα γνωρίζετε όλη την αλήθεια για τη χώρα.Που να μάθω αριθμητική ρε μάστορα; Μακάρι να ζούσα στη βενεζουέλα να μορφωθώ και εγώ λιγάκι.
ps. Είσαι τόσο ανόητος που συγκρίνεις αριθμούς που δεν ξέρεις από που προκύπτουν;
Συνεχιζεις τις παπαριες. Ρε κεφαλα (ποιες αληθειες και 'που πεφτει στο χαρτη η βενεζουελα' ? ) , απλο ειναι. Το χ ποσοστο επι των ψηφων αντιστοιχει σε ψ ποσοσστο επι των εδρων. Τι σχεση εχει το απο που προκυπτει ακριβως ?
Αναφερθηκες , υιοθετωντας αυτα που εγραψε καποιος βενεζουελανος, στα ποσοστα ψηφων και αντιστοιχων εδρων. Σου παρεθεσα τα αντιστοιχα των τελευταιων εκλογων στην Ελλαδα.
Εγω χρυσαυγιτης ? Ντιπ δε σου κοβει ?
-
Να φανταστω ινφινιτυ οτι αν ησουν στην βενεζουελα, θα κουοταριζες το unfollow για την ΧΟΥΝΤΑ στην ελλαδα
Πραξικοπημα για την ανατροπη του τσαβες εγινε παντως, οχι για την εγκαθιδριση του καθεστωτος του, αλλα αυτο το ξερεις φανταζομαι.
-
Αυτός που έγραψε το κείμενο είπε ότι ακόμη και αν η αντιπολίτευση πάρει το 51% των ψήφων δεν παίρνει ούτε το 1/3 των εδρών. Μόνο αυτό.
Αυτά που γράφεις εσύ είναι άσχετα.Επίσης και οι αριθμοί που πετάς είναι άκυροι. Και με 10% ένα κόμμα μπορεί να πάρει το 80% των εδρών. Αρκεί τα περισσότερα κόμματα να έχουν κάτω από 3% αλλά συνολικά να μαζεύουν μεγάλο ποσοστό.
Για αρχή μάθε πως βγαίνουν οι έδρες και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε.Τέλος για να υποστηρίζεις τον τσάβεζ, φαντάστηκα ότι θα σε γοητεύει και ο μιχαλολιάκος.
-
Αυτός που έγραψε το κείμενο είπε ότι ακόμη και αν η αντιπολίτευση πάρει το 51% των ψήφων δεν παίρνει ούτε το 1/3 των εδρών. Μόνο αυτό.
Αυτά που γράφεις εσύ είναι άσχετα.Επίσης και οι αριθμοί που πετάς είναι άκυροι. Και με 10% ένα κόμμα μπορεί να πάρει το 80% των εδρών. Αρκεί τα περισσότερα κόμματα να έχουν κάτω από 3% αλλά συνολικά να μαζεύουν μεγάλο ποσοστό.
Για αρχή μάθε πως βγαίνουν οι έδρες και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε.Τέλος για να υποστηρίζεις τον τσάβεζ, φαντάστηκα ότι θα σε γοητεύει και ο μιχαλολιάκος.
Το διδακτικο υφος (Για αρχή μάθε...) ειναι μαλακια , πολυ δε περισσοτερο οταν γραφεις μαλακιες.
Αντε φτυσε τα μπουτια σου να κανεις τσουληθρα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πραξικοπημα για την ανατροπη του τσαβες εγινε παντως, οχι για την εγκαθιδριση του καθεστωτος του, αλλα αυτο το ξερεις φανταζομαι.
Βενεζουέλα είναι τι περιμένεις. Δεν έχουν ούτε δημοκρατική συνείδηση, ούτε παιδεία γενικότερα. Δεν έχει νόημα να κρίνουμε αυτό το μπάχαλο με τον δικό μας τρόπο ζωής.
-
Ε ναι, δεν είναι και Νικαράγουα
-
Ο χρήστης pankalos έγραψε:
+ΜEGA Channel
- Pretendέρης + Πορδοσάλτε
-
Φοβερός δικτάτορας αυτός ο Τσάβεζ ρε παιδί μου, δεν έκανε τα χατήρια του κατεστημένου στην Βενεζουέλα. Τσ τσ τσ...
-
Ναι, καλά. Κ εγώ, αν μου άπλωναν τα χέρια τους νίτσες θα τα φιλούσα, αν ερχόταν κοντά η θείτσα του σαμ κ ο μπάρμπας του μπένι θ' άπλωνα το χέρι να τους κρατήσω μακριά.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ναι, καλά. Κ εγώ, αν μου άπλωναν τα χέρια τους νίτσες θα τα φιλούσα, αν ερχόταν κοντά η θείτσα του σαμ κ ο μπάρμπας του μπένι θ' άπλωνα το χέρι να τους κρατήσω μακριά.(Nexus + Tapatalk)
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]