-
Ο επίσημος σωματοφύλακας του Ρώσου πρεσβευτή δεν ήταν αυτός;
Στα βίντεο αυτός ο τύπος φαίνεται να στέκεται πίσω από τον Ρώσο σαν σωματοφύλακας που 'παρατηρεί' και προσέχει την ασφάλεια του Ρώσου.
Υπήρχε ποτέ περίπτωση πίσω από το Ρώσο πρεσβευτή να μην κοντοστέκεται ο επίσημος Τούρκος σωματοφύλακας που θα έβαζε το επίσημο Τουρκικό κράτος, αφού δεν υπήρχε Ρώσος;
-
Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση που πυροβολεί τον πρέσβη και μετά περιφέρεται αριστερά και δεξιά, μιλάει, κουνάει το όπλο σα να μην βρίσκεται κανείς άλλος στο δωμάτιο. Μα να μην υπάρχει μέσα στην αίθουσα κανένας άλλος/ άλλοι αστυνομικοί/ ασφαλίτες να τον ξαπλώσουν κάτω? Προσέξτε, μιλάμε για Ρώσο αξιωματούχο, όχι για κανένα τυχαίο.
Λίγο ακόμα και το παλικάρι θα είχε φτιάξει φραπέ, θα είχε παραγγείλει 3 με γύρο με πολύ τζατζίκι και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο.
Κι ο Πούτιν ... ψύχραιμος...
Πολύ ύποπτα αυτά... -
Εννοείται ότι ήταν στημένο επίσημα. Όπως και πολλά άλλα.
Εγώ πριν πολλά-πολλά ποστ έλεγα ότι ο σουλτάνος θα σέρνει τον Ρώσο, αλλά τότε μου έλεγαν ότι οι Ρώσοι δεν θα αφήσουν αναπάντητες τις καταστάσεις.
Το βλέπουμε. Ο Ρώσος Πρέσβης δολοφονήθηκε σε τηλεοπτικό σόου με κάμερες, όμορφες φωτογραφίες, διαγγέλματα εκτελεστή που επίσημα ήταν εκεί...
Και τώρα πολλοί συμπεριφέρονται σαν να δολοφονήθηκε ο καθαριστής της Πρεσβείας κατά λάθος από αδέσποτη σφαίρα κυνηγού που κυνηγούσε τούρκικες γαλοπούλες...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο επίσημος σωματοφύλακας του Ρώσου πρεσβευτή δεν ήταν αυτός;Στα βίντεο αυτός ο τύπος φαίνεται να στέκεται πίσω από τον Ρώσο σαν σωματοφύλακας που 'παρατηρεί' και προσέχει την ασφάλεια του Ρώσου.
Υπήρχε ποτέ περίπτωση πίσω από το Ρώσο πρεσβευτή να μην κοντοστέκεται ο επίσημος Τούρκος σωματοφύλακας που θα έβαζε το επίσημο Τουρκικό κράτος, αφού δεν υπήρχε Ρώσος;
Όχι δεν ήταν ο σωματοφύλακάς του. Μπήκε στην αίθουσα και πήγε εκεί παριστάνοντας τον φρούρο. Δεν ήταν σε υπηρεσία και υπηρετούσε σε άλλη υπηρεσία, όχι στη φύλαξη VIP. Μην πλάθεις ιστορίες που δεν υπάρχουν. Φονταμενταλιστής ήταν και έρχεται σε ακατάλληλη στιγμή, την ώρα που οι Τούρκοι ήθελαν προσέγγιση με την Μόσχα.
-
Εγώ πλάθω ιστορίες; Πλάκα μας κάνεις;
Ο τύπος ήταν πίσω από το Ρώσο Πρέσβη με την κάμερα φάτσα. Εγώ τον έβαλα εκεί;
Παριστάνοντας τον φρουρό. Καλό...
-
Δεν τα λέω εγώ, οι επίσημες ανακοινώσεις το λένε. Ο Λιάτσος από τη Μόσχα είπε ότι ο Πρέσβης δεν είχε φρουρά και ήταν μια απλή φωτογραφική έκθεση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για πείτε απόψεις.
Ο Πούτιν θα αντιδράσει ή ο Σουλτάνος θα αρχίσει πάλι τις 'κορώνες' και τα 'νταηλίκια' ;Ρητορικό το ερώτημα, ε;
-
Μπορεί κανείς να πει με σιγουριά τί θα γίνει? Όποιος προβλέψει τί θα γίνει να πάει να παίξει τζόκερ. Πολύ ύποπτο που ο Πούτιν βγήκε και είπε στο περίπου ότι παραμένει φίλος με την Τουρκία. Τον έχει πιάσει ο 'σουλτάνος' από τα απαυτά και τον κρατάει καλά ή απλά μπλοφάρει για να κερδίσει χρόνο και το παίζει 'κούλ'
Από αυτά που διαβάζω δεξιά αριστερά πάντως βγαίνει ότι ο Τουρκικός τουρισμός έχει χτυπηθεί άσχημα γενικά. Οι Ρώσοι πολίτες ειδικότερα δείχνουν εξαγριωμένοι με τους Τούρκους. Είμαι σίγουρος όμως ότι τέτοια θέματα είναι δευτερεύοντα. Παίζονται άλλα, μεγαλύτερα συμφέροντα.
-
Οι Τούρκοι έχουν έναν παράφρονα ηγέτη, οι Ρώσοι έναν τσάμπα μάγκα.
Η συνέχεια (στις κωλοτούμπες) θα είναι μάλλον βαρετή, όμως.... -
Περί Πούτιν:
The world's most powerful person for four years running, Russia's president has exerted his country's influence in nearly every corner of the globe; from the motherland to Syria to the U.S. presidential elections, Putin continues to get what he wants. Unconstrained by conventional global norms, his reach has magnified in recent years. In 2016 Russian hackers were accused of tapping into email accounts owned by members of the U.S. Democratic Party in a bid to aid the campaign of Donald Trump, who has regularly praised Putin's leadership style. The Kremlin denies the charges, and President-elect Trump has also dismissed the possibility of outsiders tampering in the election, despite a reported CIA memo suggesting otherwise. Either way, with a likely ally entering the White House, Putin's power may go largely unchecked for years to come.
http://www.forbes.com/profile/vladimir-putin/Όποιος νομίζει ότι ξεκινάνε πόλεμοι επειδή ένας τρελός σκότωσε έναν διπλωμάτη μάλλον δεν έχει καταλάβει τι συμφέροντα παίζονται. Ο πόλεμος για μια δολοφονία είναι πάντα αφορμή, όχι αιτία. Και πόλεμο κατά ποιού; Ο δολοφόνος έλεγε για Χαλέπι και Συρία. Μα οι Ρώσοι ήδη εκεί τους έχουν πάρει φαλάγγι. Τώρα έχουν ακόμα καλύτερη δικαιολογία και το ίδιο και ο Ερντογάν ώστε να τα ρίξει στον Γκιουλέν πάλι.
Αμερικανοί αναλυτές έλεγαν ότι χαμένη από αυτό βγαίνει η Αμερική διότι θα αναγκαστεί να δώσει τον Γκιουλέν στον Ερντογάν, ειδεμή κινδυνεύει να περάσει η Τουρκία στην σφαίρα επιρροής της Μόσχας.
-
1)Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ .2)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ' ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
3)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ...ΠΕΡΙΕΡΓΑ....ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΕ.
4)Η ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΡΩΣΟ-ΣΥΡΙΑΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ , Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ Η ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ 'ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΑΛ ΜΠΑΜΠ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...
5)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΣΑΤΡΑΠΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ. **ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. **ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ **ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ...**ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ.
6)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΕΡΑΤ ΑΛΜΠΑΥΡΑΚ. ΑΛΛΩΣΤΕ 57.000 ΑΠΟ ΤΑ WIKILEAKS ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΠΑΡΑΝΟΜΟ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΥΣΟΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ Η ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ...ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ (ΑΚΑΡ-ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΚΑ) ΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.....ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΚΛΠ .Δημοσιεύτηκε σε: ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ
-
Ο σουλτάνος το έχει πιάσει το νόημα...
**Ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη ήταν στην ομάδα προστασίας του Ερντογάν από τον Ιούλιο **
Οκτώ φορές έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.
...
Ο δράστης, ο οποίος ανήκε στην αστυνομική διεύθυνση της τουρκικής πρωτεύουσας και τα τελευταία 2,5 χρόνια υπηρετούσε σε μια μονάδα αντιμετώπισης ταραχών, βρισκόταν σε υπηρεσία σε οκτώ εκδηλώσεις στις οποίες είχε παραστεί ο Ερντογάν από τον Ιούλιο κι έπειτα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet...http://www.iefimerida.gr/news/308693/o- ... ton-ioylio
-
Τι ακριβώς μπορούμε να εξάγουμε από το παραπάνω, εκτός του ότι ο δράστης ήταν ένας από τους χιλιάδες αστυφύλακες (ούτε καν Αξκος δηλαδή), όπου ήταν σε υπηρεσία σε κάποιες από τις άπειρες εμφανίσεις του Ερντογάν;
-
Ο καθένας μπορεί να εξάγει ή να εισάγει ότι θέλει.
-
Άποψή μου είναι ότι έχοντας έναν δράστη σε ένα άδειο κτίριο, αν δεν θέλει να αυτοπυροβοληθεί και να σκοτωθεί, απλά τον τραυματίζεις και τον συλλαμβάνεις μιας και δεν υπάρχει κίνδυνος για πολίτες κτλπ κτλπ
Παραείναι εύκολο και βολικό να τον σκοτώσεις ώστε να μην ανακριθεί.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Άποψή μου είναι ότι έχοντας έναν δράστη σε ένα άδειο κτίριο, αν δεν θέλει να αυτοπυροβοληθεί και να σκοτωθεί, απλά τον τραυματίζεις και τον συλλαμβάνεις μιας και δεν υπάρχει κίνδυνος για πολίτες κτλπ κτλπΠαραείναι εύκολο και βολικό να τον σκοτώσεις ώστε να μην ανακριθεί.
+άπειρο
-
Πούτιν: «Η δολοφονία του πρέσβη, με έκανε να πιστέψω πως δεν έριξε ο Ερντογάν το αεροπλάνο μας»
http://www.newsfish.gr/diethni/85267/po ... oplano-mas
...αφιερωμένο εξαιρετικά -
Είναι φανερό ότι ο Absolut θέλει την Τουρκία κοντά του για να 'κοντράρει' την ΕΕ, τον Ντόνανλτ και την Κίνα...
Οπότε με βάση αυτό, ο Σουλτάν θα τον χορεύει στο ταψί... Αμφίδρομα συμφέροντα. -
Ο Πούτιν έσωσε τον Ερντογάν από το πραξικόπημα, οπότε ο χορευτής είναι ο Τούρκος! Ο Ταγιπ άλλωστε παρακαλούσε να τα ξαναβρούνε μετά την ιστορία με το αεροπλάνο.
-
ΥΠΕΞ Σερβίας: Κάναμε λάθος που αναγνωρίσαμε τη «Μακεδονία»
*Η Σερβία έκανε λάθος όταν αναγνώρισε τη χώρα αυτή με το συνταγματικό της όνομα (Δημοκρατία της Μακεδονίας), δεδομένου ότι τα Σκόπια αναγνώρισαν αργότερα το Κόσοβο ως ανεξάρτητο, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς.
Σε εφ όλης της ύλης συνέντευξή του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Beta, ο κ. Ντάντιτς έκανε λόγο για «μεγάλο λάθος» από την πλευρά της Σερβίας και εξήγησε: «Όλη η Ευρώπη και ο κόσμος χρησιμοποιούν το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM), ενώ εμείς δώσαμε ένα χαστούκι στους αδελφούς μας, τους Έλληνες, και τώρα περιμένουμε να μην αναγνωρίσουν το Κόσοβο- ενώ εμείς αναγνωρίσαμε τη Μακεδονία προσβάλλοντας τους Έλληνες και αυτοί (τα Σκόπια) ψηφίζουν πάντα υπέρ του Κοσόβου. Θα πρέπει να πω ότι υπήρξαμε ανόητοι. Για να χρησιμοποιήσω έναν μη διπλωματικό όρο».
Ο κ. Ντάτσιτς είπε ακόμη στην ίδια συνέντευξη, ότι το Βελιγράδι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα της ΠΓΔΜ στις διμερείς σχέσεις με τα Σκόπια, αλλά πολυμερώς το όνομα που χρησιμοποιεί η ΕΕ, τα Ηνωμένα Έθνη κ.ά. για τη χώρα αυτή, δηλαδή FYROM.*
http://www.koutipandoras.gr/article/ype-serbias-kaname-laoos-poy-anagnwrisame-th-makedonia
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]