-
καλησπερα σας .
αλλαξα σε Ford fiesta courier τον εξωτερικο ιμαντα 6pk
η ford δεινει ενα κωδικο ανταλακτικου με αυτον τον κωδικο εψαξα στο εμποριο και βρικα μηκη ιμαντα απο 1675 μεχρι 1687 .
εγω εβαλα τον 1685 αλλα μετα απο καπιες στροφες τσιριζει. πεζει ρολο το μηκος ή η ποιοτιτα του υλικου;;
καποιος μου ειπε να τον ψεκασω με σπρεϋ σηλικονης.( το εκανα αλλα μετα απο λιγο παλη σφυραει)
τιαλλο μπορουμε να κανουμε;;;ευχαριστω εκ τον προτερων
-
καλησπερα σας .
η ford δεινει ενα κωδικο ανταλακτικου με αυτον τον κωδικο εψαξα στο εμποριο και βρικα μηκη ιμαντα απο 1675 μεχρι 1687 .
εγω εβαλα τον 1685 αλλα μετα απο καπιες στροφες τσιριζει. πεζει ρολο το μηκος ή η ποιοτιτα του υλικου;;
καποιος μου ειπε να τον ψεκασω με σπρεϋ σηλικονης.( το εκανα αλλα μετα απο λιγο παλη σφυραει)
-
καλησπερα σας .
-
καταρχας δε ξερω αλλα και δε μου ακουγεται σωστη κινηση που εβαλες σπρευ στον ιμαντα.
κατα δευτερον τον ιμαντα τον αλλαξες σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της ford? αν ναι εχεις εγγυηση και μπορεις να πας να τους το αναφερεις μπορει αυτοι να κανανε καμια βλακεια. εχεις δικαιωμα αλλαγης του ανταλακτικου χωρις να πληρωσεις.
-
χριαζεται ακομη λιγο τεντωμα
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
χριαζεται ακομη λιγο τεντωμααυτοματος τεντωτηρας ειναι αρα λιγω ποιο μηκρος ιμαντας;;;
-
Χωρίς να ξέρω το θορυβο , θεωρητικά μέχρι να πατήσει ο ιμάντας αν ειναι καινουργιος μπορει να κάνει κάποιο σφύριγμα.
-
σε ιμαντα δυναμου ο 6pk δυσκολα να χασει, σε νουμερο εισαι μεσα στις προδιαγραφες μηπως ο αυτοματος τεντωτηρας ''ξεχαρβαλωσε'' και δεν τον τεντωνει οσο χρειαζεται...
απο θεμα μαρκας gates, dayco, continental, skf, febi, ειναι επωνυμα δεν εχουν δημιουργησει ποτε καποιο προβλημα
αν θελεις δοκιμασε ενα νουμερο μικροτερο ιμαντα -
και ο τεντωτηρας ειναι κενουριος της ΙΝΑ και αυτος αγορασμενος με τον γνισιο κωδικο ανταλακτικου ο ιμαντας ειναι Gates
-
εξαιρετικος συνδυασμος, δωστου λιγο χρονο ακομη μηπως στρωσει
-
Και σε εξωτερικο συνεργειο τα ανταλλακτικα εχουν εγγυηση.
-
δυστιχος δεν σταματισε απο μονο του !
σταματαει για κανα τριημερο με μια τεχνικη που μου ειπανε αλλα μετα παλι τσιριζει πανω απο 2500 με 3000 στροφες,
μαλων θα παω να μου τον αλαξουνε και ισως βαλω ενα νουμερο κατω -
Όποτε άλλαξα αυτόν τον ιμάντα θόρυβο δε μου έκανε....
-
Τελικα αλλαξα τον ιμαντα πιγα σε 1678 απο 1685 και ηρθε κουτι και το τεντοτηρι (αυτοματο) ειναι τωρα στην μεση της διαδρομης χωρις εντωνη εως μηδαμινη παληνδρομιση ...
Σφυριγμα- πατηναρισμα;;; ιμαντα