-
Μια βδομαδούλα ακόμα και ανοίγω θεματάκι για συζήτηση
-
-
-
Αναμένουμε δυνατή ανταπόκριση.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Με μια συνδρομή στον τραπεζικό μου λογαριασμό όλα γίνονται . Δέχομαι και group buy
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με μια συνδρομή στον τραπεζικό μου λογαριασμό όλα γίνονται . Δέχομαι και group buy
Πολύ ευχαρίστως, αλλά μόνο αν παρουσιάσουν Α100 με 900αρη Tce
-
Ούτε μια επίσκεψη δεν θ' αξιωθώ να κάνω ποτέ στην έκθεση, γ@μώ την κρίση !!!!!
Υ.Γ. : διόρθωσε τον τόνο στο θέμα και να επανέλθεις με φωτο-ανταπόκριση !!
-
50€ η φωτό κοστίζει , ο αριθμός λογ είναι [spoiler:37df245t]ΙΒΑΝ *****************[/spoiler:37df245t]
-
Στρ (ΤΘ) Θωμά Μαντζα****, διατάσσεσαι όπως πραγματοποιήσεις καταδρομική ενέργεια κατά του Υψώματα ΑΣΤΗΡ, Κωδική Ονομασία 'FERRARI' και φωτογραφίσεις τις εχθρικές θέσεις λεπτομερώς. Ιδιαιτέρως δε πρέπει να προσεγγίσεις εκ του σύνεγγυς την θέση 'F150' και να εμπλακείς σε εκκαθαριστικές ενέργειες και να αναφέρεις αρμοδίως!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στρ (ΤΘ) Θωμά Μαντζα****, διατάσσεσαι όπως πραγματοποιήσεις καταδρομική ενέργεια κατά του Υψώματα ΑΣΤΗΡ, Κωδική Ονομασία 'FERRARI' και φωτογραφίσεις τις εχθρικές θέσεις λεπτομερώς. Ιδιαιτέρως δε πρέπει να προσεγγίσεις εκ του σύνεγγυς την θέση 'F150' και να εμπλακείς σε εκκαθαριστικές ενέργειες και να αναφέρεις αρμοδίως!!!Κύριε Επίλαρχε έχω την τιμή να σας αναφέρω πως εκείνες τις ημέρες θα βρίσκομαι σε άδεια
-
Μάλλον Mangiafin θα τον αποκαλούμε πλέον ... Ολίγη από ιταλικά (mangiare= ) συν το fin (du temps) για το ελλάντα για τον Θωμάκο, όπως δηλαδή αρμόζει σ' έναν σωστό 'ελβετό' !
Τώρα που το σκέφτομαι, και το Mangiafini καλό μου φαίνεται ...
-
και εισιτήριο εισόδου για μία ημέρα 16 CHF, δηλαδή 13 ευρώ!
-
Θα κάνω κι εγώ, πρώτα ο Θεός, ένα όνειρο πραγματικότητα και θα δώσω το 'παρών' στην Έκθεση το Σάββατο 9 Μάρτη!
-
Ωχ ωχ μαζευόμαστε πολλοί. Εγώ δεν ξέρω πότε θα πάω όμως
Η πληροφορίες μου λένε πως τα καλύτερα μοντέλα είναι στα περίπτερα Alfa Romeo-Fiat -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στρ (ΤΘ) Θωμά Μαντζα****, διατάσσεσαι όπως πραγματοποιήσεις καταδρομική ενέργεια κατά του Υψώματα ΑΣΤΗΡ, Κωδική Ονομασία 'FERRARI' και φωτογραφίσεις τις εχθρικές θέσεις λεπτομερώς. Ιδιαιτέρως δε πρέπει να προσεγγίσεις εκ του σύνεγγυς την θέση 'F150' και να εμπλακείς σε εκκαθαριστικές ενέργειες και να αναφέρεις αρμοδίως!!!
Κύριε Επίλαρχε έχω την τιμή να σας αναφέρω πως εκείνες τις ημέρες θα βρίσκομαι σε άδεια
Η άδεια σου ακυρούται. Θα εκτελέσεις και ακολούθως θα αναφέρεις προβλεπόμενα.
-
Και εγω γουσταρα να κατεβω αλλα τα οικονομικα μου ειναι σκατα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κύριε Επίλαρχε έχω την τιμή να σας αναφέρω πως εκείνες τις ημέρες θα βρίσκομαι σε άδεια
Η άδεια σου ακυρούται. Θα εκτελέσεις και ακολούθως θα αναφέρεις προβλεπόμενα.
Άμα το μοντέλο είναι καλό, (το κορίτσι, όχι το αμάξι ) θα φωτογραφίσω και κάτω απο την φούστα
-
Έχουν αρχίσει ήδη και διαρρέουν φωτό από την Έκθεση.. Μη χαλάτε τη μαγεία ρε, θέλω να τα δω εκεί πρώτη φορά!
-
Εγώ σκοπεύω να πάω και το Σάββατο 9/03 μοιάζει πολύ βολική ημερομηνία (εκτός απροόπτου).
Εάν βολεύει και άλλους μπορούμε να κανονίσουμε ομαδική καταδρομή
Λεπτομέρειες με pm -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Εγώ σκοπεύω να πάω και το Σάββατο 9/03 μοιάζει πολύ βολική ημερομηνία (εκτός απροόπτου).
Εάν βολεύει και άλλους μπορούμε να κανονίσουμε ομαδική καταδρομή
Λεπτομέρειες με pmΑν δεν έχω καμιά εκπαίδευση μέσα για Σάββατο κύριοι . Να δούμε τα μοντέλα και τα Μέρκ! Πέρασα χθές απο την αντ/πία της Μέρκ στην Γενέυη και προσκύνησα .
viewtopic.php?f=11&t=53393 Δείτε εδώ κύριοι
Διεθνής Έκθεση Γενέυης