-
Σικάγο την λένε μόνο στην Θεσσαλία από ότι ξέρω. Ουγγαρέζα την λέμε στο βόρεια. Αθήνα δεν την ξέρουν καν...
-
Ουγγαρεζα την λεω κι εγω και καταλαβαινουν χωρις περιπτωση λαθους παντου, δεν ξερω πως την λενε οι αλλοι γενικα. Την εχω ακουσει και Βουδαπεστης βεβαια.
-
Βουδαπεστης απο την 17, την έμαθα πριν καμμια 25αρια χρονια. Η γεύση και η γνώση μοιράζονταν απο παλια.
Τώρα πως, το να ξέρεις εσυ τη Βουδαπεστης ενω αλλοι οχι, αφηνει ενα αίσθημα ανωτεροτητας... άλλο θέμα ... -
Στην Αθηνα την είχα ακούσει Βουδαπέστης για να εχω την εύλογη απορία: 'Τη Ρωσικη τη λέτε Μόσχας ή υπάρχει εξαίρεση';
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην Αθηνα την είχα ακούσει Βουδαπέστης για να εχω την εύλογη απορία: 'Τη Ρωσικη τη λέτε Μόσχας ή υπάρχει εξαίρεση';Να σαι καλα, δροσιστηκαμε.
Δεν ξέρω πως ακριβώς να σου απαντήσω. Συνήθως, λέω κάτι οπως μου το λένε, οπως μου το μαθαίνουν, οπως το διαβάζω πως γράφεται. Ανάλογα. Για το 'Βουδαπεστης', εκτιμώ πως κάποιος στην 17, αποφάσισε. Πάνω στην αφέλεια του, δεν πρέπει να σκέφτηκε οτι κάποιος θα έκανε τέτοια λογοπαιγνια.
Επειδη εισαι και εξυπνιδης, πες μας και τη συμπρωτεύουσα της Ουγγαρίας. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σικάγο την λένε μόνο στην Θεσσαλία από ότι ξέρω. Ουγγαρέζα την λέμε στο βόρεια. Αθήνα δεν την ξέρουν καν...Καμιά φορά απορώ σε ποια Αθήνα έχεις πάει.
-
Ρώσικη σαλάτα στην Ελλάδα Ρώσικη σαλάτα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σικάγο την λένε μόνο στην Θεσσαλία από ότι ξέρω. Ουγγαρέζα την λέμε στο βόρεια. Αθήνα δεν την ξέρουν καν...
Καμιά φορά απορώ σε ποια Αθήνα έχεις πάει.
Έχει πάει Αθήνα με το google street view
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Επειδη εισαι και εξυπνιδης, πες μας και τη συμπρωτεύουσα της Ουγγαρίας.Θεσσαλονίκη. Μία είναι η συμπρωτεύουσα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επειδη εισαι και εξυπνιδης, πες μας και τη συμπρωτεύουσα της Ουγγαρίας.
Θεσσαλονίκη. Μία είναι η συμπρωτεύουσα
Ωραίος
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Ρώσικη σαλάτα στην Ελλάδα Ρώσικη σαλάταΔιαφορετική από την 'Ολιβιέ' εννοείς μάλλον!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καμιά φορά απορώ σε ποια Αθήνα έχεις πάει.
Σε αυτήν που έχει την ΣΣΕ στην Βάρη και λίγο μετά είναι τα ωραία προφιτερόλ. Στις Αθήνες της Αμερικής δεν έχω πάει.
Σοβαρά τώρα, οι εμπειρίες μου είναι πριν από πολλά χρόνια οπότε ίσως πολλά άλλαξαν από τότε. Πριν από 15 χρόνια όμως στα συνηθισμένα γυράδικα (σουβλατζίδικα που τα λέτε εσείς) δεν είχε ούτε πάπρικα, ούτε ρώσικη, ούτε ουγγαρέζα. Τζατζίκι, μαγιονέζα άντε και τυροκαφτερή έβρισκες. Στα σούπερ μάρκετ όμως έβρισκες συσκευασμένα τα πάντα σχεδόν. Φαντάζομαι και σε διάφορα ντελικατέσεν το ίδιο αλλά δεν το έψαξα. Μέχρι και το 2008 όμως που κατέβαινα τακτικά Αθήνα (κάθε 15 μέρες το λιγότερο) δεν έβλεπα στα ταχυφαγεία την ποικιλία σε αλοιφές που έχει εδώ.Στην Αθήνα πάντως παραδεχόμουν τα Τούρκικα!!!
Έχει πάει Αθήνα με το google street view
Ναι πασά μου. Εξωτικός προορισμός εξάλλου, χιλιάδες μίλια μακριά.
κάποιος στην 17
Το λες και το ξαναλές... τι είναι αυτή η 17 όμως; Όπως λέμε Downing 10?
-
Αλεξανδρε ακομα στην αθηνα τα σουβλατζηδικα δεν εχουν ουγγαρεζα (ειδικα εδω γυρω , ευτυχως, το ωραιο προφιτερολ παραμενει ομως ) , ομως την ουγγαρεζα τη ξερουμε
ολες τις 'σαλατες' που για καποιο απροσδιοριστο λοφο βαζετε στα σουβλακια , τις βαζουμε σε σαντουιτς (με ψωμακι, οχι πιτα) και υπαρχουν στανταρ στα 'βρωμικα'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κάποιος στην 17
ΔεκαΕπτα, Εταιρία, οπως η ΒΕΜ που φτιαχνει κι αυτη αλοιφές. Αποκλείεται, να μην την έχουν super market πάνω ρε συ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στα 'βρωμικα'Βρώμικα δεν τρώω. Πλάκα πλάκα η τελευταία φορά που έφαγα ήταν σε μια καντίνα κάπου προς Ψυρρή, επειδή είχαν κλείσει τα γυράδικα σας. Μάλιστα τρολλάριζα την κοπέλα μου που ήταν Αθηναία για το ωράριο και για το ότι στην Θεσσαλονίκη θα τρώγαμε κυπριακή με γύρο και πάπρικα τέτοια ώρα!!!
-
μπορεί να μην έχουν αλοιφές...... έχουν όμως λάχανο - καρότο... παιδιά.....
το 17 είναι εταιρία αλοιφών
-
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
κάποιος στην 17
ΔεκαΕπτα, Εταιρία, οπως η ΒΕΜ που φτιαχνει κι αυτη αλοιφές. Αποκλείεται, να μην την έχουν super market πάνω ρε συ.
Χμ... δεν την έχω δει. Εδώ έχουν τις τοπικές εταιρείες στα σουπερ κυρίως.
ΥΓ: Στέφανε την ξέρεις κι εσύ ε; Μάλλον εγώ είμαι ο άσχετος...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
το 17 είναι εταιρία αλοιφών
Η Βιανέξ την έχει;
-
Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>