-
όλο και πιο συχνά βλέπω τη Φιατάρα και με βάζει σε σκέψεις
σήμερα ειδα κι ένα Pathfinder και το αποφάσισα: θα παλέψω να βρω κάτι αντιστοιχο
οι τιμές των ιαπωνικών είναι πιο υψηλές, το κατά ποσο δικαιολογείται βέβαια δεν το ξέρω.
τι άλλα μοντέλα υπαρχουν στην ίδια κατηγορία; (η οποία είναι...;;)
-
σήμερα ειδα κι ένα Pathfinder και το αποφάσισα: θα παλέψω να βρω κάτι αντιστοιχο
οι τιμές των ιαπωνικών είναι πιο υψηλές, το κατά ποσο δικαιολογείται βέβαια δεν το ξέρω.
-
-
-
-
τοσο χάλια δλδ;
-
Η κατηγορια του pathfinder ειναι αυτη των pick up, για μενα, αν μπορεις να βγαλεις αγροτικο ή επαγγελματικο παρε ενα τετοιο με hardtop κωστε να εχεις περισσοτερες επιλογες κ να μη σε αγχωνουν τελη, χαρατσια κλπ. (πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3322570/). Το freemont τωρα ειναι μια κατηγορια μονο του φαινεται να ειναι καλο πακετο χωροι, τετρακινηση, αυτοματο (αυτες τις 19αρες που τις σκεφτηκαν.. :/) σε καλη τιμη. Το αν θα υπαρχουν ανταλλακτικα κλπ διαθεσιμα η θα πρεπει να κλεινεις ραντεβου με αναμονη για ενα σερβις ειναι ενα θεμα εφοσον δε θα κυκλοφορησει και δεν ξερω κατα ποσο μοιραζεται μερη με αλλα μοντελα της φιατ.. εναλλακτικα δες και το κασκαι με τον 1,6 ντιζελ, ειναι βεβαια ενα 'νουμερο' μικροτερο
Οτι και να παρεις, για εκτος δρομου πρεπει να εφοδιαστεις με καταλληλα λαστιχα αναλογα των διαδρομων που θα κανεις. Αν δε βγαινεις εκτος κοιτας λαθος αυτοκινητα!
-
Freemont πετυχα πριν 2 βδομαδες στο Leroy στο Ελ. Βεν (με ιταλικες πινακιδες ). Ειναι ενα αυτοκινητο που φωναζει απο μακρια οτι ΔΕΝ ειναι Fiat . Τεραστιο, ενδιαφερον μπροστα, αχαρο πισω...
-
Range Rover Evogue. Το είδα χθές και το ερωτέυθηκα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Range Rover Evogue.Ή αλλιώς πως να πετάξεις από το παράθυρο μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Υπάρχουν άραγε αυτοκίνητα με γελοιωδέστερη αξιοπιστία απο τα Λαντ / Ρέϊντζ Ρόβερ;Εμείς πάντως αν θέλουμε να γελάσουμε βάζουμε φίλο να μας λέει ιστορίες για το Ρέϊντζ Ρόβερ του μοντ.2006 και για όσα έχει τραβήξει με τις απίθανες βλάβες του.
-
λοιπον... το οδήγησα...
-
ποιο ρε τζόμπαρε?
-
τη Φιατάρα ωρε.
-
σιγά μην είναι φιατάρα...
-
ε εντάξ Ντοτζ είναι ουσιαστικά, αλλά λίγο μετράει
ήταν το 2λιτρο ντιζελ με τα 170
με έψησε ασχημα το μπάσταρδο
σε μια στροφή ήθελε να στρίψει ένα μικρό αστικό κι όπως με είδε να έρχομαι, σταμάτησε να με περιμένει όταν καβάλησα το Σ μετά νόμισα ότι δε με έβλεπε κανείς...
-
Πες μας κι΄άλλα......
-
σβ2 βρισκω ένα με δερμάτινα, αυτόματο και 4χ4 στα 26οοο χωρίς καν να το εχω παζαρέψει.
και μηδενικά χλμ
τι λένε οι δικές σου πηγές;;
-
Η άποψή μου (αν δεν αποτελεί τρολλιά το τόπιξ ) είναι σε περίπτωση badge engineering να αγοράζεις το πρωτότυπο, οπότε πάρε καλύτερα ένα Mitsubishi Outlander.
-
γιατί τρολιά ρε;
το outlander το είδα απο κοντά και...
χωρις βεβαια να εννοώ οτι η Φιατάρα ειναι χάρμα οφθαλμών
βασικά δε μου άρεσε τπτ επάνω του. τιμές, εξοπλισμός, κινητήρες... τεσπά το απέκλεισα εξαρχης αυτο
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σβ2 βρισκω ένα με δερμάτινα, αυτόματο και 4χ4 στα 26οοο χωρίς καν να το εχω παζαρέψει.και μηδενικά χλμ
τι λένε οι δικές σου πηγές;;
ΜΛΚ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ?!!!?!!!!!!!!
Αν δε σε νοιάζει που θα γινεις κολλητάρι του Στουρνάρα... ορμα... win win και σε super τιμη!
Qashqai vs Freemont vs παλιόAudi V8