-
Καλησπέρα σε όλους στο foroum.
Ενδιαφέρομαι να πάρω μια** Mercedes B170**. Βρίσκω μοντέλα του 07-08 σε συμφέρουσες τιμές αλλά δεν γνωρίζω τίποτα όσον αφορά το κόστος συντήρησης, καθώς και μετά από 5-6 χρόνια κυκλοφορίας τι προβλήματα και τι παραξενιές έχει 'βγάλει ' το αυτοκίνητο.
Δεν έχω απαιτήσεις σε γκάζια, θέλω μόνο ασφάλεια , ποιότητα κύλισης και χώρους για το μωράκι μου που το περιμένω σε λίγους μήνες!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά! -
Ενδιαφέρομαι να πάρω μια** Mercedes B170**. Βρίσκω μοντέλα του 07-08 σε συμφέρουσες τιμές αλλά δεν γνωρίζω τίποτα όσον αφορά το κόστος συντήρησης, καθώς και μετά από 5-6 χρόνια κυκλοφορίας τι προβλήματα και τι παραξενιές έχει 'βγάλει ' το αυτοκίνητο.
Δεν έχω απαιτήσεις σε γκάζια, θέλω μόνο ασφάλεια , ποιότητα κύλισης και χώρους για το μωράκι μου που το περιμένω σε λίγους μήνες!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά! -
Δεν εχω ακουσει-διαβασει κατι ασχημο για την αξιοπιστια της σειρας Β, ισα ισα λενε τα καλυτερα, σε αντιθεση με τις πιο παληες της σειρας Α. Θα το επαιρνα, ανετα, αν ψαχνομουν σαυτην την κατηγορια.
Τωρα γκαζια μην περιμενεις θαυματα απο οτι λενε.
ασφαλεια-κυλιση-χωρους ςξαιρετικη (παλι απο οτι λενε)να πουν οι εχοντες
-
Γραψου σε κανενα mercedes forum ή club. Θα βρεις πιο ευκολα τις απαντησεις που ψαχνεις!
-
Το κόστος συντήρησης εξαρτάται από το συνεργείο. Αν πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία, δε φεύγεις με λιγότερα από 200 ευρώ, ακόμη και για μια καλημέρα να μπεις. Αν πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο/εξειδικευμένο, εφόσον θα είσαι και εκτός εγγύησης και δε θα έχει νόημα η αντιπροσωπεία, το κόστος θέλω να πιστεύω (δεν το έχω πάει ακόμη εκτός αντιπροσωπείας γιατί είχα εγγύηση) δε θα είναι υψηλό.
Από ζημιές, εγώ μέχρι τώρα (38.000Km, 4 χρόνια) δεν είχα το παραμικρό.
Το πουλάω, ενδιαφέρεσαι;p.s. Με το καλό να δεχτείτε το μωράκι σας
-
στη μερσεντες δεν εχουν αναφερθει πολλα περιστατιτα ελατωματικων σειρων (εως και καθολου) ειναι μαρκα που προσεχει τα αυτοκινητα της.
λαδια και σερβις δε θα σου πανε πολλα λεφτα οι γονεις ενος φιλου μου εχουν μερσεντες slk200 και συμφωνα με τα λεγομενα τους δε χαλανε πολλα για τα σερβις ακομα και σε εξουσιοδοτημενα συνεργεια.Αυτα που πρεπει να προσεξεις ειναι
-τις περαιτερω τιμες για επισκευες που τυχον θα σου τυχει να γινουν στο μελλον. (εκει θα πονεσεις λιγο αν δεν εισαι λιγο ευκαταστατος)
-και η κατασταση του οχηματος να ειναι αρκετα καλη γιατι σε μεταχειρισμενο ποτε δε ξερεις -
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
στη μερσεντες δεν εχουν αναφερθει πολλα περιστατιτα ελατωματικων σειρων (εως και καθολου) ειναι μαρκα που προσεχει τα αυτοκινητα της.Αρκει να μην εχεις a class...
Merc B170. Συντήρηση