-
Μακαρι να μη σου βγαλει προβληματα λοιπον (ελπιζω)
Άντε καλοταξιδος
Ιμαντες στον Σφακιανακη με τα μισα λεφτα -
Chemic.....με το Mega πάς στη δουλειά ή με τον Ant1;........
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άντε καλοταξιδος
Ιμαντες στον Σφακιανακη με τα μισα λεφταΣτον Σφακιανακη εγω δεν θα πηγενα ουτε για λαδια.... (το δοκιμασα 2 φορες και εφυγα.... Παυλοπουλος)
Υπαρχουν πολυ καλυτερα συνεργεια και με καλυτερη γνωση επανω στο αμαξια αυτα!!! -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Chemic.....με το Mega πάς στη δουλειά ή με τον Ant1;........έγραψα μαλακία
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άντε καλοταξιδος
Ιμαντες στον Σφακιανακη με τα μισα λεφταευχαριστώ φίλε
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
προβλήματα: τα πίσω παράθυρα έχουν κόψει συρματοσχοινο, θα μου το επισκευασουν στην αντιπροσωπεία,
update
η αντιπροσωπεία στο κορωπί με έγραψε στα παπαρια της κ δεν με πήρε. Παρόλο που τους πήρα κ μια φορά κ τους θύμισα ότι περιμένω...
ηλεκτρολογος (καλός) στη μεταμορφωση μας έδωσε προσφορά
80 ευρώ ο κάθε (αφτερ μαρκετ) γρύλος+40 εργασία... αρα 200 ευρώ συνολικά. Το καλό είναι πως το καινουργιο ανταλλακτικό δεν σπάει, τουλαχιστον έτσι μου είπε
θα παρω προσφορά κ από έναν άλλο μάστορα κ θα το φτιάξωη ρενώ 'επίσημα' δίνει κ το μοτερ μαζί κ το κόστος για κάθε παράθυρο πάει στα 350-380 ευρώ
-
Επιβεβαιώνω τις τιμές.
-
Το ξεθάβω και λέω:
Έχω RENAULT SCENIC ΙΙ- 1,6 του 2008-πρώτο χέρι. . Στα 20.000 ΚΜ έκαψε μοτέρ aircondion ,μάρκας DELPHI - made in Hungary. Aλλάχθηκε αμέσως στην εγγύηση χωρίς κανένα κόστος.
Από τότε και μετά 130.000 ΚΜ κανένα απολύτως πρόβλημα.'Oταν λέμε απολύτως, το εννοούμε.
Μόνο δύο λαμπάκια τηs πίσω πινακίδας έχουν αλλαχθεί.
Μαζί με αυτό είχα μέχρι πέρσι και ένα SUBARU IMPREZA GT -4WD -2.0 turbo.(του 99- προϋπήρχε).
Με το Scenic η οικογένεια απόλαυσε ήσυχα και πανοραμικά ταξιδια!
To Scenic II, μοντ. μετά 2006 -βενζίνη πάντα- το συστήνω σαν μεταχειρισμένο ανεπιφύλακτα.
renault scenic II 1.6 & ford c-max I 1.6