-
SUZUKI SWIFT 4X4 MOD. 2009 . ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34000 ΧΙΛ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΛΛAΓΗ ΔΙΣΚΟΥ -ΠΛΑΤΟ 470 ΕΥΡΩ ΣΕ SUZUKI ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΜΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΙΣΚΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΩ. Η SUZUKI BEBAIA KANEI TON KINEZO KAI ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΤΡΙΧΕΣ.
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ SWIFT ? -
SUZUKI SWIFT 4X4 MOD. 2009 . ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34000 ΧΙΛ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΛΛAΓΗ ΔΙΣΚΟΥ -ΠΛΑΤΟ 470 ΕΥΡΩ ΣΕ SUZUKI ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΜΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΙΣΚΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΩ. Η SUZUKI BEBAIA KANEI TON KINEZO KAI ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΤΡΙΧΕΣ.
καλησπερα ...εισαι βασικα ατυχος αλλα δεν εισαι κ ο μονος π εχει συμβει...ετος 1998 εχουμε αγορσει το βαλενο ζελατινα και μολις μετα απο 1500 χιλιομετρα.....παπαλα...δισκος στη μεση της εθνικης.... βεβαια αλλαχτηκε εγγυηση αλλα ναι καμια φορα συμβαινει....ελαττςματικος δισκος...τωρα μετα απο 15 χρονια ακομα δουλευει αψογα με αλλαγη δισκου καθε 110-120.000 κμ..επεσες στην περιπτωση απλα..
να σ πω παντως οτι σε καμια περιπτωση εγω δεν αλλαζω δισκο στην αντιπροσωπεια.ο δισκος της exedy daikin που ειναι κ ο καλυτερος δεν ξεπερναει τα 120 ευρω στο εμποριο αυτον βαζουν κ στις αντιπροσωπειες κ ενα ανεβασε κατεβασε σασμαν αλλα 100 κ εισαι ετοιμος σε ενα καλο συνεργειο...αυτα στα λεει ανθρωπος πολυ ψαγμενος στα σουζουκι εχοντας στην κατοχη μου ενα μπαλενο 15 χρονια ,jimny απο το 2004 και ignis sport 2004 to οποιο αν κ το πουλησα περισυμε 200000 μετα απο ατελειωτα βραδια στα φαναρια της βουλιαγμενης κ εξαντλητικα τεστ κοπωσεως(χαχαχαχα)!!! του ειχα αλλαξει δισκο στις 150000 προληπτικα κ μονο !!! να ξερεις παντως οτι στα τετρακινητα ο δισκος ζοριζεται πιο πολυ γενικα εμενα το τζιμνυ απο τις 60000 εχει αρχισει να κανει κολπα ο δισκος ... -
Δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και ειδικά στο 4x4 που είναι και Ιαπωνικής κατασκευής. Το είχες απο καινούργιο το αυτοκίνητο; Ισως όντως να ετυχες στην περίπτωση και να χάλασε πολυ πριν την ωρα του. Έπρεπε να κανεις μια έρευνα αγορας πρωτα. Αφου τον άλλαξες τωρα μακάρι να σου κρατήσει αυτος.
-
σε swift οχι σε vw golf στα 80.000 εχω εγω. σου κανω? βεβαια τωρα θα μου πεις οτι σιγκρινω την βουρτσα με την @@@@@@ αλλα αν αυτο σε παρηγορει παρατειρω οτι πολλα απο τα σημερινα αμαξια παραδιδουν γρυγοροτερα το πνευμα των σασμαν και απορω πλεον απο τι σκατα κατασκευαζουν ολες οι εταιριες κινητηρες και σασμαν. Τεσπα οντως τραβηγμενο αλλα μπορει να ετυχε να βγει ελλατωματικο το δισκο πλατο σου. Πανε οι καλες εποχες που οι ιαπωνες βγαζαν σκυλια τωρα οι περισσοτεροι ξεπουλιουντε και αφηνουν αλλες χωρες να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα στην αξιοπιστια των κατασκευων τους.
Τελος 470 ειναι παρα πολλα εγω πληρωσα 350 για γερμανικο αμαξι. Αλλαξε συνεργειο! -
μπορώ να σου προτείνω ένα συνεργείο στη Θεσσαλονίκη με ένα ΙΚΑΝΟ μαστορα!αν θέλεις με π.μ
SUZUKI SWIFT 4X4 , ΔΙΣΚΟΣ ΠΛΑΤΩ