-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
:ysterical:@pipitopapaki: Έκανες κωλοτούμπα από τις λίγες. Άλλα υποστηρίζεις στην αρχή και άλλα στο τέλος.
- Το ότι υπάρχουν παράνομα συνεργεία είναι γνωστό.
- Οι μηχανικοί όμως που τα δουλεύουν είναι μηχανικοί και όχι κομμώτριες. Οπότε δε θα πάθεις τίποτα περισσότερο από αυτά που θα πάθαινες στην αντιπροσωπεία. ΓΙα την ακρίβεια, για πολλούς και διάφορους λόγους θα σε προσέξουν περισσότερο.
- Για να διακρίνεις αν ένα συνεργείο είναι παράνομο ή όχι χρειάζεται απλά κοινή λογική. Όταν βλέπεις ένα χώρο χωρίς ταμπέλα κρυμένο, κατά πάσα πιθανότητα μην κάνεις τον κόπο να ζητήσεις απόδειξη.
- Εδώ και τρεις σελίδες ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ότι αυτοί είναι επικίνδυνοι και ότι θα πάθουν ζημιές τα αμάξια άμα πάμε σε αυτούς, και ότι μάθανε να μαστορεύουν στα αυτοκίνητα μας. Οπότε μη μας τα γυρίζεις...
ελαχιστα δειγματα νοημοσυνης και ο καθενας θα καταλαβαινε οτι δεν υποστηριζω κανενα εξουσιοδοτημενο και κανεναν γενικοτερα σε κανενα σημειο των μεχρι στιγμης,σχολιων μου. Θα σου εξηγησω λοιπον, οτι δεν θεωρω επικινδυνους τους μαστορες, αλλα επικινδυνο το γεγονος οτι ο καθενας μπορει να κανει το μαστορα... σκεψου το και θα δεις οτι εχει διαφορα.
επισης θεωρω επικινδυνο, οτι η ανεξελεγχτη υπαρξη παρανομων σηματοδοτει και την εναρξη και αλλων ασχημων φαινομενων, οπως την αρπαγη ανταλλακτικων απο την πρωινη δουλεια , για να χρησιμοποιηθουν στην παρανομη απογευματινη, θεματα φορολογιας κλπ, που στο τελος εχουν αντικτυπο σε μας...επισης ευκολα μπορεις να αντιληφθεις, οτι ο μονος σκοπος μου ειναι η ενημερωση των απλων χρηστων αυτοκινητου, για την υπαρξη παρανομων συνεργειων... αρκει να διαβασεις...
για αλλη μια φορα θα σου πω να βγεις απο τη γυαλα που ζεις εσυ και μερικοι αλλοι και να σκεφτεις και τους γυρω σου που δεν ειναι η ασχολια τους τα συνεργεια και οι μαστορες... τη μια φορα στη ζωη τους που θα χρειαστει να επισκευθουν ενα συνεργειο, θα ηταν χρησιμο να μπορουν να διαπιστωσουν αν ειναι νομιμο ή οχι, χωρις να χρειαστει να ανακρινουν τον μαστορα και χωρις να κανουν τον James Bond.
αν σε πρηζω διαβασε κανενα αλλο θεμα και ασε αυτους που ενδιαφερονται να σχολιαζουν εδω... αν δεν εχεις κατι αλλο να κανεις ειναι αλλο θεμα...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πόσοι εξ'ημών θα αγόραζαν μεταχείρο αμάξι,του οποίου τα service γίνονται(εν γνώση μας) σε τέτοια 'συνεργεία';......
Όλα μου τα αμάξια είναι τέτοια. Όπως ακριβώς τα περιγράφεις.
+me.
Αν εξαιρέσουμε το 2αρι που το πήρα καινούργιο, ότι άλλο έχω πάρει ήταν μεταχειρισμένο αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αν μάλιστα ξέρω και τον μάστορα που το δούλευε (νόμιμο ή παράνομο), με κλειστά μάτια.
@pipitopapaki: Βαριέμαι τις κωλοτούμπες. Το γιατί μπήκες και το τι υποστηρίζεις φαίνεται. Μπορώ να κάνω quote σε κάθε σου απάντηση στο θέμα αυτό. Τελικά η απάντηση σε αυτά που λες είναι απλή. Όσα λες συνέβαιναν έτσι και αλλιώς (για να βγάλει κέρδος το εξουσιοδωτημένο), και το να ξεχωρίζεις ένα παράνομο συνεργείο δε θέλει ικανότητες μυστικού πράκτορα, αλλά κοινή λογική. Καλή γυμναστική.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Πόσοι εξ'ημών θα αγόραζαν μεταχείρο αμάξι,του οποίου τα service γίνονται(εν γνώση μας) σε τέτοια 'συνεργεία';......
Όλα μου τα αμάξια είναι τέτοια. Όπως ακριβώς τα περιγράφεις.
+me.
Αν εξαιρέσουμε το 2αρι που το πήρα καινούργιο, ότι άλλο έχω πάρει ήταν μεταχειρισμένο αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αν μάλιστα ξέρω και τον μάστορα που το δούλευε (νόμιμο ή παράνομο), με κλειστά μάτια.
@pipitopapaki: Βαριέμαι τις κωλοτούμπες. Το γιατί μπήκες και το τι υποστηρίζεις φαίνεται. Μπορώ να κάνω quote σε κάθε σου απάντηση στο θέμα αυτό. Τελικά η απάντηση σε αυτά που λες είναι απλή. Όσα λες συνέβαιναν έτσι και αλλιώς (για να βγάλει κέρδος το εξουσιοδωτημένο), και το να ξεχωρίζεις ένα παράνομο συνεργείο δε θέλει ικανότητες μυστικού πράκτορα, αλλά κοινή λογική. Καλή γυμναστική.
θα χαιρομουν πολυ, να ελεγες και στους υπολοιπους, γιατι μπηκα, αφου το εχεις καταλαβει (προφανως μονο εσυ)...
αν δεν θες να κανεις πολλα quotes, χρησιμοποιησε το ελευθερο σου χερι, και κανε quote το σχολιο μου ακριβως κατω απο το δημοσιευμα..για να μην μπερδευτεις: σελιδα 1, τελειωνει το δημοσιεμα και ακριβως απο κατω κατι γραφω... για ριχ' το μας ξανα...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τωρα αμα σε βρισω, θα φταιω?
oχι
σοβαρα τωρα,οχι δεν εχω κανει κατι kacey,οπως δεν εχω κανει για τον ''χ'' μαγαζατορα που δεν μου εδωσε αποδειξη κλπ περιπτωσεις παραβατικοτητας που γινομαστε μαρτυρες στην καθημερινοτητα μας.
Συγνωμη, πιο πανω μου αναλυεις ολα τα (υπαρκτα κ σοβαρα) θεματα που δημιουργει στη γειτονια η υπαρξη του συγκεκριμενου, κ μετα μου λες 'δεν εχω κανει τιποτα'. Παρε ενα τηλ. την αστυνομια κ πες οτι στο σπιτι ταδε συμβαινει αυτο, θα πανε κ θα τον σκισουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα αμα σε βρισω, θα φταιω?
oχι
σοβαρα τωρα,οχι δεν εχω κανει κατι kacey,οπως δεν εχω κανει για τον ''χ'' μαγαζατορα που δεν μου εδωσε αποδειξη κλπ περιπτωσεις παραβατικοτητας που γινομαστε μαρτυρες στην καθημερινοτητα μας.
Συγνωμη, πιο πανω μου αναλυεις ολα τα (υπαρκτα κ σοβαρα) θεματα που δημιουργει στη γειτονια η υπαρξη του συγκεκριμενου, κ μετα μου λες 'δεν εχω κανει τιποτα'. Παρε ενα τηλ. την αστυνομια κ πες οτι στο σπιτι ταδε συμβαινει αυτο, θα πανε κ θα τον σκισουν.
και με τον αλλον που δεν κοβει αποδειξεις?
ο απεναντι με το δωμα που το εφτιαξε στη λαθρα χωρις αδεια?
ο διπλα που ξερω οτι εχει αποσυνδεσει το ρολοι της δεη?
ο απεναντι που εχει κλεισει το γκαραζ και το εχει κανει 2ο σαλονι?
στης γυναικας μου την δουλεια που απασχολουν πακιστανους ανασφαλιστους?
ο κολλητος μου που εχει βγαλει τον καταλυτη απο το αυτοκινητο του?
να παρω και για αυτους την αστυνομια? -
Ξεκινα απο οτι σε ενοχλει προσωπικα ή νομιζεις οτι σε επηρεαζει αμεσα. Κανε κατι. Αμαν πια ρε πστ μου, αντιδραση για την αντιδραση κ μονο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξεκινα απο οτι σε ενοχλει προσωπικα ή νομιζεις οτι σε επηρεαζει αμεσα. Κανε κατι. Αμαν πια ρε πστ μου, αντιδραση για την αντιδραση κ μονο.ολα με επηρεαζουν ρε kacey.Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.Ο πολιτης παντως δεν μπορει να αναπληρωσει την αστυνομια και το κρατος οσα τηλεφωνα και να παιρνει.Οταν παρεις εσυ ''τηλεφωνο'' για την ''χ'' παρανομια ποιος σου λεει οτι το προστιμο δεν θα σβηστει,οτι δεν θα πεσει τηλεφωνο απο πανω,ή οτι δεν θα σου γυρισει και μπουμερανγκ σε καποιες περιπτωσεις(εχει συμβει και αυτο)
-
Ωραια, κατσε να γκρινιαζεις στο φορουμ κ τρωγε στη μαπα τις αναθυμιασεις. Κ δεν το λεω με κακια, ειναι το μονο που μενει να σου πω μετα απο ολη αυτη την αντιδραση/βαρεμαρα που βγαζεις. Σηκωσε το ρημαδι το τηλ κ παρε το 100 κ πες 'στην οδο ταδε ενας τυπος εχει στησει παρανομο συνεργειο στο υπογειο του κ εχει γαμισει ολη τη γειτονια'. Πιο πολυ ωρα σου εχει παρει να γραψεις τα τελευταια 2 ποστ. Δεν σας καταλαβαινω ρε πστ μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωραια, κατσε να γκρινιαζεις στο φορουμ κ τρωγε στη μαπα τις αναθυμιασεις. Κ δεν το λεω με κακια, ειναι το μονο που μενει να σου πω μετα απο ολη αυτη την αντιδραση/βαρεμαρα που βγαζεις. Σηκωσε το ρημαδι το τηλ κ παρε το 100 κ πες 'στην οδο ταδε ενας τυπος εχει στησει παρανομο συνεργειο στο υπογειο του κ εχει γαμισει ολη τη γειτονια'. Πιο πολυ ωραια σου εχει παρει να γραψεις τα τελευταια 2 ποστ. Δεν σας καταλαβαινω ρε πστ μου...εσυ δλδ οποια παρανομια βλεπεις παιρνεις αστυνομια τηλεφωνο?
-
Για οτι με αφορα, οτι με επηρεαζει αμεσα κ οτι θεωρω αρκετα σοβαρο ωστε να πρεπει να γινει κατι για αυτο.
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
[α) Ο πολιτης παντως δεν μπορει να αναπληρωσει την αστυνομια και το κρατος οσα τηλεφωνα και να παιρνει.
β) Οταν παρεις εσυ ''τηλεφωνο'' για την ''χ'' παρανομια ποιος σου λεει οτι το προστιμο δεν θα σβηστει,οτι δεν θα πεσει τηλεφωνο απο πανω,ή οτι δεν θα σου γυρισει και μπουμερανγκ σε καποιες περιπτωσεις(εχει συμβει και αυτο)
α) σε ΟΛΑ τα πολιτισμενα κρατη οι αρχες ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στον πολιτη να ενημερωσει για τα κακως κειμενα. Πουθενα δεν γινεται οι αρχες να ειναι παντου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ο πολιτισμενος κοσμος καταγγελει οτι δεν ειναι σωστο, ΓΙΑ ΝΑ επιληφθει η εκαστοτε αρμοδια αρχη. Καποια στιγμη ισως να το παρουμε χαμπαρι κ εμεις εδω (εσεις δηλαδη, που γκρινιαζετε).
β) Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν παρεις, θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να γινει το οτιδηποτε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για οτι με αφορα, οτι με επηρεαζει αμεσα κ οτι θεωρω αρκετα σοβαρο ωστε να πρεπει να γινει κατι για αυτο.[
α) Ο πολιτης παντως δεν μπορει να αναπληρωσει την αστυνομια και το κρατος οσα τηλεφωνα και να παιρνει.
β) Οταν παρεις εσυ ''τηλεφωνο'' για την ''χ'' παρανομια ποιος σου λεει οτι το προστιμο δεν θα σβηστει,οτι δεν θα πεσει τηλεφωνο απο πανω,ή οτι δεν θα σου γυρισει και μπουμερανγκ σε καποιες περιπτωσεις(εχει συμβει και αυτο)
α) σε ΟΛΑ τα πολιτισμενα κρατη οι αρχες ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ στον πολιτη να ενημερωσει για τα κακως κειμενα. Πουθενα δεν γινεται οι αρχες να ειναι παντου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ο πολιτισμενος κοσμος καταγγελει οτι δεν ειναι σωστο, ΓΙΑ ΝΑ επιληφθει η εκαστοτε αρμοδια αρχη. Καποια στιγμη ισως να το παρουμε χαμπαρι κ εμεις εδω (εσεις δηλαδη, που γκρινιαζετε).
β) Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν παρεις, θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να γινει το οτιδηποτε.
kacey ασε τις συμβουλες για το τι πρεπει να κανει ο πολιτης και πες μας ποσες καταγγελιες εχεις κανει εσυ ο πολιτισμενος με το οπλο και τον ταφο στον ακαλυπτο ανοιγμενο ,για αυθαιρετα που ξερεις.
-
Δεν ξερω για αυθαιρετα. Κ το αυθαιρετο του αλλου δεν με επηρεαζει. Προσπαθησε να καταλαβεις οτι δεν με νοιαζει η εφαρμογη του νομου αυτη καθαυτη, πχ λογω καυλας, αλλα η διορθωση αυτων των πραγματων που με ενοχλουν ΕΝΩ ειναι παρανομα/δεν εχει δικαιωμα ο αλλος να το κανει.
Κ δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα, το αν ασχολουμαι με τα στραβα γυρω μου, το ξερω μια χαρα. Εχεις να απαντησεις σε αυτα που γραφω πιο πανω?
-
εδω αν κανεις την κινηση να καταγγειλεις, σε λενε παραξενο και ρουφιανο ....!!!
στα σημερινα πολιτισμενα κρατη και ειδικα της βορειας ευρωπης (πχ Γερμανια και Νορβηγια απ οπου εχω προσωπικη εμπειρια) δεν κανεις τετοιες παρανομιες, οχι γιατι φοβασε την αστυνομια, αλλα γιατι κυριως φοβασαι τις καταγγελιες των πολιτων... ακομα και το σκυλι σου να χεσει στο δρομο και να μη τα μαζεψεις, αμα σε δει ο γειτονας την 'εφαγες'... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ξερω για αυθαιρετα. Κ το αυθαιρετο του αλλου δεν με επηρεαζει. Προσπαθησε να καταλαβεις οτι δεν με νοιαζει η εφαρμογη του νομου αυτη καθαυτη, πχ λογω καυλας, αλλα η διορθωση αυτων των πραγματων που με ενοχλουν ΕΝΩ ειναι παρανομα/δεν εχει δικαιωμα ο αλλος να το κανει.δεν ξερεις για αυθαιρετα?ουτε για αφαιρεμενους καταλυτες,ουτε για παρανομα δωματα,ουτε αυτους που δεν κοβουν αποδειξεις.
Τοτε γιατι μου πριζεις τα @ρχιδια που εγω δεν εχω καταγγειλει το φανοποιιο?Κ δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα, το αν ασχολουμαι με τα στραβα γυρω μου, το ξερω μια χαρα. Εχεις να απαντησεις σε αυτα που γραφω πιο πανω?
αφου δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα για το αν ασχολησε για τα στραβα γυρω σου,μην ζητας απο τους αλλους να το κανουν,ουτε να τους κρινεις με το αν ασχοληθηκαν με το παρανομο φανοποιιο στην γειτονια τους.
-
ΓΙΑ δωστε καμμια παρανομη διευθυνση να παμε για σερβισακι φτηνο...και καλο.
Βορειοανατολικη αττικη βολευει καλυτερα και αμα **ξερει απο σουμπαρου και/η φιατ **ειναι θεος.(με ΠΜ, εννοειται)
-
Διάβασε μερικές σελίδες από το θρέντ ένας παιδικός φίλος και μου λεει (ελαφρώς ειρωνικά):
'Έχω ένα ξάδερφο μηχανικό που αλλάζει σε όλους τους φίλους του [και σ' εμένα και σε κανένα φίλο μου αν του το ζητήσω] λάδια στο τσάμπα στο γκαράζ του, μας τσεκάρει τα αμάξια με ένα γρήγορο τεστ-ντράηβ και οπτικό έλεγχο, αλλάζει καμιά μπαταρία αν χρειαστεί, τακάκια, και τέτοια, απλά σχετικά, 'κλέβοντας' πρακτικά δουλειά από τους 'επαγγελματίες του κλάδου' και, βεβαίως βεβαίως, φόρους από το κράτος.... Για ρώτα τους φίλους σου στο φόρουμ τι λένε... Μήπως θα πρέπει να τον καταγγείλουμε αντί να πάμε σ' αυτόν για τέτοιες δουλειές κάνοντάς του κανά κρασάκι δώρο αντί για χρήματα, ή καλά κάνει/κάνουμε εκεί που μας έχουν φτάσει το κόστος της αυτοκίνησης?'Θα ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση....
-
Αν είχα ενα φίλο μηχανικό, και ένα αυτοκίνητο σχετικά παλιό, χωρίς εγγυήσεις κλπ. και τον εμπιστευόμουν, θα του το πήγαινα και μαζί ενα μπουκάλι κρασι. Τώρα αν μου πεί ενας γνωστός μου πήγαινε στον τάδε που ξέρει... δε θα το έκανα και καινούριο ΙΧ δε θα το πήγαινε ούτε στο φίλο μου. Θές σφραγίδα για εγγύηση. Ο καλός μηχανικός επαγγελματίας δε χάνει απο τα 'παρανομα' συνεργεία. Όμως και ο νόμιμος που δε σου δίνει απόδειξη και σε γδέρνει στη πραγματικότητα ειναι πιο παράνομος.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Διάβασε μερικές σελίδες από το θρέντ ένας παιδικός φίλος και μου λεει (ελαφρώς ειρωνικά):
'Έχω ένα ξάδερφο μηχανικό που αλλάζει σε όλους τους φίλους του [και σ' εμένα και σε κανένα φίλο μου αν του το ζητήσω] λάδια στο τσάμπα στο γκαράζ του, μας τσεκάρει τα αμάξια με ένα γρήγορο τεστ-ντράηβ και οπτικό έλεγχο, αλλάζει καμιά μπαταρία αν χρειαστεί, τακάκια, και τέτοια, απλά σχετικά, 'κλέβοντας' πρακτικά δουλειά από τους 'επαγγελματίες του κλάδου' και, βεβαίως βεβαίως, φόρους από το κράτος.... Για ρώτα τους φίλους σου στο φόρουμ τι λένε... Μήπως θα πρέπει να τον καταγγείλουμε αντί να πάμε σ' αυτόν για τέτοιες δουλειές κάνοντάς του κανά κρασάκι δώρο αντί για χρήματα, ή καλά κάνει/κάνουμε εκεί που μας έχουν φτάσει το κόστος της αυτοκίνησης?'Θα ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση....
Μπορω να καταλαβω απολυτα αυτο που λεει ο φιλος σου και ισως να εκανα και εγω το ιδιο στη θεση του.. και τη γνωμη του θα τη ζητουσα και για σοβαροτερα προβληματα απο μια μπαταρια ...
Το θεμα ειναι τι κανει καποιος που δεν εχει γνωστους και φιλους, μηχανικους... και θα πω οτι πχ: σκεψου οτι εισαι εκδρομη σε μια αλλη πολη, που δεν ξερεις κανενα και (χτυπα ξυλο!!!!) κατι παθαινει το αυτοκινητο σου... ρωτας και σου λενε οτι δυο στενα πιο κατω εχει κανα-δυο συνεργεια... (χωρις να το ξερεις) ο ενας ειναι παρανομος και ο αλλος νομιμος... αν μπορουσες να διαπιστωσεις με μια ματια πιο ειναι νομιμο και πιο οχι, που θα διαλεγες να μπεις...??? με ποιο πρωτο κριτηριο...???ΥΓ. μη μου πεις και στα δυο.... επισης ξανατονιζω οτι η νομιμοτητα δεν εξασφαλιζει και την ποιοτητα...!!!!!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν ξερω για αυθαιρετα. Κ το αυθαιρετο του αλλου δεν με επηρεαζει. Προσπαθησε να καταλαβεις οτι δεν με νοιαζει η εφαρμογη του νομου αυτη καθαυτη, πχ λογω καυλας, αλλα η διορθωση αυτων των πραγματων που με ενοχλουν ΕΝΩ ειναι παρανομα/δεν εχει δικαιωμα ο αλλος να το κανει.
δεν ξερεις για αυθαιρετα?ουτε για αφαιρεμενους καταλυτες,ουτε για παρανομα δωματα,ουτε αυτους που δεν κοβουν αποδειξεις.
Τοτε γιατι μου πριζεις τα @ρχιδια που εγω δεν εχω καταγγειλει το φανοποιιο?Κ δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα, το αν ασχολουμαι με τα στραβα γυρω μου, το ξερω μια χαρα. Εχεις να απαντησεις σε αυτα που γραφω πιο πανω?
αφου δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα για το αν ασχολησε για τα στραβα γυρω σου,μην ζητας απο τους αλλους να το κανουν,ουτε να τους κρινεις με το αν ασχοληθηκαν με το παρανομο φανοποιιο στην γειτονια τους.
Α τελικα εισαι κ εσυ χαζος. Δεν σε κρινω παλικαρι μου, τοσες μερες καθομαι κ ασχολουμαι οχι για να σε κατακρινω αλλα γιατι ΕΣΥ λες οτι ΣΕ ενοχλει το συγκεκριμενο πραγμα. Για σενα το κανω, να σε ζμπρωξω να κουνηθεις να κανεις κατι για αυτο που σε ενοχλει. Ή εστω ρωταω για να καταλαβω πως σκεφτεται καποιος που ενω τον ενοχλει κατι κ μπορει να κανει κατι για αυτο, δεν το κανει.
-
Κ συμπληρωνω: οχι, για παρανομα αυθαιρετα κ δωματα δεν ξερω, κ δεν με νοιαζουν κιολας γιατι δεν με αφορουν/επηρεαζουν, αν καποιος σηκωσει κατι με παρανομο υψος μπροστα μου κ μου κλεισει τη θεα, τοτε θα ασχοληθω. Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι το εξης απλο, δεν με απασχολει η τηρηση του νομου επειδη ειμαι κανας κ@υλωμενος, αλλα επειδη η ταδε παρανομια ΜΕ αφορα/επηρεαζει. Δηλαδη:
α προτεραιοτητα (κ ειλικρινη απορια): γιατι δεν κανεις κατι για αυτο που σε ενοχλει προσωπικα, αφου μπορεις?
β προτεραιοτητα: γιατι δεν κανεις κατι για αυτον που κανει κατι που ενοχλει τους γυρω, αφου μπορεις (ως καθηκον σου ως πολιτης)
γ κ τελευταια προτεραιοτητα: γιατι δεν κανεις κατι για την επιβολη κ τηρηση του νομου.Οπως καταλαβαινεις, χεστηκα για τον νομο, οταν προκειται αποκλειστικα για την τηρηση του κ οχι γιατι αυτο που κανει ο παρανομος επηρεαζει εμενα/έσενα/τους γυρω του.
ΥΓ Κ αν ησουν πιο προσεκτικος θα ηξερες οτι ανημερα Χριστουγεννα ειχα παρει στο κυνηγι 2 Ιρακινους που ανοιγαν αυτοκινητα, ενω μια εβδομαδα μετα περασα κ 2 ωρες στο τμημα (ξημερωματα Κυριακης μετα απο διασκεδαση) για να δωσω καταθεση για αλλους 4 που εκαναν το ιδιο. Σου αρκουν ή να προσπαθησω να θυμηθω κ αλλα περιστατικα?
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ